İlk ayda hamile kalan var mı

Yegenim adet oldu temizlendi 9 gun sonra dugunu oldu ilk gece birlikte oldular bidaha olamadilar bazi sebeplerdn dolayi ve 2 hafta sonra adet olmadi test yaptk inanilmaz ama ilk gece hamile kaldi doktor yumurtlama gunuyle dugun gunu denk gelmis dedi. 1 kerede oldu onun bnmki 12. Ay hala tik yok bu arada 20 gun once dogurdu bi kizi var

canım benim tanıdığım da ilk gece hamile kalmış nasıl oluyor anlamıyorum

canım benim tanıdığım da ilk gece hamile kalmış nasıl oluyor anlamıyorum
Soruyom naptin kiz hmn oldu bi kerede diye ya teyze manyakmisin ilk defa seyyapym kalktm hmn kactm tualete diyo ben saatlerce yatym ama bu ay yatmadm bklm

kızlar son adet tarihim 8 eylül 11 inde bitti..14ünden beri sağ kasığımda bir ağrı var ve beyaz akıntım var şimdi göğüs sızılarımda başladı sizce hamile miyim ? az önca test yaptım negatif çıktı adetime 9 gün var ?

Valla bilemeyiz canım negatif çıkması normal bekle bakalım 9 gün sonra inşaallah vardır bebiş denizdeniz06 benimde 4 gün var adetime 6 gün kala yapmıştım negatifti kanda baktirirsin adetin gecikirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…