- 30 Eylül 2016
- 203
- 320
- 33
- Konu Sahibi Herzamaniyiki
Çocuk istediğiniz ilk ayda hamile kaldınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk ay hamile kaldım bebeğimi kaybettim ama kız kardeşim ilk ay hamile kaldı yeğenim şimdi 7 aylık. .Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahÇocuk istediğiniz ilk ayda hamile kaldınız mı?
biz 1.5 aydır uğraşıyoruz. inşallah olacak bu ayÇocuk istediğiniz ilk ayda hamile kaldınız mı?
canım benim tanıdığım da ilk gece hamile kalmış nasıl oluyor anlamıyorumYegenim adet oldu temizlendi 9 gun sonra dugunu oldu ilk gece birlikte oldular bidaha olamadilar bazi sebeplerdn dolayi ve 2 hafta sonra adet olmadi test yaptk inanilmaz ama ilk gece hamile kaldi doktor yumurtlama gunuyle dugun gunu denk gelmis dedi. 1 kerede oldu onun bnmki 12. Ay hala tik yok bu arada 20 gun once dogurdu bi kizi var
Soruyom naptin kiz hmn oldu bi kerede diye ya teyze manyakmisin ilk defa seyyapym kalktm hmn kactm tualete diyocanım benim tanıdığım da ilk gece hamile kalmış nasıl oluyor anlamıyorum![]()
![]()
Kız bende sabaha kadar öyle uyuyorum olmuyorSoruyom naptin kiz hmn oldu bi kerede diye ya teyze manyakmisin ilk defa seyyapym kalktm hmn kactm tualete diyoben saatlerce yatym ama bu ay yatmadm bklm