Nerdeyse 1,5 ay oldu.ve oyle bos gectiki zaman.
Su an halen yaptigim tek sey aklindaki tek konu bebek,bebek,bebek.forumlari okuyorum,doktor hastahane arastiriyorum.kafamda planlar yapiyorum.
kendime surekli bir daha olmayacak,insanin basina bir kez gelir,ben onu savdim diyorum.bak ameliyat yerimde iyilesiyor artik cok daha iyiyim 3-4 ay sonraya hazirim diyorum,doktorum vitamin falan vercek beni hazirlayacak yeni hamilelige diyorum.
Sonra ya 1 yil beklemelisiniz derse diyorum..
Her gece once melek oglumla konusuyorum.oglum orda mutlusun daha iyisin ,biz seni cok sevdik diyorum.kizma bana diyorum sana kardes istedigim icin,seni unuttm sanma diyorum.bana kizma affet seni koruyamadim,hastalandigini gordum ama elimden bisey gelmedi diyorum.keskeler siraliyorum..lutfen birtanem izin ver en kisa surede kardeslerin olsun,sagsalim kucagimiza alalim diyorum.
Sonra da ALlahima dua ediyorum.ya yarbbim bir daha yasatma bu aciyi diyorum.lutfen sagsalim dogsun evlatlarim,sarilayim opeyim koklayayim,uzun omurlu olalim buyuduklerini gorelim diyorum.ve sukrediyorum.
Beterin beteri var daha kotuleri var diyorum.avunmaya calisiyorum.
Allahim dayanma gucu,sabir ver..
Lutfen affet yarabbim beni,bir daha ayni aciyi verme lutfen,lutfen dogacak evlatlarimi bize bagisla.en dogru zamanda tekrar hamilelik ve saglik ver lutfen..