Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 senedir evliyim.
Geçtiğimiz aralık ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktora gittiğimde 5 haftalık olması gereken bebeğim 4 haftalık çıkmıştı. Doktorum geç döllenmedir, aradaki farkı ilerleyen süreçlerde kapatır demişti, ilk bebeğimdi ve çok sevinmiştim. 5. Haftamda kahverengi kanama yaşadım doktora gittim rahimde ve kese etrafında bir kanama olmadığını söyleyip progestan hapı verdi ve bir kerelikte iğne verdi. 6. Haftamda kırmızı kanama yaşadım hemen acile gittim fakat gene aynı şeyi söylediler,bir kez iğne daha yapıldım. Bu arada kalp atışlarını duymuştuk. 7. Haftada da aynı sorunlar devam etti ama içimiz hep rahattı çünkü bebeğimin kalp atışlarını duymuştuk. 8. Haftada aşırı kanama ile hastaneye gittiğimde bebeğin kalp atışının durduğunu söylediler ve ertesi gün 24 ocakta kürtaj oldum.pataloji sonucu normal düşük olarak geldi. Bu arada 3 aydır korunuyorum, bu ay sonunda sürem bitiyor. Tekrar denemelere başlayacağım. Fakat aynı durumu yaşamaktan çok korkuyorum. Biraz araştırdım ve iyi bir kadın doğum uzmanı doktor buldum.ayın 25 inde randevum var. İkinci hamileliğime tüm kontrollerim sağlanmış bir şekilde odaklanmak istiyorum. Sanırım doktor yönlendirme yapar ama sizlerden de tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Lütfen bana yardım edin .