İlk bebeginin kalbi duranlar

Saol canım sanada çok geçmiş olsun , yarın alınacak bakalım , dikkat etmeye çalışırım çok saol
Canm kurtajdan sonra antbiytik vericek.ayaklrina cok dikkat et.gece atesin yukselebilir birkac gece.kurtajdan sonra eve gelince banyonu da yap.sorabilirsin istedgini.cok gecmis olsunn

Canm kurtajdan sonra antbiytik vericek.ayaklrina cok dikkat et.gece atesin yukselebilir birkac gece.kurtajdan sonra eve gelince banyonu da yap.sorabilirsin istedgini.cok gecmis olsunn
Çok teşekkür ediyorum, antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum bir de devamlı dinleniyorum battaniyenin altından çıkmıyorum nerdeyse , ateşim pek çıkmadı ama çok ağrım var en kısa zamanda geçer insallah tekrar çok teşekkür ediyorum

Çok teşekkür ediyorum, antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum bir de devamlı dinleniyorum battaniyenin altından çıkmıyorum nerdeyse , ateşim pek çıkmadı ama çok ağrım var en kısa zamanda geçer insallah tekrar çok teşekkür ediyorum
Canm ne demek dinlenmekten baska care yok.antbyotik bitince dra git kan degerlerine baktir mutlka.1 kasik pekmez ye.visne suyu da ic.bol da su.kan kaybi oldgu icin usumede yapar.23.gunde kanamam durdu sonra 41.gunde adet olmustum ben....uzun surebikir kanaman.

6 Şubat'ta ilk bebeğimi kaybetmiştim ben de. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve kan pıhtılaşması varmış ben de. Bebeğimi bu yüzden kaybetmişim. İkinci gebeliğimde iğne kullanacağım. Bebeğini kaybeden arkadaşlarıma benden bir tavsiye, kan pıhtılaşma testini muhakkak yaptırın. Sağ olsun doktorumun önerisiyle ilk düşüğüm olmasına rağmen yaptırdım ve sonuç trombofili.

6 Şubat'ta ilk bebeğimi kaybetmiştim ben de. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve kan pıhtılaşması varmış ben de. Bebeğimi bu yüzden kaybetmişim. İkinci gebeliğimde iğne kullanacağım. Bebeğini kaybeden arkadaşlarıma benden bir tavsiye, kan pıhtılaşma testini muhakkak yaptırın. Sağ olsun doktorumun önerisiyle ilk düşüğüm olmasına rağmen yaptırdım ve sonuç trombofili.
Cnm çok geçmiş olsun.Rabb yardımcımız olsun bi daha yaşatmasn.
Bn de 25 gn önce bbgimn kalbi drmsi sonucu kurtaj olmak zorunda kaldm.Dr um trombofili testlerine ilk kayp diye scak bakmıyor.kürtajdan 4 veya 6 hafta sonra yapilir bu testler demişti.
Sen han kurtaj sonrasi yaptırmış olmalısın ki sonuçların çıkmış?hangi ildesin?

Cnm çok geçmiş olsun.Rabb yardımcımız olsun bi daha yaşatmasn.
Bn de 25 gn önce bbgimn kalbi drmsi sonucu kurtaj olmak zorunda kaldm.Dr um trombofili testlerine ilk kayp diye scak bakmıyor.kürtajdan 4 veya 6 hafta sonra yapilir bu testler demişti.
Sen han kurtaj sonrasi yaptırmış olmalısın ki sonuçların çıkmış?hangi ildesin?
Teşekkürler. Sana da çok geçmiş olsun canim. Ben Eskisehir de Ümit Hastanesin de yaptirdim. Genetik test yaptırmıştım bebegi aldiklarinda. Onda bir sey çıkmayınca trombofili yaptirdim. 10 günde çıktı sonuçlarım.

Teşekkürler. Sana da çok geçmiş olsun canim. Ben Eskisehir de Ümit Hastanesin de yaptirdim. Genetik test yaptırmıştım bebegi aldiklarinda. Onda bir sey çıkmayınca trombofili yaptirdim. 10 günde çıktı sonuçlarım.
Cevabın için sağol canm.10 günde çıkabiliyoms dmk .

Canm ne demek dinlenmekten baska care yok.antbyotik bitince dra git kan degerlerine baktir mutlka.1 kasik pekmez ye.visne suyu da ic.bol da su.kan kaybi oldgu icin usumede yapar.23.gunde kanamam durdu sonra 41.gunde adet olmustum ben....uzun surebikir kanaman.
Bende normalde de kansızlık var zaten en kısa zamanda baktırayım değerlerime , çok saol , bende ne zaman bitcek bu kanama artık yeter diyordum senin 23 günü görünceye kadar , baya sürmüş seninki : (

Benimde kanamam kürtajdan sonra ilk kontrole gidene kadar hiç gelmedi ama son iki gündür acayip adet kanaması gibi kanamam geliyo doktoruma sordum gayet normal dedi ama ister istemez insanın içinde bir acaba oluyo ben ümidimi hiç kaybetmedim inşallah en kısa zamanda Allah isteyen herkese evlat nasip etsin

slm kızlar benimde kürtaj sonrası pataloji ve genetik testi istedi Doktorum ama pıhtılaşma testi istemedi , siz diğer testlerin sonucu çıkınca mı pıhtılaşma yaptırmıstınız yoksa hepsini aynı anda mı istemişti doktorlarınız

Bende de 6 kasım 2017 de 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj oldum. 1 adetten sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi ultrasona gitmeye korkuyorum inanın. yine kalbi atmıyosa diye korkuyorum sadece testte pozitif çıktı. 2 hafta içinde kanamam olmazsa 7 haftalıkken gideceğim. Bu arada coraspin ve folic kullanıyorum....

Back
X