İlk bebeginin kalbi duranlar

Canım benimde ilk bebeğimin kalp atışları durdu fakat henüz tekrar hamile kalamadım ama başına böyle şeyler gelip tekrar hamile kalan ve sağlıklı gebelik geçiren bir sürü insan var merak etme içini ferah tut. Kaç ay sonra gebe kaldın kurtajdan

Benim de bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Henüz hamile kalamadım beş ay oldu

Canım benimde ilk bebeğimin kalp atışları durdu fakat henüz tekrar hamile kalamadım ama başına böyle şeyler gelip tekrar hamile kalan ve sağlıklı gebelik geçiren bir sürü insan var merak etme içini ferah tut. Kaç ay sonra gebe kaldın kurtajdan
4 ay sonra gebe kaldım kalp atisini gördüm son kontrolümde şükürler olsun nerdeyse hastaneden çıkmayacağım evede bi ultrason mu alsam diyorum:KK70::-)

Benim de bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Henüz hamile kalamadım beş ay oldu
Normal bence Henuz kalamaman canını sıkma hiç herseyin bi vakti var, ilk hamileligin de ne kadar süre sonra oldu bebegin

Herkese günaydın.
tam da geçen sene bu zamanlar kürtaj olmuştum.12 haftalıktı oğlum.lekelenmem vardı sürekli ve minik oğlumun kalbi 12 hafta dayanabildi.maalesef kaybettik.
2016 ocak ayında kürtaj oldum.
5 ayda 4 kez adet oldum.ilk adet sonrası korunmayı bıraktım ben.5 ay sonra Rabbimin rızasıyla yeniden hamile kaldım.şimdi 29.haftadayım.Allah nasip ederse kızımı bekliyorum.
kürtajdan sonra rutin kontrollerini yaptır ve ovulasyon günlerini yakalamaya çalış.ben kürtajdan sonra 45-47 günde bir adet olmaya başlamıştım.bunun için nette testler satılıyor,alabilirsin.ben yine de hamile kaldığım ay her ihtimale karşı 2 güne 1 ilişki denemiştim.
hakkında hayırlısı olsun.olumsuz düşünme.

Herkese günaydın.
tam da geçen sene bu zamanlar kürtaj olmuştum.12 haftalıktı oğlum.lekelenmem vardı sürekli ve minik oğlumun kalbi 12 hafta dayanabildi.maalesef kaybettik.
2016 ocak ayında kürtaj oldum.
5 ayda 4 kez adet oldum.ilk adet sonrası korunmayı bıraktım ben.5 ay sonra Rabbimin rızasıyla yeniden hamile kaldım.şimdi 29.haftadayım.Allah nasip ederse kızımı bekliyorum.
kürtajdan sonra rutin kontrollerini yaptır ve ovulasyon günlerini yakalamaya çalış.ben kürtajdan sonra 45-47 günde bir adet olmaya başlamıştım.bunun için nette testler satılıyor,alabilirsin.ben yine de hamile kaldığım ay her ihtimale karşı 2 güne 1 ilişki denemiştim.
hakkında hayırlısı olsun.olumsuz düşünme.
İnşallah canım ama işte süreç uzadikca insan ümitsizliğe düşüyor. Çok sevindim senin için ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah.

H
4 ay sonra gebe kaldım kalp atisini gördüm son kontrolümde şükürler olsun nerdeyse hastaneden çıkmayacağım evede bi ultrason mu alsam diyorum:KK70::-)
Evet iyi fikir benim kuzenim ebe özel bir hastanede çalışıyordu hamile iken Bebeğimi özledikce gidip bakıyorum ultrasondan diyordu. Sen ne güzel kalmışsin canım ben henüz kalamadim herhangi bir şey yaptın mi

İnşallah canım ama işte süreç uzadikca insan ümitsizliğe düşüyor. Çok sevindim senin için ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah.
iyi dileklerin için teşekkür ederim.
8 ay çok uzun bir süre değil.sen elinden geleni yap rabbim hayırlısıyla isteyen ve hak eden her kadına anneliği bahşeder.
kürtajdan sonra ilk ay kalan da var 1 yıl bekleyen de.dr normal diyorsa bekle bence
tahlillerini yaptırdın mı?

H

Evet iyi fikir benim kuzenim ebe özel bir hastanede çalışıyordu hamile iken Bebeğimi özledikce gidip bakıyorum ultrasondan diyordu. Sen ne güzel kalmışsin canım ben henüz kalamadim herhangi bir şey yaptın mi
Yok özel birşey yapmadım hatta kürtaj sonrasi kontrolüme bile gitmedim

Doktora gidiyorum kızlar dua edin bana içimde bi korku var kalp atisini göremiycem sanki :110: iyice saçmalamaya başladım bi türlü hamileligin keyfini cikaramiyorum

Ben de 6 buçuk haftalık olmasına rağmen 4.5 haftalık büyüklükte ve kalp atışı yok denilip kürtaj oldum. Benden bir ay sonra ablam da gebe kaldı kalp atışı duyamadılar kürtaj oldu. O hemen bir ay sonra tekrar gebe kaldı ve düşük yaptı. Biraz tezcanlıdır. Doktora gitti testler yaptırdı kanında bir değerde sorun vardı hatırlamıyorum pıhtılaşma testlerinden biriydi. Neyse sonra gebe kaldı ve kan sıvılaştırıcı iğnelerle yatarak hamilelik geçirdi. Ben de doktora gittim test yaptırdım hererozigotmuşum yanı pıhtılaşma ben de de var biraz. Düşük ve kalp atışını durduran bir şey. Gene kalır kalmaz doktora gidip kan sıvılaştırıcı alarak hamilelik geçireceğim.Genetik mutasyon var kanımda. Demir eksikliği de var. Bakalım kısmet inşallah olur ve kalp atışı duyarız.

Bir senedir korunmuyoruz . Demir eksikliği de önemli etken. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben daha gebe kalmadım. Bazıları ceket atsan gebe kalır ben onlardan değilim maalesef

Kızlar benim ilk gebeligin in 6 haftalıkken kalbi durmuştu şuan yine hamileyim merak ettiğim benim gibi olupta ikinci bebeğini dünyaya getiren var mi:KK43:
İlk melegimin 6 haftalıkken kalbi durdu 2 ay sonra hamile kaldım hamilelik boyunca her dra gidişimde kalp atışı yok diyecek diye bekledim her seferinde stres yaptım. Şuan oğluşumu beşiğinde salliyorum:anne:

Normal bence Henuz kalamaman canını sıkma hiç herseyin bi vakti var, ilk hamileligin de ne kadar süre sonra oldu bebegin

Dördüncü ay hamile kalmıştım iki ay sonra aldılar bebeğimi kalbi atmış sonradan durmuş dedi doktor bu kadar büyüyemezdi dedi kürtaj oldum. Daha sonra bazı rahatsızlıklarımdan dolayı antibiyotik kullandım birkaç ay doktorda iki adet korun demişti. Üç aydır yeniden denemeye başladık. Bu ay çok yoğun bir adet geçirdim parçalar düştü korktum doktora gittim adetin beşinci günü kimyasal gebelik geçirmiş olabileceğimi korkulacak bişey olmadığını söyledi.

Herhangi özel bi test tedavi ilaç kullanmana gerek yok tek yapacağın şey stres olma düşünme dedi o da elimden gelirse

İlk melegimin 6 haftalıkken kalbi durdu 2 ay sonra hamile kaldım hamilelik boyunca her dra gidişimde kalp atışı yok diyecek diye bekledim her seferinde stres yaptım. Şuan oğluşumu beşiğinde salliyorum:anne:

Çok sevindim bi ömür sağlıklı sıhhatli olsun bebeğiniz

Peki kendimi düştü bebeğiniz kürtaj mı oldunuz düşükten sonra herhangi bir test tedavi ilaç aldınız mı

Dördüncü ay hamile kalmıştım iki ay sonra aldılar bebeğimi kalbi atmış sonradan durmuş dedi doktor bu kadar büyüyemezdi dedi kürtaj oldum. Daha sonra bazı rahatsızlıklarımdan dolayı antibiyotik kullandım birkaç ay doktorda iki adet korun demişti. Üç aydır yeniden denemeye başladık. Bu ay çok yoğun bir adet geçirdim parçalar düştü korktum doktora gittim adetin beşinci günü kimyasal gebelik geçirmiş olabileceğimi korkulacak bişey olmadığını söyledi.

Herhangi özel bi test tedavi ilaç kullanmana gerek yok tek yapacağın şey stres olma düşünme dedi o da elimden gelirse

Ailede senin gibi olan var mı? Bir de pıhtılaşma testi yaptırmayı düşündünüz mü? Adet kanamanız da parça parça şeyler hep oluyor mu? Yani bekarken de küçük parça kan gibi şeyler. Bebek pıhtılaşma olunca kan ile beslendiği için kalbi duruyor. Üç kere düşük yaptıktan sonra doktor bu testi öneriyor. Pahalı testler çünkü. Ama iyi düşünelim istediğiniz Zaman hemen gebe kalın inş.

İnan çok mutlu oldum bunu duyduğuma bende kalp atisini bugün yine gördüm çok mutluyumm:anneadayı:

Back
X