Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç doktora gittim mi canım ne dedi neden olmuyor filan diyeBenim de bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Henüz hamile kalamadım beş ay oldu
4 ay sonra gebe kaldım kalp atisini gördüm son kontrolümde şükürler olsun nerdeyse hastaneden çıkmayacağım evede bi ultrason mu alsam diyorumCanım benimde ilk bebeğimin kalp atışları durdu fakat henüz tekrar hamile kalamadım ama başına böyle şeyler gelip tekrar hamile kalan ve sağlıklı gebelik geçiren bir sürü insan var merak etme içini ferah tut. Kaç ay sonra gebe kaldın kurtajdan
Normal bence Henuz kalamaman canını sıkma hiç herseyin bi vakti var, ilk hamileligin de ne kadar süre sonra oldu bebeginBenim de bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Henüz hamile kalamadım beş ay oldu
Herkese günaydın.Canım benimde ilk bebeğimin kalp atışları durdu fakat henüz tekrar hamile kalamadım ama başına böyle şeyler gelip tekrar hamile kalan ve sağlıklı gebelik geçiren bir sürü insan var merak etme içini ferah tut. Kaç ay sonra gebe kaldın kurtajdan
İnşallah canım ama işte süreç uzadikca insan ümitsizliğe düşüyor. Çok sevindim senin için ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah.Herkese günaydın.
tam da geçen sene bu zamanlar kürtaj olmuştum.12 haftalıktı oğlum.lekelenmem vardı sürekli ve minik oğlumun kalbi 12 hafta dayanabildi.maalesef kaybettik.
2016 ocak ayında kürtaj oldum.
5 ayda 4 kez adet oldum.ilk adet sonrası korunmayı bıraktım ben.5 ay sonra Rabbimin rızasıyla yeniden hamile kaldım.şimdi 29.haftadayım.Allah nasip ederse kızımı bekliyorum.
kürtajdan sonra rutin kontrollerini yaptır ve ovulasyon günlerini yakalamaya çalış.ben kürtajdan sonra 45-47 günde bir adet olmaya başlamıştım.bunun için nette testler satılıyor,alabilirsin.ben yine de hamile kaldığım ay her ihtimale karşı 2 güne 1 ilişki denemiştim.
hakkında hayırlısı olsun.olumsuz düşünme.
Evet iyi fikir benim kuzenim ebe özel bir hastanede çalışıyordu hamile iken Bebeğimi özledikce gidip bakıyorum ultrasondan diyordu. Sen ne güzel kalmışsin canım ben henüz kalamadim herhangi bir şey yaptın mi4 ay sonra gebe kaldım kalp atisini gördüm son kontrolümde şükürler olsun nerdeyse hastaneden çıkmayacağım evede bi ultrason mu alsam diyorum![]()
iyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah canım ama işte süreç uzadikca insan ümitsizliğe düşüyor. Çok sevindim senin için ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Yok özel birşey yapmadım hatta kürtaj sonrasi kontrolüme bile gitmedimH
Evet iyi fikir benim kuzenim ebe özel bir hastanede çalışıyordu hamile iken Bebeğimi özledikce gidip bakıyorum ultrasondan diyordu. Sen ne güzel kalmışsin canım ben henüz kalamadim herhangi bir şey yaptın mi
İlk melegimin 6 haftalıkken kalbi durdu 2 ay sonra hamile kaldım hamilelik boyunca her dra gidişimde kalp atışı yok diyecek diye bekledim her seferinde stres yaptım. Şuan oğluşumu beşiğinde salliyorumKızlar benim ilk gebeligin in 6 haftalıkken kalbi durmuştu şuan yine hamileyim merak ettiğim benim gibi olupta ikinci bebeğini dünyaya getiren var mi![]()
Normal bence Henuz kalamaman canını sıkma hiç herseyin bi vakti var, ilk hamileligin de ne kadar süre sonra oldu bebegin
İlk melegimin 6 haftalıkken kalbi durdu 2 ay sonra hamile kaldım hamilelik boyunca her dra gidişimde kalp atışı yok diyecek diye bekledim her seferinde stres yaptım. Şuan oğluşumu beşiğinde salliyorum![]()
Dördüncü ay hamile kalmıştım iki ay sonra aldılar bebeğimi kalbi atmış sonradan durmuş dedi doktor bu kadar büyüyemezdi dedi kürtaj oldum. Daha sonra bazı rahatsızlıklarımdan dolayı antibiyotik kullandım birkaç ay doktorda iki adet korun demişti. Üç aydır yeniden denemeye başladık. Bu ay çok yoğun bir adet geçirdim parçalar düştü korktum doktora gittim adetin beşinci günü kimyasal gebelik geçirmiş olabileceğimi korkulacak bişey olmadığını söyledi.
Herhangi özel bi test tedavi ilaç kullanmana gerek yok tek yapacağın şey stres olma düşünme dedi o da elimden gelirse
İnan çok mutlu oldum bunu duyduğuma bende kalp atisini bugün yine gördüm çok mutluyummİlk melegimin 6 haftalıkken kalbi durdu 2 ay sonra hamile kaldım hamilelik boyunca her dra gidişimde kalp atışı yok diyecek diye bekledim her seferinde stres yaptım. Şuan oğluşumu beşiğinde salliyorum![]()
İçini ferah tut canım hersey yolunda gider inşallah merak etmeDoktora gidiyorum kızlar dua edin bana içimde bi korku var kalp atisini göremiycem sankiiyice saçmalamaya başladım bi türlü hamileligin keyfini cikaramiyorum