- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
ben de yuksek lisansımda dilini bilmedigim bi ulkeye ehh iste istedigim bi bolume gittim ama butun burokratik islerim o kadar hızlı oldu ki koordinatorum o kadar yardımcıydı ki kolaylık beni cezbetti diyebilirim...ve orda su anki bransımı yani yapmak istedigim seyi buldum dil ogrendim ve bi suru guzel sey kattım hayatıma...bence evrenin kolaylık gosterdigi sizin dogru kapınız oluyor hayatta ama ben bunu istiyorum diye ayak diremek bana hep zaman kaybettirdi hayatta bilmiyorum ben boyle dusunuyorum...biraz go with the flowcuyum
bir de phd programlarına hangi siteden bakıyosunuz ogrenebilir miyim? ben bikac dandik site dısında dogru duzgun bi yer bilmiyorum paylasırsanız cok sevinirim
Neden gittiniz peki?
Bir şey diyeyim mi ben bölümüme çok farklı bi' beklenti ile gitmiştim, YLda. Sanıyordum ki psikoloji ile alakalı, psikolojiye dair bir şey görmedik her şey fizyoloji ve biyolojik açılımlara döndü

Ama bunu fark ettiğimde 1 sene olmuştu ve ben çok büyük keyif aldım, psikolojiden ziyade nörobilim sevdiğimi fark ettim, hiç kötü olmadı yani bu benim için.
Özelden yazayım belki burada reklam oluyordur:)