ilk bebekte sütü gelmeyenler sonrasinda da mi gelmez

dertlianne33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
79
18
3
33
Ilk kez anne oldum ve sutum yok cok merak diyorum ve simdiden stres yaptim sonraki,tabi nasip olursa, bebeklerde de mi sutum olmaz.... cok uzuntulu bi durumda dogum yapmistim... hala da sutum artmadi bi kac kez de konu acmistim hatta... elimde degil korkuyorum bunda olmazsa en azindan sonraki bebeklerimde emzirmeyi tatmak istiyorum.... daha once yasayanlar yada duyanlar var mi nasil oluyo... ilk yoksa digerlerinde de mi olmuyo yada ilk de gelmeyip sorun yasayip sonra bol sutlu anneler var mi

Ilk kez anne oldum ve sutum yok cok merak diyorum ve simdiden stres yaptim sonraki,tabi nasip olursa, bebeklerde de mi sutum olmaz.... cok uzuntulu bi durumda dogum yapmistim... hala da sutum artmadi bi kac kez de konu acmistim hatta... elimde degil korkuyorum bunda olmazsa en azindan sonraki bebeklerimde emzirmeyi tatmak istiyorum.... daha once yasayanlar yada duyanlar var mi nasil oluyo... ilk yoksa digerlerinde de mi olmuyo yada ilk de gelmeyip sorun yasayip sonra bol sutlu anneler var mi
Canim 3.5 yasinda kizim var.dogdugunda ne yaptiysam sutum olmadi artmadı.5.5 ay yarim yamalak emdi...6 ay once tekrar doğum yaptim oglum oldu hep dedim hamileyken yine mamalar yine sut olmayacak vs. Cok da dikkat etmememe rağmen oglum emiyor ve hic mama almadi.sen canını sıkma oyle de boyle de büyüyor cocuk...sagligi yerinde olsun yeter ki

Mrb fazla kafaya takmamak önemli bende ilk bebeğimde 6 ayda kesildi sütüm 2 Doğumda sık sık emzirmesem gene aynısı olacaktı sık sık emzirdim 2 yaşına kadar emdi zor bıraktı şuan oğlumda 8 aylık maşallah be bir çorba neye bir yoğurt çuk çuk emse tosun inş sorunun çözülür 2. Bebeğinde doyasıya tadını çıkarırsın bu duygunun iyi günler canım

Back
X