Ilk bayramimiz ama annesi cekti gitti. sinir

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
Sinir oluyorum dusundukce. Bildiginiz sinir. Ilk bayramimiz esimle ve ailesiyle tabi ama annesi kapiyi kiliyleyip cekti gitti kizinin yanina. Bayramda yani olmayacak burda. Kizi iki saatlik mesafede oturuyo, benim ailemde oyle. Kac aydir gidemedim zaten bayram gunu gidecektik ama simdi annesinin yanina ugramamiz lazim ilk olarak. Hayir hangi akla hizmet bayramda burda degilde kizinin yanina gidiyo anlamis degilim. Bu nasil is. Ne var evinde otursa bayramlassak kahvalti yapilsa ama yok umursamiyoki. Her yaptigi ayakta alkislaniyo. Baska sey oluncada aile baglarindan bahsederler, evlatliktan bahsederker ama kendilerinin yaptigina bak

Kimse bana hak vermek zorunda degil ama resmen giciklik bayram sabahi tek olacaz. Teyzesi dayilari tatile gittiler anneside gitti. Ne bicim bayram anlayislari var

Sinir oluyorum dusundukce. Bildiginiz sinir. Ilk bayramimiz esimle ve ailesiyle tabi ama annesi kapiyi kiliyleyip cekti gitti kizinin yanina. Bayramda yani olmayacak burda. Kizi iki saatlik mesafede oturuyo, benim ailemde oyle. Kac aydir gidemedim zaten bayram gunu gidecektik ama simdi annesinin yanina ugramamiz lazim ilk olarak. Hayir hangi akla hizmet bayramda burda degilde kizinin yanina gidiyo anlamis degilim. Bu nasil is. Ne var evinde otursa bayramlassak kahvalti yapilsa ama yok umursamiyoki. Her yaptigi ayakta alkislaniyo. Baska sey oluncada aile baglarindan bahsederler, evlatliktan bahsederker ama kendilerinin yaptigina bak

Kimse bana hak vermek zorunda degil ama resmen giciklik bayram sabahi tek olacaz. Teyzesi dayilari tatile gittiler anneside gitti. Ne bicim bayram anlayislari var
Kiz bosver ne var bunda sinir olacak birak gitsin uzaga
Madem iki saatlik mesafeye gidiyor siz de ona gittiginizde az oturursunuz yarim saatte kalmarsiniz daha guzel:KK66: sonra ver elini annecigine gidersiniz tatlim senin icindaha iyi yakinda olsa uzun oturman gerekirdi

Kiz bosver ne var bunda sinir olacak birak gitsin uzaga
Madem iki saatlik mesafeye gidiyor siz de ona gittiginizde az oturursunuz yarim saatte kalmarsiniz daha guzel:KK66: sonra ver elini annecigine gidersiniz tatlim senin icindaha iyi yakinda olsa uzun oturman gerekirdi

Evet ama esime kalsa bi saat bile yetmiyo cunku biliyoruz ailesi laf edecek orda gunumuzu gecirmedigimiz icin. Vallahi sinir oluyorum bayram gunu aileme gidecem ama Esime kimbilir neler dicekler. Taviz verme falan derler heralde ay sinir

Yanlis anlamayin actiginiz tum konularda dkkatimi cekti de cok kasiyorsunuz kendinizi. Niye bu kadar stres yapıyorsunuz ki bosverin ya rahatiniza bakin. Sinir olmak yerine ayak uydurmaya calisin motive edin kendinizi surekli kontrol edin. Sonucu degistiremeyecekseniz tat almaya bakacaksiniz baska yolu yok.

Evet ama esime kalsa bi saat bile yetmiyo cunku biliyoruz ailesi laf edecek orda gunumuzu gecirmedigimiz icin. Vallahi sinir oluyorum bayram gunu aileme gidecem ama Esime kimbilir neler dicekler. Taviz verme falan derler heralde ay sinir
Sen esini onceden isle canim uzakta olunca vakit kaybederiz fazla oturursak diger gidecegimiz yerlere yetisemeyiz birsuru ziyaretimiz olacak de seni anlayacaktir

Yanlis anlamayin actiginiz tum konularda dkkatimi cekti de cok kasiyorsunuz kendinizi. Niye bu kadar stres yapıyorsunuz ki bosverin ya rahatiniza bakin. Sinir olmak yerine ayak uydurmaya calisin motive edin kendinizi surekli kontrol edin. Sonucu degistiremeyecekseniz tat almaya bakacaksiniz baska yolu yok.

Evet ama laf duyacagimi bildigim icin.. Ne yapsam laf olacak esimde olmasin diye ugrasilar yapiyo ama iste sanki ne fayda. Karsisakiler her turlu zan uzere dusunup yasayan insanlar. Herneyse bayram gunu birakip gidilmez ayip etti kaynana!

Valla ben senin konulara o_Odiye bakıyorum artık, yorum sınırımın ötesinde genel olarak yaşadıklarının bütünü.

adı ustunde kaynana ıste.kaynanalar dengesız oluyor...kocası yollamıcaktı asıl onu...amaaan boswer cnm ne gusel işte.sende erkenden annene gıdersın

Ben bayramı eşimin tarafında geçirinve eksik kalıyorum sanki bayram değilmiş gibi geliyor. İyi olmuş bence. Bi saat el öpün gelin madem. Sonra üç gün senin ailede kalın

Evet ama laf duyacagimi bildigim icin.. Ne yapsam laf olacak esimde olmasin diye ugrasilar yapiyo ama iste sanki ne fayda. Karsisakiler her turlu zan uzere dusunup yasayan insanlar. Herneyse bayram gunu birakip gidilmez ayip etti kaynana!
Amann sizde bosverin gitsin napiyorsa yapsin. Ne diyorlarsa da desinler arkanizdan kulaklarinizi tikayin duymamazliktan gelin. Moralinizi bunlarin bozmawina izin vermeyin daima kendinizi motive edin baska yolu yok bende öyle yapiyorum.

yahu kim ne derse desin amaan açın şarkıyı şıkıdık şıkıdık oynayın siz de bayramda oynanır deyin. her kalça kombonuzda çatlasın kayınvalideniz edeceği laflar ağzına tıkılsın. al hatta örnek şarkı da burada

Birak gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.
Bu kadar kasma.
Madem uzak gider bi gonul alir kalkarsiniz.

yanlarina gittiğinizde dargin oldugunuzu belli etmeyin ama fazla kalamiycaz ya kusura bakmayın siz buraya gelince malum bizim de olan degisti gelmeseydiniz dha cok kalmak istiyorduk ama napalım diyin aonrada biraz oturup kalkarsiniz biseyde diyemez dersede :KK47::KK16:

bayram 3 gün güzelim annene söyle anneler anlayışlıdır ilk gün git görümcecğine yük ol misafir etsinler seni yeni gelinim diye de her işi yapma:KK70: diğer 2 gün annende kalırsın ben olsam öyle yapardım bende bak anneme daha yakınım ama adı üstünde geliniz öncelik oğlan tarafı sabah bi çıkarız akşam annemlerdeyiz oh mis gibi anneminde yemeğini yeriz rahat rahat oturup günün yorgunluğunu atarız esnek ol rahat ol nice bayramlar görün inşallah

X