Ilk bebek hareketleri :(

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar bebeginizin hareketlerini ilk ne zamn hissetmeye basladiniz ben 16 haftalik oldum hala bisi hissedemiyorum acaba bi sorunmu var :( :(

Arkadaslar bebeginizin hareketlerini ilk ne zamn hissetmeye basladiniz ben 16 haftalik oldum hala bisi hissedemiyorum acaba bi sorunmu var :KK43: :KK43:
19-20 haftalık falandı ilk hissettiğimde. Bebeğin pozisyonu çok etkiliymiş. Rahat olun daha çok zaman var hissedersiniz

Ins bi an once hissederim ya bole oluncada korkuyorum acaba bisimi oldu falan die

Ins bi an once hissederim ya bole oluncada korkuyorum acaba bisimi oldu falan die
Endişenizi anlıyorum ama hamilelik eşittir endişe demekmiş yaşadıkça anlıyor insan. Hareketlenmeyi hissettikçe bu sefer kimi gün çok hareketli neden acaba kimi gün az hareketli neden acaba diyeceksiniz. Sizi çok iyi anlıyorum. Şu yaramazları kucağımıza alsak sağ salim de rahatlasak :)

Aynen ya bi an once hayirlisiyla kucagimza alsaydik valla o zman cok rahatlarm :) bole surekli acaba solemi bolemi die dusunmekten yoruldum artik :)

18. Haftada hafif hafif bazı günler oluyodu emin olamıyordum bebek mi die 19. Haftada emin olmuştum daha erken 20. Haftadan Sonraya kadar hareket etmezse o zamn endişelen :)

16. Haftada titreşim gibi birşeyler hissediyordum. 17 sonu 18 gibi net diyebildim bebişlerden diye :) her gün biraz daha güçleniyorlar. Biraz sabır :)

Arkadaslar bebeginizin hareketlerini ilk ne zamn hissetmeye basladiniz ben 16 haftalik oldum hala bisi hissedemiyorum acaba bi sorunmu var :KK43: :KK43:
20 ya da 22 olabilir. O haftalarda öyle bir panik oluyor insan da sıkıntı yok. Sonradan güçlendikçe sürekli tekme yumruk diz dirsek... yiyorsun.

Sabret yavaş yavaş hele 25. Haftadan sonra resmen dans ediyor izlemek çok güzel. Bende sabırsızlıkla bekliyordum :D çok şükür

Ya ama boyle oluncada korkuyorum acaba bisimi oldu nie hicbisi hissetmiyorum falan nese bakalim bi lac hafta daha beklicem mecbur

Ya ama boyle oluncada korkuyorum acaba bisimi oldu nie hicbisi hissetmiyorum falan nese bakalim bi lac hafta daha beklicem mecbur

yok yok inanın hissetmemeniz daha iyi bu durumda. Çünkü hareketlerini hissediyorken , bebek uyuyunca vay halinize. Noldu neden kıpırdamıyor, bişey mi oldu, çikolata mı yesem, doktora mı gitsem, 2 saat oldu hala kıpırdamadı.. vs vs... daha beter valla :D

14. Haftalarda kalp atışı gibi minik minik hissediyodum şimdi 21 haftalık maşallah karnımı delcek bu gidişle☺☺

Yavas yavas hissetmeye basladim ama su iki gundur yine bisi yok hissetmiyorum yani doktra qtmeyde korkuyorum bisi falan olduysa diye

Yavas yavas hissetmeye basladim ama su iki gundur yine bisi yok hissetmiyorum yani doktra qtmeyde korkuyorum bisi falan olduysa diye
3 gün boyunca bir pıt duyayım diye karnıma vurdum yedim durdum hareket etsin diye. 72 saatte 4-5 kere anca hissetmişimdir. Sonra cumartesi doktor kontrolüm vardı söyledim hareketleri azaldı diye. Usg de bir baktık kıpır kıpır. Doktor dedi sırtı karnına dönük o sebeple hissetmiyorsun diye. 15 haftadır aynı pozisyonda belki en başından beri. Pozisyon hiç değişmedi. Dünden beri yine sanki karnımı delip çıkacak durmuyor mübarek. Demem o ki boşa panik yapmayın. Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz. Sıcaklardan biz ne hale geldik onlarda o sebeple daha ağır hareket ediyor sanırım.

Ins oyledir ya gercekten cok zor bi durum ya hissetsem ayri hissetmesm ayri bi sikinti :) bide ilk olunca bole oluyo heralde :)

Back
X