Aminn.Derya hanim inaninki ruyalarima giriyor artik.Allah en yakin zamanda sagliklisini nasip etsin insallah.tum isteyenlere versin.siz su an tekrar dusunuyor musunuz? Doktor 3 ay yasak koydu banalavanyacım bende 4 ay önce senle aynı şeyleri yaşadım ama ilk bebekte olabiliyor öyle şeyler sen içini ferah tut inşallah bundan sonra olmaz böyle şeyler verende Allah alanda Allah yeterki sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin
ben her ay kontrole gittim ultrasyonda muayene oldum hormon testleri yaptırdım hepatitit testleri şeker kan testlerini yaptırdım herşey yolunda normal olduğunu söyledi doktor bi sıkıntı olmayınca ben de ikinci adetimden sonra korunmayı bıraktım şimdi hamileyim beta hcg değerim 111.9 daha çok küçük takibe alacak doktorlar Allahın izniyle birşey olmaz inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorumAminn.Derya hanim inaninki ruyalarima giriyor artik.Allah en yakin zamanda sagliklisini nasip etsin insallah.tum isteyenlere versin.siz su an tekrar dusunuyor musunuz? Doktor 3 ay yasak koydu bana
Canim benim cok uzuldum ama Allah insallah bu bebegini saglikla kucagina almani nasip eder.kirtaj oldugum yerde dogum yapablarin odasida vardi ben aglarken baskalari dogum sevinci yasiyordu dilerim sende bende tum isteyenlerde o dogum sevincini yasayanlardan oluruz.Tatlım seni endiselendirmek istemem ama ben ilkinden sonra ikinciyi de kaybettim. Meğerse bende kan pıhtılaşması varmış.. test yaptirasaydim ona göre tedavi olur ikinci bebeğimi temmuzda kucağıma alırdım.. nasip olmadı. Sonra testlerdr anlasildiki bende pıhtılaşma bozukluğu varmış. Şu an igneyle 3. gebeliğim devam ediyor.
Bence yine de kan pihtilasmasi testi yaptır. Bir sey yoksa da için rahat eder...
Masallah canim Allah nazarlardan korusun insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini.doktorum hic biaeyin yok cok iyisin dedi ama bu testleri yaptimi bana hic bilmiyorum.doktorum kontrole gelmene gerek yok dedi ama gidicem o zaman bu testleride soyleyim.Cok tesekkur ederimben her ay kontrole gittim ultrasyonda muayene oldum hormon testleri yaptırdım hepatitit testleri şeker kan testlerini yaptırdım herşey yolunda normal olduğunu söyledi doktor bi sıkıntı olmayınca ben de ikinci adetimden sonra korunmayı bıraktım şimdi hamileyim beta hcg değerim 111.9 daha çok küçük takibe alacak doktorlar Allahın izniyle birşey olmaz inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum
Canim ya o kadar sevindim ki bu yazdiklarinizi okudukca agliyorum inanin Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eysin insallah.Saglikli dogum sevincini sanada ailenede yasatsin.tum isteyenlere icindede bana da nasip etsin.cok tesekkur ederim yurekten bir aminnnnnnnnEwet canim bende senin durumunu yasayan binlerce kadindan biriyim suan ikinci bebege hamileyim insallah bunu saglikla kucagima alirim kurtaj korunmayi biraktigim ay hamile kaldim darisi basina
Aynen rabbim kimseye yasatmasin cok aci dua ediyorum surekli Allahim em yakin zamanda saglikli evlat nasip etsin tekrardan diye.dilerim cok yakin zamanda sende guzel haber verirsin burdan.Allah tum isteyenlere nasip etsin14 gün önce bende aynı seylerı yasadım o kadar kötü bi durum ki hala aglıyorum simdi bile yazarken agliyorum önce bi gidiyorsunuz kalbını duyuyorsunuz 10 gün sonra doktor size dıyo ki bebegin kalbı durmus rabbim kimseye yasatmasın cok kötü bisey
Canim ya o kadar sevindim ki bu yazdiklarinizi okudukca agliyorum inanin Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eysin insallah.Saglikli dogum sevincini sanada ailenede yasatsin.tum isteyenlere icindede bana da nasip etsin.cok tesekkur ederim yurekten bir aminnnnnnnn
Canim benim cok uzuldum ama Allah insallah bu bebegini saglikla kucagina almani nasip eder.kirtaj oldugum yerde dogum yapablarin odasida vardi ben aglarken baskalari dogum sevinci yasiyordu dilerim sende bende tum isteyenlerde o dogum sevincini yasayanlardan oluruz.
bu testi simdi yaptirabilirmiyim peki yani hamilelik sonlandiktan sonrada yapiyorlarmi.
geçmiş olsun canım. ben aynı şeyi 2 defa yaşadım. dr. lara bu konuda güvenme derim. ilk gebelikte olur dediler, 6 kadından 1 düşük yapıyor dediler ve ben buraya üyede değildim inandım. 2. ye hep ümitle baktım ama olmadı. genetik test ve kromozom testleri yapıldı, pıhtılaşma çıktı şimdi iğne kullanıyorum ve binlerce şükür gayet sağlıklıyız. hiç sorunumuz yok maşallah. yani seni korkutmak değil niyetim ama bir genetik bölümüne git ve gerekirse yalan söyle 2 düşüğüm var diye. bu testleri yaptırmadan gebe kalma. ya da ucuz bir özel bul ve yaptır canım. kendiliğinden düşük olsa evet bebek genelde sağlıksız oluyor ama kalp durmasının altında genelde pıhtılaşma var.Merhabalar 7 haftalik bebegimi kalp atislari durduğu icin kaybettim.butun belirtilerim bir haftadir yoktu megerse melegim bir haftadir terketmis beni. Artik bir korku var icimde ya yine ayni seyleri yasarsam diye.doktor olumlu seyler soyledi ama korkuyorum
benim yasadiklarimi yasayip ikinci gebelikleri guzel gecen cocugubu saglikla kucagina alan varmı ?
Seni ve burdaki arkadaslari cok iyi anliyorum ayni seyi bende yasadim 9haftalik bebegimi kalbi durdugu icin aldirdim.benim ikinci cocugum olacakti ama yinede en az sizler kadar uzuldyum neredeyse depresyona giriyordum ama 2haftaya topladim kendimi.simdi 1ay oldu ve ilk adetim bitince basliycaz calismalara cunku 1adet gormek yetiyormus kurtajdan sonra uzmanlara gore.14 gün önce bende aynı seylerı yasadım o kadar kötü bi durum ki hala aglıyorum simdi bile yazarken agliyorum önce bi gidiyorsunuz kalbını duyuyorsunuz 10 gün sonra doktor size dıyo ki bebegin kalbı durmus rabbim kimseye yasatmasın cok kötü bisey
Benim bir oglum var ve hamileligimde sorunsuzdu.ama ikincinin kalbi durdu.arkadasimdada pihtilasma vardi o iki kez dusurdu kalbi durmadi.geçmiş olsun canım. ben aynı şeyi 2 defa yaşadım. dr. lara bu konuda güvenme derim. ilk gebelikte olur dediler, 6 kadından 1 düşük yapıyor dediler ve ben buraya üyede değildim inandım. 2. ye hep ümitle baktım ama olmadı. genetik test ve kromozom testleri yapıldı, pıhtılaşma çıktı şimdi iğne kullanıyorum ve binlerce şükür gayet sağlıklıyız. hiç sorunumuz yok maşallah. yani seni korkutmak değil niyetim ama bir genetik bölümüne git ve gerekirse yalan söyle 2 düşüğüm var diye. bu testleri yaptırmadan gebe kalma. ya da ucuz bir özel bul ve yaptır canım. kendiliğinden düşük olsa evet bebek genelde sağlıksız oluyor ama kalp durmasının altında genelde pıhtılaşma var.
sonradanda çıkar var canım. ama benimki genetik. mesela bir akrabamda doğumda pıhtı atması olmuş. ilk 2 çocuğu normal sorunsuz oldu. 2. doğumda oluştu. ama öyle böyle değil. bacakta belirgin pıhtı atması. o normaldede iğne kullanıyor şimdi. sonradanda oluyormuş ama detayını bilmiyorum yani sebeplerini.Benim bir oglum var ve hamileligimde sorunsuzdu.ama ikincinin kalbi durdu.arkadasimdada pihtilasma vardi o iki kez dusurdu kalbi durmadi.
Genetikte olabiliyormus kalbin durmasi yani bebek gelisemeyincede olurmus.
Bu pihtilasma sonradan olan birsey degil dimi?
Sagsalim kucagina almayi nasip etsin Allahim.
devlet yapıyor ama 2-3 düşüğü olana araştırma hastanesinde yapılıyor sadece. benim 2 taneydi ve naz niyaz uğraşamadım özelde yaptırdım. kromozomu hiç istemedi devlet. 3 düşük dediler. bende sinirlendim. ankara hrs özel hastanede devlet 2 düşüğü olana yaklaşık (yalan olmasın) 50 tl gibi bir ücretle hem kromozom hem pıhtılaşmayı yapıyor. özelde bu fiyetlar tuturabildiğine. çok uçuk fiyatlar var ben insanlara faydası olsun diye hep yazdım hrs de yaptırın diye.Bu testlerin ucreti nekadar canim ve devlet yapiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?