İlk ayda hamile kalan var mı

Yegenim adet oldu temizlendi 9 gun sonra dugunu oldu ilk gece birlikte oldular bidaha olamadilar bazi sebeplerdn dolayi ve 2 hafta sonra adet olmadi test yaptk inanilmaz ama ilk gece hamile kaldi doktor yumurtlama gunuyle dugun gunu denk gelmis dedi. 1 kerede oldu onun bnmki 12. Ay hala tik yok bu arada 20 gun once dogurdu bi kizi var

Yegenim adet oldu temizlendi 9 gun sonra dugunu oldu ilk gece birlikte oldular bidaha olamadilar bazi sebeplerdn dolayi ve 2 hafta sonra adet olmadi test yaptk inanilmaz ama ilk gece hamile kaldi doktor yumurtlama gunuyle dugun gunu denk gelmis dedi. 1 kerede oldu onun bnmki 12. Ay hala tik yok bu arada 20 gun once dogurdu bi kizi var
canım benim tanıdığım da ilk gece hamile kalmış nasıl oluyor anlamıyorum :D :D

canım benim tanıdığım da ilk gece hamile kalmış nasıl oluyor anlamıyorum :KK70: :KK70:
Soruyom naptin kiz hmn oldu bi kerede diye ya teyze manyakmisin ilk defa seyyapym kalktm hmn kactm tualete diyo :KK70::KK70::KK70: ben saatlerce yatym ama bu ay yatmadm bklm

kızlar son adet tarihim 8 eylül 11 inde bitti..14ünden beri sağ kasığımda bir ağrı var ve beyaz akıntım var şimdi göğüs sızılarımda başladı sizce hamile miyim ? az önca test yaptım negatif çıktı adetime 9 gün var ?

Valla bilemeyiz canım negatif çıkması normal bekle bakalım 9 gün sonra inşaallah vardır bebiş denizdeniz06 denizdeniz06 benimde 4 gün var adetime 6 gün kala yapmıştım negatifti kanda baktirirsin adetin gecikirse

Back
X