İlk bebeğini bekleyen anne adaylarının paylaşım yeri

mrs.who

RÜZGAR'gilin Anası :)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
12.759
317
448
ilk bebeğini bekleyen anne adaylari gelin birlikte tecrübe kazanip bebek büyütelim...

mrb benimde ilk hamileliğim arkadaşlar bir kaç haftalık hamileyim ya ben dün akşam yarpuz ekşisi yemeği yedim yeni internette araştırma yaptım hamilelere çok zararlıymış düşük tehlikesi oluştururmuş bunları öğrendikten sonra çok korktum.ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun.

mrb benimde ilk hamileliğim arkadaşlar bir kaç haftalık hamileyim ya ben dün akşam yarpuz ekşisi yemeği yedim yeni internette araştırma yaptım hamilelere çok zararlıymış düşük tehlikesi oluştururmuş bunları öğrendikten sonra çok korktum.ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun.

Hosgeldin canim o yemegi hic duymadim ama eger tehlikeliyse bundan sonra yeme icini ferah tut drunada danis o sana zararli olanlari aciklayacaktir kac haftalik bebegin

gamzem topiğin hayırlı olsun..
inşallah buraya yazmak bir gün bana da nasip olurr...
senden tecrübeler duyarım..
sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah :nazar:

Kardelen canim hamilelikte alinmamalidir diyo bende baktim simdi ama bi seferden bisey olmaz bence bundan sonra yememeye dikkat etmeni oneririm kotu dusunme sakin uzme kendini

gamzem topiğin hayırlı olsun..
inşallah buraya yazmak bir gün bana da nasip olurr...
senden tecrübeler duyarım..
sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah :nazar:

Sagol bitanem yakinda seni de burada gorecegimden hic suphem yok :) isallah bende burada paylasacak dogru tecrubeler edinebilirim :))

inşallah da benim hç umudum kalmadı artık...
sen çok iyi bir anne olacaksın..:54:

Isallah bitanem iyi bi anne olmayi becerebilirim

umutsutluk yok biz hep beraber neyi ogrendik her ay yeni umut yoksa sadece bebek icin degil hic birsey icin gucumuz kalmaz hadi toplan umutlu oflum nerde benimmm

Isallah bitanem iyi bi anne olmayi becerebilirim

umutsutluk yok biz hep beraber neyi ogrendik her ay yeni umut yoksa sadece bebek icin degil hic birsey icin gucumuz kalmaz hadi toplan umutlu oflum nerde benimmm

haklısın bitanem...
bakalım ovucan kullanıyorum ya bu ay.
biraz olsun yumurtlayıp yumurtlamadığımı öğrenicem.
bu ay senin rüyanı merak ediyorum açıkcası :26:

haklısın bitanem...
bakalım ovucan kullanıyorum ya bu ay.
biraz olsun yumurtlayıp yumurtlamadığımı öğrenicem.
bu ay senin rüyanı merak ediyorum açıkcası :26:

Valla 7. ay bitti bunca zamandir ilk defa seni gordum ruyamda isallah gercek olur ovucanlara devam tabiki de yumurtlucaksin kuzum yumurtlamasan onceki hamileliklerine nasil bir aciklama getiririz bilmem :)))

Valla 7. ay bitti bunca zamandir ilk defa seni gordum ruyamda isallah gercek olur ovucanlara devam tabiki de yumurtlucaksin kuzum yumurtlamasan onceki hamileliklerine nasil bir aciklama getiririz bilmem :)))

İnşallah canımmm yaaa inşallah gerçek olurrrrrrrrrrrrr :)
bilmem yumurtlamışımdır heralde.
:27:

İnşallah canımmm yaaa inşallah gerçek olurrrrrrrrrrrrr :)
bilmem yumurtlamışımdır heralde.
:27:

Sabirsizlikla bekledigim kisiler arasindasin canim nisanda seni de burada tecrube ararken bulurum isallaaahhhhh

Sabirsizlikla bekledigim kisiler arasindasin canim nisanda seni de burada tecrube ararken bulurum isallaaahhhhh

ay canım benimm..
bilmez miyim benle bekler oldun artık..
inşallahhh nisan ayı uğurlu gelirrr....
bende senin tecrübelerinden yararlanmaya başlarım :16:

ay canım benimm..
bilmez miyim benle bekler oldun artık..
inşallahhh nisan ayı uğurlu gelirrr....
bende senin tecrübelerinden yararlanmaya başlarım :16:

Vallahi bekliyorum her isteyen hamile kalsin isallah hep dua ediyorum hele dra falan gidip oglumu gornce aklima sizler geliyosunuz onlarda bu duyguyu yasasinlar isallah diyorum hep kocamda alisti artik soruyo bazen yeni hamileniz var mi diye :)

Back
X