• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Ayrılık

İşte falcıların çıkış noktası tamda burdan kaynaklanıyor
İnsanların zayıf aciz üzgün hissettiği bir anda bir umut ama sahte
Üzüntünüzü yaşayın cesurca yüzleşin

+1

Falcılar para karşılığı umut aşılayan kişilerdir. Hep sevgililer döner onlara göre, dönmese bile sonraki ilişkindeki adam adeta bir Brad Pitt, mükemmel bir adam olacaktır. (Brad de yaşlandı artık kim olsun yenilerdeeenn Ryan Gosling olsun ehehe) Şaka bir yana konu sahibi, her ilişkimiz sonsuza kadar sürecek diye bir şey yok. Bundan sonraki ilişkilerin de hüsranla sonuçlanabilir ama her ilişkinden alman gereken dersleri alarak önüne bakman lazım ki daha az tökezle.

İlk olduğu için mi böyle zor geçiyor. Tamam artık normale döndüm geçiyor galiba ya falan derken yine birden ağlama geliyor cidden kriz gibi, 3 gündür her akşam ağlıyorum. Her an aklımda o var, ben normalde aşırı hassas ve duygusal bir insanım. Belki de ondandır :KK43: 1 ayı geçti neredeyse, bir de falcılara sardım fal baktrdıkça moralimi düzeliyor ama bir yandan da inanmak istemiyorum anlık mutlu ediyor sadece. Final haftama giricem ama ders bile çalışamıyorum düşünmekten. Nasıl atlatılır vallahi kafayı yiyeceğim artık
Zaman atlatacaksin daha çok taze. Zamana guven. Ve onu sana hatırlatacak her ihtimali (gittiginiz bir yer olur beraber cekindiginiz fotolar birbitinize aldiginiz hediyeler vesaire...)yok etmeye bak. Gerisini zamana bırak o senin yerine halleder ☺

Zaman atlatacaksin daha çok taze. Zamana guven. Ve onu sana hatırlatacak her ihtimali (gittiginiz bir yer olur beraber cekindiginiz fotolar birbitinize aldiginiz hediyeler vesaire...)yok etmeye bak. Gerisini zamana bırak o senin yerine halleder ☺
Yapamıyorum ya, eğer barışırsak üzülürüm falan diye, düşünceme bak :ruh: Halbuki bitti gitti...

Bunu atlatmanın tek yolu var bittiğine ikna olacaksınız, falcılara kesinlikle gitmeyeceksiniz, onunla ilgili konuşmayacaksınız. Bu şekilde beklentiyle yaşamak sizi çok yorar. Yüzleşin ve kabullenin. Ayrıca bu tip durumların en büyük tetikleyicisi korkudur. Bir daha böyle aşık olamayacağım, kimseden hoşlanamayacağım vs.. Eğer bu korkularımız gerçek olsaydı şu hayatta hiç birimiz birdaha kimseyle olamazdık muhtemelen. Yani bu korkular zihninizin yarattığı yanılsamalardan başka birşey değil.

Oturun güzelce final tarihlerinizi yazın, program yapın, notlarınızı toparlayın ve çalışmaya başlayın. Finaller de kötü geçerse bunalımınız iyice artacak.

Barisma
Yapamıyorum ya, eğer barışırsak üzülürüm falan diye, düşünceme bak :ruh: Halbuki bitti gitti...
barışmayi unut bir kere ayrılık oldumu eninde sonunda biter. Barışsaniz bile bu uzun sürmez ne yazikki. Sadece uzatmalari oynarsiniz. Eninde sonunda yine ayrılık olur ne yazikki kötü tarafıysa ikinci ayrıliginiz ilkinden daha kötü gerçekleşir. Uzerine birde pismanlik bile eklenebilir barışma olmasaydı keske gibisinden

Barisma
barışmayi unut bir kere ayrılık oldumu eninde sonunda biter. Barışsaniz bile bu uzun sürmez ne yazikki. Sadece uzatmalari oynarsiniz. Eninde sonunda yine ayrılık olur ne yazikki kötü tarafıysa ikinci ayrıliginiz ilkinden daha kötü gerçekleşir. Uzerine birde pismanlik bile eklenebilir barışma olmasaydı keske gibisinden

Barisma
Belki barışsam o kadar çok sevmediğimi anlayacağım eskisi gibi olamayız zaten

Bunu atlatmanın tek yolu var bittiğine ikna olacaksınız, falcılara kesinlikle gitmeyeceksiniz, onunla ilgili konuşmayacaksınız. Bu şekilde beklentiyle yaşamak sizi çok yorar. Yüzleşin ve kabullenin. Ayrıca bu tip durumların en büyük tetikleyicisi korkudur. Bir daha böyle aşık olamayacağım, kimseden hoşlanamayacağım vs.. Eğer bu korkularımız gerçek olsaydı şu hayatta hiç birimiz birdaha kimseyle olamazdık muhtemelen. Yani bu korkular zihninizin yarattığı yanılsamalardan başka birşey değil.

Oturun güzelce final tarihlerinizi yazın, program yapın, notlarınızı toparlayın ve çalışmaya başlayın. Finaller de kötü geçerse bunalımınız iyice artacak.
Aslında beklentim yok yani arayacak dönecek diye beklemiyorum ama ister istemez bi düşünce oluyor tabi.
Teşekkür ederim :KK200:

fal mı :)

seni en iyi ben anlarım valla.
ben de biten ilk ilişkimin ardından hayatımın ilk falını baktırdım ve sonra bağımlı oldum resmen.

fala verdiğim parayı hesaplamak istemiyorum.
"1 hafta baktırmayacam" diye kendime söz veriyordum, onu bile tutamıyordum ya.
günde 2-3 fal attığım zamanlar oldu.

fal topiğine git sor hangi falcı ne bildi diye. tek tük çıkanlar hariç kimse bilemedi derler.

aylarca yazıştım ben fal topiğinde arkadaşlarla.
kaç kişiye dönecek dediler de kimse dönmedi.

fal topiğinde tanıştığım birisi vardı. zar zor unuttuğu eski sevgilisini bir falcı aklına sormuş, kız onu sormadığı halde onu tarif edip "sana dönecek" demiş.
ondan sonra aylarca fal attı o kız.
her seferinde ha döndü ha dönecek dediler.
ekim ayında tanışmıştık biz. bak yakında mayıs bitecek, 1 aya dönecek dedikleri çocuktan hala ses seda yok.

öyle işte. falı bırak.
benim gibi bağımlılığa gelmeden bırak.

çıkan şeyler olsa da değmez. boşa para. boşa umut.

fal baktırasın geldiğinde bana yaz. ben sana destek olurum :)

fal mı :)

seni en iyi ben anlarım valla.
ben de biten ilk ilişkimin ardından hayatımın ilk falını baktırdım ve sonra bağımlı oldum resmen.

fala verdiğim parayı hesaplamak istemiyorum.
"1 hafta baktırmayacam" diye kendime söz veriyordum, onu bile tutamıyordum ya.
günde 2-3 fal attığım zamanlar oldu.

fal topiğine git sor hangi falcı ne bildi diye. tek tük çıkanlar hariç kimse bilemedi derler.

aylarca yazıştım ben fal topiğinde arkadaşlarla.
kaç kişiye dönecek dediler de kimse dönmedi.

fal topiğinde tanıştığım birisi vardı. zar zor unuttuğu eski sevgilisini bir falcı aklına sormuş, kız onu sormadığı halde onu tarif edip "sana dönecek" demiş.
ondan sonra aylarca fal attı o kız.
her seferinde ha döndü ha dönecek dediler.
ekim ayında tanışmıştık biz. bak yakında mayıs bitecek, 1 aya dönecek dedikleri çocuktan hala ses seda yok.

öyle işte. falı bırak.
benim gibi bağımlılığa gelmeden bırak.

çıkan şeyler olsa da değmez. boşa para. boşa umut.

fal baktırasın geldiğinde bana yaz. ben sana destek olurum :)
Evet ya hepsi de istisnasız dönecek dedi ister istemez düşünüyor insan :)
Senin de konunu okumuştum sanki geçen sene siz barıştınız mı

Geçen yıl beni ilk sevgilim terk etmişti, 1.5 senelik birlikteliğimiz vardı. Ben aşırı duygusal biriyim, birine çok bağlanırım, sevince de tam severim. Finallerime yakın zamanda olmuştu fakat ben ne yaptım derslerime odaklandım. İlk bir ay inanamadım, kabus görüyormuşum gibi geldi. İçimde hep bir umut vardı geri dönecek diye. Bir aydan sonra yokluğuna iyice alıştım. Özlemedim mi hiç? Tabi ki özledim ama zamanla geçti. Hatta geçen gün beni instagramda eklemiş, normalde kabul etmezdim fakat geçen yıldan beri görünüş olarak değiştim. Son halimi görsün dedim hahaha :KK71: Neyse işte bu beni stalkladı 30 dk filan. Stalkladıktan sonra sildi beni, süper zeka eski sevgilim fake hesap açıp stalklamayı akıl edememiş. :KK66: Bir kez daha eklerse kabul etmem tabi. 1 yıldır hiçbir iletişimimiz de olmamıştı.

Neyse ilk sevgilimden ayrıldıktan 3 ay sonra yeni biriyle tanıştım. Arkadaş olarak başladık, sevgili olma niyetim yoktu. Fakat onun vardı. Tuhaf durumlar oldu aramızda sevgili olduk diyebilirim birkaç ay sonra. Ben de diyordum yeniden sevemem filan diye. Fakat sevdim. Yine terk edildim 1 hafta önce. :rolleyes::rolleyes: Bu seferki terk edilmem de ilkindeki gibi aynı hataları yapmıyorum. Gayet coolum... Üzülmüyor muyum? Tabi ki bir üzüntü, bir boşluk var fakat ağlatacak, yemelerden kesecek kadar değil. Dönsün diye de beklemiyorum.
İlk ayrılığımda her gün fal için kahve içerdim. Tabi çıkmadı ve dönmedi. O anlık içimi rahatlatıyordu... Şimdi ne yapıyorum? İlk günler yine kahve falı olayına sarmıştım fakat geçti o da. Zamanla her şey geçiyor.
Beklenti içinde olma, düşünme. Çünkü daha çok üzer seni. Hem bak sınavların da yaklaşmış, onlara çalış. Kafan dağılır. Sınavlardan sonra da tatil geliyor zaten. Kitap oku, arkadaşların ile vakit geçir. Veee sakınnnn yazma ona. Totosunu kaldırma. :KK73: Hatta ben mutlu olduğuma dair şeyler yazıyorum twittera, tabi gözüne de sokmuyorum onun.
Mutlu muyum gerçekten yoksa kendimi mi kandırıyorum? Aslında üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Her geçen gün geçiyor kötü düşünceler, mutsuzluk ve ben her geçen gün daha mutlu oluyorum. :KK36:

Gerçekten pismanlik oluyor mu onlarda merak ediyorum. 1 2 ay hiç iletisime geçmedikten sonra bilhassa :)
severse olur tabii neden olmasın?
hem 1-2 ay ne ki, ben 4,5 ay sonra "unutamıyorum, olmuyor. hala adın geçtiğinde yemeğimi yiyemiyorum" diye dönüş aldım:dondurma:
bel bağlamamak gerek ama sevdiyse eğer pişman olma ihtimali var.

çikolata ye bence aynı derecede horman salgılıyormuş sanırım aşkla :d ben denemedim İsveçli bilim adamları demişti sanırım :D

Şaka bir yana sınavlarına odaklan sonra tekrar acı çekmeye dönersin eğer istiyorsan

Back
X