• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ilk bebeğine aşılamayla sonrakilere doğal yollarla hamile kalan anneler varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

estamp

sonunda...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.282
2
156
Diğer
kızlar kızım 1 yaşına girmek üzere şükürler olsun...ona o kadar zor şartlarda sahip oldum ki...beni en iyi siz anlarsınız...kızım doğduktan sonrada hiç korunmadık zaten,tabiki henüz hamile değilim ama çok istiyorum tekrar,bu arada hamiş olamama sebebim inatçı bir pco lu olmam maalesef...şimdi siz yerimde olsanız,tekrar gidip hemen aşılama sürecine mi girersiniz yoksa belki kendiliğinden olur deyip bikaç yıl oluruna mı bırakırsınız?..tabi öncelikli duam Allahım hiç olmayanlara nasibetsin...ama işte insan bunuda düşünmeden edemiyor:( nacizane fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var...

merhaba arkadaşımm:) tatlı kızını öpüyorumm:)

demek kardeş düşünmeye başladınız:)
bence 1 yıl kadar kendin dene inşallah geliverir bide oğluşun olur:) ama olmazsa yine aşılama denersin , bu aradada soğan kürü ,incir kürü filan dene bakarsın işe yarar , ve kimyasal ilaçlara bulaşmadan doğal bi yolla bebişin gelirr:)

ben 8 gündür içiyorum soğan sularını bakalım bu ay nolucakkk:)

dikkat et kendine öpüyorumm:)

merhaba arkadaşımm:) tatlı kızını öpüyorumm:)

demek kardeş düşünmeye başladınız:)
bence 1 yıl kadar kendin dene inşallah geliverir bide oğluşun olur:) ama olmazsa yine aşılama denersin , bu aradada soğan kürü ,incir kürü filan dene bakarsın işe yarar , ve kimyasal ilaçlara bulaşmadan doğal bi yolla bebişin gelirr:)

ben 8 gündür içiyorum soğan sularını bakalım bu ay nolucakkk:)

dikkat et kendine öpüyorumm:)

Canım,tatlıcığımmm çok sağolasın bitanem yaaa.... emzirmeyi bitirince soğan kürü yine yapıcam,zaten daha öncede denedim,baya bi faydasını görmüştüm,inşallah sanada etki eder:) hayırlı haberlerini bekliyorummm:)))

canım ben 1.yi aşılama oldum ama benim pkom yokt.sebepsizdi olmaması.ilk seferde tuttu.
şu anda da 6 haftalık hamileyim. 10 aylık oğlum:)kendiliğinden oldu şükür.hiç belli olmaz olur bence de.

evet ben varım estamp beni hatırlarsın belki öteki topikten bende 2 yıl tedavi sonucunda 2. aşılamayla hamile kalmıştım çok şükür dünya tatlısı bir oğlum var 1 yaşını geçti tam emin olamadığımız için korunuyorduk ancak bu ay biraz gevşek bıraktık yaşım gereği ikinciyi de istiyordum ama hamileliğim çok kötü geçtiği için oğluma da yeterince ilgi gösteremem diye korkuyordum Rabbim isteyince oluyor işte 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back
X