Ilk bebek :)

nasip.. benim doğuma kadar herşey normaldi.. hatta gece 3'ten öğlen 1'e kadar hem kendi sancımı,hemde suni sancı çektim.. açılmam olmadı,epidural normal istiyordum normalde 4 cm açılmada yapıyorlarmış iğneyi,ebe halime acıyıp 3cm'de yapacaktı,ama açılmadı.. en son suyunu patlatalım daha çabuk açılır dedii ve suyum patlayınca çatlak kızımın kaka yaptığı ortaya çıktı:)) acilll sezaryen.. 42 haftalık doğdu.. benimde yukardaki ark. gibi 28 kg alınca en son dert edeceğim şey dikiş izleri oldu:)) öle çok belli değil beyaz bir çizgi benimki.. bikininin altında kalır heralde,çünkü öle çok yukarda değil.. hakkında hayırlısı olsun,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Ben epidural sezeryan oldum 10gun hic agrim sizim kalmamisti bihafta sonrasinda kendim baktim bebegime normal dogum yapipta 15 gun kendini toparlamamis arkadaslarim var (dikislerden dolayi) sonuna kadar normal dogum dedim bende ama hicbisey planladigimiz gibi olmuyor malesef.bebegim iri ve catim dar oldugu icin doktorum normal doguramazsin bebekte sende zarar gorursun illa normal dogum diye tutturursan demisti bende sezeryandan cok korkuyodum ama korktugum gibi olmadi ilk gun ayaga kaktim ve hic yatmadim

Son düzenleme:
genel anesteziyle sezeryan oldum iyikide öyle olmuş diyorum...
anesteziden uyanırken birsürü merkaklı göz tepemde ağrın varmı nasılsın ayy canım diyenler...
tek söylediğim cümle ayy bumuymuş sezeryan ağrısı bırakında azıcık daha uyuyayım oldu
gece birtane insan kalmadı yanımızda annem işe kayınvalidede evine çekti gitti,ağlayan bebeğime eşim bakamayınca sabahı beklemeden hemşireyi zor ikna ederek kalktım yataktan,birdahada yatmadım zaten...
tabi herkesin acı ve eşiği farklı ama ben kendimi hamile kalmadan sezeryana şartlamıştım...

Normal dogum daha saglikliymis bende oyle okudum ama cok korkuyorum korkumu bir turlu yenemiyorum doguma 3 ay kaldi ve napicagimi bilmiyorum cok zor durumdayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sezeryanlı biri olarak sanA yazmak istedim. Sezeryan bence ölüm tehlikesi olmadıkça tercih edilmemeli. Zaten şimdiki hemşireler hastanın korkusunuda hissedince hemen sezeryana alıyorlar. Benim kuzenime sen doguramazsın dediler. Hastahaneyi yıktı ben sezeryan olmam dedi. Verdiler suni sancıyı mis gibi doğurdu. Ben 13 yıl oldu sezeryan olalı . Sana diyebilirimki karnında ki iz bile beni yıllarca rahatsız etti. Şuan soluk bir halde ama yinede orası hassas ve çirkin . Kuzenim hiç dogum yapmamış gibi karnı var . Ayrıca 3 yıl beklemen lazım diğer çocuk için. Birde sezeryanlılarda ikiz çocuğu önlüyorlar. Tehlikeli görünüyor. Anlıycan senin şuan 3 ayın kalmış ben normal dogum yapıcam de . Korkuyorum deme . Kendini alıştır. İnan bana sezeryan normal doğumdan kolay degil. Normalde bir anda herşey bitiyor. Ama sezeryanı yıllarca çekiyorsun

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Benimde ilk hamileliğim ve 1. 5 ay falan kaldı doğuma bana sorarsan ben normal doğum istiyorum amaç vücudun yenilenmesi ve adı üstünde normal ve en doğal doğum,, eğer korkun varsa epidural normal doğum da yapabilirsin...

Sigara bırakan her insan kilo alir dert etmeee.. verirsin umarim mutlaka spor yapmalisin.. bebisin cok iyi bir kiloda dogmusss saglikli büyüsün :)

Hadi ya ilk defa duydum allah yardimcin olsun o yasta menopoza girmek senin icin kolay olmamistir .. normal dogum en guzeli allah hayirli dogum versin baska bir sey istemiyorum

Epidural icin risk var diyolar dogrumu bu ? Sanirim son an bile degisen bir set bu allah yardimcim olsun bunyeden bunyeye degisiyormus hersey en azindan bunu anladim kimsenin soyledigi bir degil cunku

O kadae rahat soylemissin ki ilk gozunu actiktan sonra hic canin yanmamis gibi :) olsun ne güzel iste ilk gunden kendin bakmissin bebegina daha guzeli olamaz sanirim ^_^ herkesin farkliii bakalim benim nasil olucak

Kesinlike istedigim kuzenin ki gibi bir karnim olmasi.. cunku ege insaniyimmm ve surekli denize gidiyoruz sisman olmak hic istemiyorum dogumdan sonra sonucta yasim daha 19 ... cok tesekkur ederimmm yanitin icin iyi geldii destek oldun normal dogum istiyorum cunku agrisida sizisida bir anlik ama sezeryan yillarcaa....

Bende normal dogumda kararliyim artik :) alla sana saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin canım :) ^_^

benim miyon olması nedeniyle sezeryan olmak zorunda idim miyomda alındı
bebeğimin doğumunu görmek isterdim ben herşeyin doğaya uygun olmasını isterdim olmadı
dr uygun görürse normal doğum yap derim arkadaşım

Olsun saglikla dogduysa gerisi onemli degilll. Normal dogum olursaa yapicam allahin izniylee:)

Sigara bırakan her insan kilo alir dert etmeee.. verirsin umarim mutlaka spor yapmalisin.. bebisin cok iyi bir kiloda dogmusss saglikli büyüsün :)

dert etmiyorum ondan veremiyorum:) walla bebekle spor pek mümkün değil hele anneci ise ve bırakacağın kimse yoksa:)

sana da hayırlı doğumlar diliyorum.. bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum..

sevgiler..

Hakli olabilirsin yasamayanbkims3 bilemez... cok tesekkur ederim amin insallah ^_^ :)

bende korkuyorum arkadaşlar aslında canı gönülden normal doğum istiyorum ama korkuyorum bulunduğum şehirde iki ayda bir doktor gelip gidiyor tam doktoruma alıştım dedim temmuzda gitcekmiş. o yüzden bilmiyorum eğer zor durumda kalmazsam tecrübeli birine gidip normal yapcam

Canim eger normal yapacksan dikişlerne cok cook dikkat et benim dikişlerm acildi ve tekrar dikis atildi cok acili gunler yasadm iki kere dogum yapmis gibi oldm normal dogumdan cok cektm gozum korktu oyuzdn tavsiye etmem ben bir daha hamile kalirsam kesinlikle sezaryen yapacgm ama sunuda belirteym canim hic gobek karin kalmadi dogumdan sonraki 10. gunde 10 kilo vermistm sanirm gobek kalmamasi senin icin daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…