- Konu Sahibi kahvekolik
çok üzüldüm çok acı herşeyin hayırlısı bundada vardır bi hayır
daha yaşın çok genç yine olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay boyunca çok istemiştik, çok uğraşmıştık ama hamile kalamamıştım. sonra bazı sebeplerden dolayı erteleme kararı aldık ve hiç beklenmedik bi zamanda hiçbir belirtim olmaksızın çift çizgiyi gördüm. hemen eşimle gidip kan testi verdik. sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim. 5 dakikada bir saate baktım. sonucu almaya gittiğimizde Allahımmm diye bi bağırmışım bi baktım herkes bana bakıyor, çok utandım. ama işte insan sevinçten ne yaptığını bilemiyor. doktor tebrik etti. yalnız testi tekrarlayalım, gebeliğin sağlıklı olup olmadığına o zaman karar veririz dedi. ama biz dinler miyiz hemen aileler arandı sevinçler tebrikler havada uçuştu. testi tekrarlayalım sonra eşimize dostumuza söyleriz diye karar aldık.
elim devamlı karnımda gezdim onunla konuştum, hayaller kurdum... dr testi iki günde bir tekrarlayın demişti ama sonucu beklerken strese girdiğim için daha geç tekrarlayalım dedik. hastaneye gidecekken bi ıslaklık hissettim korkudan elim ayağım titremeye başladı. tuvalete gidip bakamadım bi süre o korkunç manzarayı görmek istemedim. ama nafile.. sabah tahlili verdim sonucu öğrenmek için aramaya cesaretim yok. eşim sen boşver ben akşam getiririm dedi. yalnızken öğrenmemi istemedi belki.
mutluluğum ne kadar az sürdü. o tabloyu görmeyeyim tuvalete gitmeyeyim diye su içmiyorum inanır mısınız? bu kadar az zamanda böyle bağlandım işte bebeğime. sürekli neden neden diyorum. acaba şöyle mi yaptım ondan mı oldu, böyle mi yaptım ondan mı oldu diyorum. şu yaşıma kadar öğrendiğim araştırdığım herşey silindi kafamdan. çok acı çekiyorum, ağlıyorum..gidiverdi işte tutamadım...
teşekkür ederim de yaşımı nerden bildiniz :)çok üzüldüm çok acı herşeyin hayırlısı bundada vardır bi hayır
desene ikimizde eylül annesi olacaktık ama nasip değilmiş demek ki. Allah'ım sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah bu acıyı bi daha yaşamayız.çok geçmiş olsun arkadaşlar bende 24 ocakda kaybettim meleğimi, 19 ocakda da kalp atışlarını görmüştüm oysa ki( Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı
![]()
Kahvekolik acını çok iyi anlıyorum bende 8 şubatta 7 haftalık bebeğimi düşürdüm.Ben önce doktora gittim keseyi göremedi normaldir haftaya tekrar gelin dedi.1 hafta dolmadan benim kanamam ve çok şiddetli ağrım oldu o ağrı tarif edilemez ama sanki bacaklarımı kesiyorlardı.acile gittik kan testi yaptılar bhcg yüksek çıktı hamilelik devam eediyor dediler ama doktor yine keseyi göremedi.sabah kendi doktoruma gittim keseyi gördü bhcg iyi dedi .düşük tehdidi var diye vajinal bir jel verdi haftaya gel dedi..bana yat falan demedi sana dediği gibi.yatsanda yürüsende düşecekse düşer dedi.ilişkiye girmeyin bol sıvı alın dedi.ben yinede rapor aldım ve dinlenmeye çalıştım diğer dediklerinide yaptım bu arada sürekli kahverengi lekeler geliyordu senin gibi bende tuvalete gidip onları göreceğim diye korkur olmuştum..aradan 6 gün geçti ve bur daha kontrole gidemeden adet kanaması gibi kanama başladı tekrar ve içimden bir parça düştü ben o an anladım düştüğünü.eşim işten geldi ona bile diyemedim kabullenemiyor insan ya bişey olmadıysa diye.doktora gittik sabah ve bakar bakmaz düşmüş bebek dedi.kan testi yaptı bhcg de iyice düşmüştü zaten..benim 10 günden fazla kanamam sürdü hatta 10 günden sonra adet kanaması gibi yoğunlaştı ve kesildi.insan ne kadar düşünürse o kadar çok üzülüyor.algıda seçicilik oluyor ve gözüne hep bebekler hamileler takılıyor..korkuyorsun birdaha aynı şeyi yaşarsam diye.bana 3 ay korun dedi ama bazı doktorlarda tek adet yeter diyormuş bakalım ne yapacağımızı zaman gösterecek..her işte vardır bir hayır.ama bir daha olursa kimseye demeyeceğim çünkü insanlar hayırlı olsun derken senin kaybettim demen çok zor oluyor.insanın gözleri doluyor kelimeler düğümleniyor.çok düşünmemeye çalış insanın yaşayacağı varmış ve oluyor işte.eşim bana diyor ki olumsuzu görmeden onu yaşayanların halini bilmiyor insan bunu da gördük diyor çok doğru aslında..bir daha bebek geldiğinde daha çok kıymetini bilcez sanırım seni koluy bulmadık diyecez..tekrar geçmiş olsun üzülme üzülürsen ikince gebeliğinde olumsuz etkiyleri olurmuş aynı şeyi yaşamamak için kendini teselli et bence...görüşmek dileğiyle
2 ay boyunca çok istemiştik, çok uğraşmıştık ama hamile kalamamıştım. sonra bazı sebeplerden dolayı erteleme kararı aldık ve hiç beklenmedik bi zamanda hiçbir belirtim olmaksızın çift çizgiyi gördüm. hemen eşimle gidip kan testi verdik. sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim. 5 dakikada bir saate baktım. sonucu almaya gittiğimizde Allahımmm diye bi bağırmışım bi baktım herkes bana bakıyor, çok utandım. ama işte insan sevinçten ne yaptığını bilemiyor. doktor tebrik etti. yalnız testi tekrarlayalım, gebeliğin sağlıklı olup olmadığına o zaman karar veririz dedi. ama biz dinler miyiz hemen aileler arandı sevinçler tebrikler havada uçuştu. testi tekrarlayalım sonra eşimize dostumuza söyleriz diye karar aldık.
elim devamlı karnımda gezdim onunla konuştum, hayaller kurdum... dr testi iki günde bir tekrarlayın demişti ama sonucu beklerken strese girdiğim için daha geç tekrarlayalım dedik. hastaneye gidecekken bi ıslaklık hissettim korkudan elim ayağım titremeye başladı. tuvalete gidip bakamadım bi süre o korkunç manzarayı görmek istemedim. ama nafile.. sabah tahlili verdim sonucu öğrenmek için aramaya cesaretim yok. eşim sen boşver ben akşam getiririm dedi. yalnızken öğrenmemi istemedi belki.
mutluluğum ne kadar az sürdü. o tabloyu görmeyeyim tuvalete gitmeyeyim diye su içmiyorum inanır mısınız? bu kadar az zamanda böyle bağlandım işte bebeğime. sürekli neden neden diyorum. acaba şöyle mi yaptım ondan mı oldu, böyle mi yaptım ondan mı oldu diyorum. şu yaşıma kadar öğrendiğim araştırdığım herşey silindi kafamdan. çok acı çekiyorum, ağlıyorum..gidiverdi işte tutamadım...
Seni,biz yasayanlardan daha iyi kim anlayabilir ki..Oncelikle cok gecmis olsun canim benim.Bende maalesef 4 hafta once bebegimi kaybettim.10 haftalikken kalbi durmus.Ben hamileligim boyunca kanama gecirdim ve her defasinda elimi karnima koyup"sen annen gibi guclu olacaksin yavrum,beni birakmayacaksin olurmu?"diye gecirdim 12 haftayi..Spontan dusuk yapmami onerdi doktor ama ben dururmuyum hic tuvalette o manzarayi gormek istermiyim..Kurtaj icin randevuma 3 gun kala sabah bir uyandim sancilarim var..Acile gittik ve yaklasik 2,5 saat boyunca dogum sancilari cektim..Suyum patladi ve ben"cocuk geldii anneee hemsireyi cagirin"diye feryat ettim..Sonra ciger gibi parcalar cikti ve ben hala bagiriyorum sanciyla,"cocuk geldi bana gostermeyin ne olur diye.."Bebegim cikmadi icimden,dusmedi bir turlu..Sonra yari baygin acil kurtaja alindim ve hersey bitti..Umarim artik daha iyi hissediyorsundur kendini..Ben,o buyuk acilarimin hic bitmeyecegini dusunurken bugun hala gulebildigime sasiriyorum..Zamanla acilar hafifliyor ama asla yuregimizden silinmeyecek sanirim.Benim sonuclarim haftaya gelecek ondan sonra deneyip,denemeyegimizi dusunecegiz.Dilerim benim icinde senin icinde ve bizim gibi bebeklerini kaybeden butun kadinlar,birdaha ayni seyleri yasamazda kollarina saglikli tontos bebekler alir..
canım çok geçmiş olsun. ben düşürdüğümde 5 haftalıktı senin büyükmüş de baya. Allah bi daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize. ben bu konuyu ocakta açmıştım. kimyasal olduğu için 1 ay bekledik sonra tekrar hamile kaldım. şu an 9 haftalık. yine bişey olacak diye ödüm patlıyor. 2.kez aynı acıya insan nasıl dayanır?
aaa kahvekolik sen yeniden hamile kalmışsın çok sevindim yaa tebrik ederim Allah bağışlasın yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben aralıkta 10 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kürtajdan sonra ilk adet iolana kadar korunduk ondan sonra korunmadık ama henüz tutmadı kısmet ne zaman hayırlı olacaksa o zaman tutsun zaten![]()