ilk aydaki adet sancısı gibi sancılar normal mi?

eluze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
50
0
26
Tekirdağ
merhaba kızlar ben daha 5. haftamdayım ve 1 haftadır adet sancısı gibi şiddetli sancılarım var son günlerde yavaşlamıştı ama yine şiddetlendi kötü bişeyin habercisi mi korkuyorum bişey olcak diye benim gibi olan var mı ilk ayında?

Bende de oluyordu hatta ben de böyle korkardım.
Fakat düşünsene, tam da rahminin orta yerinde büyük bir çalışma var şu an :)
Bir insan oluşuyor. Bu kadar sancı normal olmaz mı sence?..
Ayaklarını sıcak tut aman üşütme patik giy hatta..
Doktoruna ne olur ne olmaz diye bir sor dilersen.
Hem için rahat eder. Ama bence bi sorun yok.

aynen ilk haftalar bende de oluyordu. hatta ondan sonraki her adet dönemime denk gelen ay da aynı ağrıyı hissettim.

merhaba,
benim hamileliğim sürpriz olmuştu; adet oldum olucam diye 2 günde 3 tane falan apranax fort içmiştim sancıdan. 10 gün gecikince gittim doktora. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. yani ilk aylarda adet dönemine benziyor belirtileri:)

arkadaşlara katılıyorum. aynı şey bende de vardı adet sancısından daha beter olduğu zamanlar bile oluyodu bende. oturamıyordum bile kimi zaman yerimd. telaşlanma canım. inşallah bişey yoktur.. herkes yaşıyor bildiğim kadarıyla gayet normal durumun.

ilk günlerde ben de anlamadım adet olcam sandım daha günüm gelmeden ağrılarım gelmişti ben de baya 2-3 tane ilaç içtim adet sancısı diye ne zaman geçcek peki bu ağrılar?

doğru haklısın içimi rahatlattın sağol :) doktora söyledim ağrı kesici verdi (minoset) dayanamazsam diye ama içmek istemiyorum çünkü ultrasonda görünmedi çok küçükmüş ondan bi tehlikesi falan vardır diye hep içimde bi şüphe oluyo bakalım kalp atışlarını bi duyabilsem baya içim rahatlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…