Ilk bebegii kaybedip sonra dogum yapanlar,bize umut olun..

yeflim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
185
5
26
İzmir
Ne yazikki bir ay once 29 haftalik bebegimi kaybettim,sezeryan oldum.kaybimiz bir yana bir yanda da gelecek korkusu sardi.Lutfen benim gibi kaybi olup ardindan saglikli evladini kucagina alan/ almak uzere olan anneler buraya bir kerecik yazin.ne kadar cok ornek olursa o kadar guzel.Olumlu dusunmemize yardim edin..

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım ,,çok büyük bir acı olsa gerek...
İnşallah evladını kucağına almak da nasip olur ,, sakın umudunu kaybetme ...
Niçin kaybettin canım erken doğum mu ?

Enfeksiyon nedeniyle kaybettik.cok saglikliydi 2 gunde kaybettik.hep guzel olumlu seyler dusunmeye calisiyorum .tekrar yeniden hamile kalmak istiyorum.

Son düzenleme:
Enfeksiyon nedeniyle kaybettik.cok saglikliydi 2 gunde kaybettik.hep guzel olumlu seyler dusunmeye calisiyorum .tekrar yeniden hamile kalmak istiyorum.

ALLAH rahmet eylesin canım..
Tabiki olumlu düşün hep sakın umutsuz olma ,,
Bende bugün düşük yaptım enfeksiyon yüzünden ,, kanamam başladı yumurtalıklarımda iltihap varmış meğer,,
Yani benimki pek düşük sayılmaz 2 haftalık bile değildi,, ama hep derler böyle olaylardan sonra hemen hamile kalınıyormuş
Korunma süren biter bitmez dilerim ALLAH sanada bir bebek nasip etsin ,, hayırlısıyla inşallah canım ...

ALLAH rahmet eylesin canım..
Tabiki olumlu düşün hep sakın umutsuz olma ,,
Bende bugün düşük yaptım enfeksiyon yüzünden ,, kanamam başladı yumurtalıklarımda iltihap varmış meğer,,
Yani benimki pek düşük sayılmaz 2 haftalık bile değildi,, ama hep derler böyle olaylardan sonra hemen hamile kalınıyormuş
Korunma süren biter bitmez dilerim ALLAH sanada bir bebek nasip etsin ,, hayırlısıyla inşallah canım ...

Sanada cok gecmis olsun

Basınız sag olsun Allah sabır versin bende gecen sene 4 aylık kızımı kaybettim zor günlerdir ama simdi cok sukur oğlum yanımda iki aylık oldu bile Rabbim sizede nasip etsin

ben bebeğim 34 haftalık kaybettim. plasentanın erken ayrılması sonucu. 2 saat içinde oldu herşey. ama 1 yıl sonra yeniden hamile kaldım ve şimdi oğlum 1 aylık. sağlıkla doğum yapabildim. sana önerim, iyi bir riskli gebelik uzmanıyla birlikte yeniden hamile kalmalısın. kaybın için sana sabırlar diliyorum, dünyanın en büyük acısı. ama umudunu asla kaybetme. ben de burada hep olumlu hikayeler arayıp durmuştum, umarım bizlerin hikayeleri sana umut olur. inşallah en yakın zamanda meleğinin kardeşini sağlıkla alırsın kucağına.

Ne yazikki bir ay once 29 haftalik bebegimi kaybettim,sezeryan oldum.kaybimiz bir yana bir yanda da gelecek korkusu sardi.Lutfen benim gibi kaybi olup ardindan saglikli evladini kucagina alan/ almak uzere olan anneler buraya bir kerecik yazin.ne kadar cok ornek olursa o kadar guzel.Olumlu dusunmemize yardim edin..

merhaba çok geçmiş olsun benimde 82 gün önce 29 haftalık bebeğim karnımda öldü normal doğum yaptım ben üstelik bebek tersti.günler o kadar zor geçiyorki hergün sayıyorum ben yarıladım drlar en az 6 ay korun dediler testler yapılıyo sonuçları belli olsun inşallah haziran temmuz gibi yeniden hamile kalırım inşallah çok istiyorum çook Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin

Son düzenleme:
merhaba çok geçmiş olsun benimde 82 gün önce 29 haftalık bebeğim karnımda öldü normal doğum yaptım ben üstelik bebek tersti.günler o kadar zor geçiyorki hergün sayıyorum ben yarıladım drlar en az 6 ay korun dediler testler yapılıyo sonuçları belli olsun inşallah haziran temmuz gibi yeniden hamile kalırım inşallah çok istiyorum çook Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin

Ben sezeryanla oldum,o gun karar vermem gerekiyordu ama normali kaldiramam diye istemedim.sonra pismanlik yasadim bir sure.normal dogumla 1 ay sonra bile hamile kalablirsin demisti isyeri hekimim.doktorum ameliyat sonrasi en kisansurede hamile kalablcegin gibi guzel oldu dikislerin dedi ama net zaman vermedi simdi umarim 1 yil beklemelisin demez diye dua ediyorum.cunku soku atlattiktan sonra ilk istedigin sey yeni bir bebek oluyor.

Umarim bize de 6 ay der.oyle olursa bize de agustos eylul izin cikar.umarim hepimiz saglikla bebeklerimizini kucagimiza aliriz.

Arkadaslar ikinci hamilelik icin siz ne kadar beklediniz.nasil dogum yaptiniz.
Ben 6 ay bekledim sigorta icin doktir 3 ay yeter demişti tam 7 ay sonra hamile kaldım riskli bir gebelik gecircegmi bildigim icin ozel saglik sigortası yaptırdım çünkü iyi doktor demek iyi para demek,bende rahim agzi yetersizlig vardi hamileliğinin 3. Ayında dikiş atıldı sende iyi bir riskli gebelik doktiru bul her doktor anlamaz bizim halimizden ben ilk hamileliğimde kanama ve sancıyla doktoruma gittim bisey yok diye beni eve gönderdi ve o gün evde kaybettim bebeğimi,birde tam nedenini öğrenmeden hamile kalma bı daha Can'ın yanmasın

Arkadaslar ikinci hamilelik icin siz ne kadar beklediniz.nasil dogum yaptiniz.

ilk bebeğimi mart 2009 da 37+5 de karnımda kaybettim. Sezeryan oldum. Sezeryan sonrası 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kızımı sağlıcakla kucağıma aldım.
Şimdi ise tekrar 30 haftalık hamileyim. İnşallah bu bebeğimi de sağlıcakla kucağıma alırım. Ben zaman nasıl geçecek diye düşünürken şimdi 2. bebeğime hamileyim. Sakın ümidini kaybetme. Zaman çabuk geçecek ve sende sağlıcakla bebişlerine kavuşacaksın inşallahh...

Son düzenleme:

merhaba canım allah sabır versin başın sağolsun.bende 2008 eylülde 27 haftalık bebeğimi kaybettim.o zaman yalvar yakar sezeryana alın diye doktorlara yalvarmıştım tabi o zaman düşünemiyosun sadece o andan kurtulmak istemiştim.hayır normal doğurman lazım demişlerdi bana.3 gün suni sancı verdiler.çok zor oldu doğumum.ama hastaneden çıkar çıkmaz iyi ki normal doğurmuşum dedim.çünkü korunma sürem hiç olmadı.bizim gibi bebeğini kaybedip hayalleri yarım kalan birinin tek isteği yeni bir hamilelik ve bebek.ben kendi psikolojim açısından 6 ay sonra hamile kaldım.ve bebeğimi sorunsuz bir şekilde kucağıma aldım.kızım şimdi 3 yaşında.acılar unutulmuyor ama hafifliyor.o an neler yaşadığımı anlatmakla olmaz.ben sanki yaşamıyodum ama geçiyor canım yaran.inşallah sende sağlıklı bir şekilde en tez zamanda bebeğini kucağına alırsın.ama sana tavsiyem bebeğini kaybediş nedenini iyi araştır ve kendine perinatoloji doktoru bul.

Dun dayanamadim yine oturdum agladim,gece dondum durdum uyuyamadim.bu sabah okududugum iki mesaj beni kendime getirdi.surekli dua ediyorum,kendime de soyluyorum bir daha olmayacak,seneye kucagimiza almis olucaz evladimizi diye.
Perinotoloji doktoru ne ki diyordumki,bugun otobusle kendi doktorumun muayenesinin onunden gectik,tabelasinda perinoloji doktoru yaziyordu,ama ben yine de baska bir doktordan daha fikir alacagim bir iki ay sonra..insan umutlu guzel seyler dutmak istiyor doktordan..

Ben sezeryanla oldum,o gun karar vermem gerekiyordu ama normali kaldiramam diye istemedim.sonra pismanlik yasadim bir sure.normal dogumla 1 ay sonra bile hamile kalablirsin demisti isyeri hekimim.doktorum ameliyat sonrasi en kisansurede hamile kalablcegin gibi guzel oldu dikislerin dedi ama net zaman vermedi simdi umarim 1 yil beklemelisin demez diye dua ediyorum.cunku soku atlattiktan sonra ilk istedigin sey yeni bir bebek oluyor.

Umarim bize de 6 ay der.oyle olursa bize de agustos eylul izin cikar.umarim hepimiz saglikla bebeklerimizini kucagimiza aliriz.

ben yazılanları okuyunca şaşırıyorum.doktorlara göre değişiyomu bekleme süresi kimi hiç beklememiş bana drum bastıra bastıra en az 6 ay dedi bende çok istiyorum o kadar güzel bi duyguki hamile kalmak inşallah tekrar olur sağlıkla kucağımıza alırız.bende çok sancım vardı sezeryan olsun dedim kesinlikle olmaz dediler normal yapacaksın ama normal yapmama rağmen bekliycem.ama inanıyorum Alllah bize hem bu dünyada hemde diğer dünyada evlat nasip edecek inşallah sizinki çok yeni daha.ben ilk 50 gün hep ağladım ama yavaş yavaş toparlıyorum doğum haberleri duyunca çok ağlıyorum Allah herkesinkini tamamına erdirsin bizlerde nasip etsin

başınız sağolsun,allah sabır versin. ben de 1 aydır çok kötüyüm,16 haftalık hamileyim ve bebeğimde ense kalınlığı yüksek çıktı,ikili testim de riskliydi,cvs yapıldı,sonuç bekliyorum 3 haftadır,sonuç kötü gelirse ne karar vereceğimi hiç bilmiyorum,çok zor durumdayım..insanın bebeğinin alınmasına kendisinin karar vermesi kadar acı bir şey yok,düşünmek bile çok korkutuyo..

başınız sağolsun,allah sabır versin. ben de 1 aydır çok kötüyüm,16 haftalık hamileyim ve bebeğimde ense kalınlığı yüksek çıktı,ikili testim de riskliydi,cvs yapıldı,sonuç bekliyorum 3 haftadır,sonuç kötü gelirse ne karar vereceğimi hiç bilmiyorum,çok zor durumdayım..insanın bebeğinin alınmasına kendisinin karar vermesi kadar acı bir şey yok,düşünmek bile çok korkutuyo..

Cok zor sizin icinde Allah sabir versin.UMarim iyi cikar sonuclariniz.

Nerdeyse 1,5 ay oldu.ve oyle bos gectiki zaman.

Su an halen yaptigim tek sey aklindaki tek konu bebek,bebek,bebek.forumlari okuyorum,doktor hastahane arastiriyorum.kafamda planlar yapiyorum.
kendime surekli bir daha olmayacak,insanin basina bir kez gelir,ben onu savdim diyorum.bak ameliyat yerimde iyilesiyor artik cok daha iyiyim 3-4 ay sonraya hazirim diyorum,doktorum vitamin falan vercek beni hazirlayacak yeni hamilelige diyorum.

Sonra ya 1 yil beklemelisiniz derse diyorum..

Her gece once melek oglumla konusuyorum.oglum orda mutlusun daha iyisin ,biz seni cok sevdik diyorum.kizma bana diyorum sana kardes istedigim icin,seni unuttm sanma diyorum.bana kizma affet seni koruyamadim,hastalandigini gordum ama elimden bisey gelmedi diyorum.keskeler siraliyorum..lutfen birtanem izin ver en kisa surede kardeslerin olsun,sagsalim kucagimiza alalim diyorum.
Sonra da ALlahima dua ediyorum.ya yarbbim bir daha yasatma bu aciyi diyorum.lutfen sagsalim dogsun evlatlarim,sarilayim opeyim koklayayim,uzun omurlu olalim buyuduklerini gorelim diyorum.ve sukrediyorum.

Beterin beteri var daha kotuleri var diyorum.avunmaya calisiyorum.

Allahim dayanma gucu,sabir ver..

Lutfen affet yarabbim beni,bir daha ayni aciyi verme lutfen,lutfen dogacak evlatlarimi bize bagisla.en dogru zamanda tekrar hamilelik ve saglik ver lutfen..

Nerdeyse 1,5 ay oldu.ve oyle bos gectiki zaman.

Su an halen yaptigim tek sey aklindaki tek konu bebek,bebek,bebek.forumlari okuyorum,doktor hastahane arastiriyorum.kafamda planlar yapiyorum.
kendime surekli bir daha olmayacak,insanin basina bir kez gelir,ben onu savdim diyorum.bak ameliyat yerimde iyilesiyor artik cok daha iyiyim 3-4 ay sonraya hazirim diyorum,doktorum vitamin falan vercek beni hazirlayacak yeni hamilelige diyorum.

Sonra ya 1 yil beklemelisiniz derse diyorum..

Her gece once melek oglumla konusuyorum.oglum orda mutlusun daha iyisin ,biz seni cok sevdik diyorum.kizma bana diyorum sana kardes istedigim icin,seni unuttm sanma diyorum.bana kizma affet seni koruyamadim,hastalandigini gordum ama elimden bisey gelmedi diyorum.keskeler siraliyorum..lutfen birtanem izin ver en kisa surede kardeslerin olsun,sagsalim kucagimiza alalim diyorum.
Sonra da ALlahima dua ediyorum.ya yarbbim bir daha yasatma bu aciyi diyorum.lutfen sagsalim dogsun evlatlarim,sarilayim opeyim koklayayim,uzun omurlu olalim buyuduklerini gorelim diyorum.ve sukrediyorum.

Beterin beteri var daha kotuleri var diyorum.avunmaya calisiyorum.

Allahim dayanma gucu,sabir ver..

Lutfen affet yarabbim beni,bir daha ayni aciyi verme lutfen,lutfen dogacak evlatlarimi bize bagisla.en dogru zamanda tekrar hamilelik ve saglik ver lutfen..

yeflim seni o kadar iyi anlıyorum ki...yazını okuyunca o günler geldi aklıma...
9 ay oldu ben sezaryen olalı. hala ağlıyorum. tabiki eskisi kadar değil.
allah hepimize sabır versin, dualarla aşacağız kızlar.
ama çok zor bir durum.
ben 6 ayı geçince korunmayı bıraktım. zor gebe kalan biri olduğum için. öyle de oldu 3 ay geçti tık yok...şimdi de gebe kalamıyorum diye ağlıyorum.

yeflim seni o kadar iyi anlıyorum ki...yazını okuyunca o günler geldi aklıma...
9 ay oldu ben sezaryen olalı. hala ağlıyorum. tabiki eskisi kadar değil.
allah hepimize sabır versin, dualarla aşacağız kızlar.
ama çok zor bir durum.
ben 6 ayı geçince korunmayı bıraktım. zor gebe kalan biri olduğum için. öyle de oldu 3 ay geçti tık yok...şimdi de gebe kalamıyorum diye ağlıyorum.

Aglama arkadasım.Bende 10 ayda ancak hamile kalmıştım.Her ay aglıyodum,kocama küsüyodum,nerdeyse tüp bebek yapacaktık.Ama bıraktık ucunu sonra ne zaman nasipse dedik öylede oldu sakinken geldi bebegim,hepte korktum ona bişey olacak diye tam artık hersey yolunda artık bişey olmaz dediğim dönemde başıma bunlar geldi.
Şimdide Rabbime hayırlı zamanda versin diye dua ediyorum.3-5-7 ay sonra olsun ama kucagıma alabileyim yeterki, bir yandanda ameliyat yerimiz iyişiyor,sezeryanın riskleri azalıyor zaman uzadıkça,bu da iyi yanı.(tabı sabretmek çok zor biliyorum ) sen nasılsın bilmem ama ben ruhsal olarakta ancak toparlanırım sanki korkmamaya,endişelenmemeye..

Back
X