19-20 haftalık falandı ilk hissettiğimde. Bebeğin pozisyonu çok etkiliymiş. Rahat olun daha çok zaman var hissedersinizArkadaslar bebeginizin hareketlerini ilk ne zamn hissetmeye basladiniz ben 16 haftalik oldum hala bisi hissedemiyorum acaba bi sorunmu var
Endişenizi anlıyorum ama hamilelik eşittir endişe demekmiş yaşadıkça anlıyor insan. Hareketlenmeyi hissettikçe bu sefer kimi gün çok hareketli neden acaba kimi gün az hareketli neden acaba diyeceksiniz. Sizi çok iyi anlıyorum. Şu yaramazları kucağımıza alsak sağ salim de rahatlasak :)Ins bi an once hissederim ya bole oluncada korkuyorum acaba bisimi oldu falan die
20 ya da 22 olabilir. O haftalarda öyle bir panik oluyor insan da sıkıntı yok. Sonradan güçlendikçe sürekli tekme yumruk diz dirsek... yiyorsun.Arkadaslar bebeginizin hareketlerini ilk ne zamn hissetmeye basladiniz ben 16 haftalik oldum hala bisi hissedemiyorum acaba bi sorunmu var
Ins bi an once hissederim ya bole oluncada korkuyorum acaba bisimi oldu falan die
Ya ama boyle oluncada korkuyorum acaba bisimi oldu nie hicbisi hissetmiyorum falan nese bakalim bi lac hafta daha beklicem mecbur
3 gün boyunca bir pıt duyayım diye karnıma vurdum yedim durdum hareket etsin diye. 72 saatte 4-5 kere anca hissetmişimdir. Sonra cumartesi doktor kontrolüm vardı söyledim hareketleri azaldı diye. Usg de bir baktık kıpır kıpır. Doktor dedi sırtı karnına dönük o sebeple hissetmiyorsun diye. 15 haftadır aynı pozisyonda belki en başından beri. Pozisyon hiç değişmedi. Dünden beri yine sanki karnımı delip çıkacak durmuyor mübarek. Demem o ki boşa panik yapmayın. Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz. Sıcaklardan biz ne hale geldik onlarda o sebeple daha ağır hareket ediyor sanırım.Yavas yavas hissetmeye basladim ama su iki gundur yine bisi yok hissetmiyorum yani doktra qtmeyde korkuyorum bisi falan olduysa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?