ilk bebişine hamile kalanlar

seyide_cim

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
553
13
298
Bursa
kızlar ilk bebegime hamileyim hayatımda fazlasıyla değişiklikler oldu birlikte paylaşalım istiyorum 14 haftalık hamileyim varmı ilk bebişine hamile kalnlar:49:

canım Allah analı babalı büyütsün, inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın bebişini kucağına :emir_bebek: ben de ilk bebeğime hamileyim sanırım 7-8 haftalık. daha doktora gitmedim. ultrasondan çekiniyorum bebeğe zarar veriyormuş. biraz daha geçsin giderim. bebeğinin olması çok güzel bir duygu. gerçi ben eşimi askere gönderdikten bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim o yüzden bi yandan hasret bi yandan sevinç karışık duygular yaşadım. hem eşimin hem bebişimin günlerini sayıyorum :43:

Bende bu ay aşılama sonucu hamileyim henüz 5 haftalık. Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini, tüm isteyenlere nasip etsin anne olmayı...

Son düzenleme:
kızlar ben bişi soracam.adetim hiç gününü şaşmaz.ama bu ay 2 gün gecikdi.az önce test yaptım.sonuç negatif.testi ne zaman yapmam lazım.kızlar bi de midem çok yanıyo.acaba hamilemiyim ben de:61:

kızlar ben bişi soracam.adetim hiç gününü şaşmaz.ama bu ay 2 gün gecikdi.az önce test yaptım.sonuç negatif.testi ne zaman yapmam lazım.kızlar bi de midem çok yanıyo.acaba hamilemiyim ben de:61:

canım ben de 2 gününüm geçtikten sonra yapmıştım sonuç pozitifti. ama bazıları geç çıkıyor. 5 gün geçsin tekrar yap yine çıkmazsa kan testi yaptır.

tebrikler hepimizee benimde ilk:nazar:
öyle tuhaf ki dünyada ki tek hamile benmişim herkes bnmle ilgilenmeli gibi hissediorum sadece ondan bahsetmek istiorum görgüsüzlüğün doruklarındayım:1: ay inşallah yalnız değilimdir birde dış dünyadan koptum sanırım sadece bebeğimi düşünüorummm daha kesesini bile görmedik hemde:1:

benimde ilk gebeliğim 17+4 üm, ama daha bebeşimin heyecanını tam olarak hissedemedim öyle kötü bi 3 ay gecirdim ki , bulantı halsizlik iştahsızlık pööfff :25:kabus gibiydi hala bulantılar ara ara devam ediyo ama eskisi gibi deil cok sükür ,
ama herseye ragmen tarifsiz bi duygu anlatmak imkazsız yaşamak lazım:49:
Rabbim isteyeni mahrum etmesin

mrblar herkese benimde ilk hamileligim 23.haftamdayim,sanirim hepinizden ilerdeyim :1:,bir oglum olucak insallah....Allahim bu duyguyu herkese yasatsin...hepimizinkinide tamamina erdirsin....:49:

slm kızlarrrrrr benimde ilk bebişim ilk zamanlar pek birşey hissedilmiyo ama tekmeler başlayınca herşeyy bambaşka oluyo işte anneyim diyorsun 31 haftalık şimdi bebişimiz bi an önce doğsa dıye sabırsızlanıyoruz ben daha 21 yaşındayım herkes erken dedı ama o duyguyu yaşamak cok güzel yaa erken falan değil bence şimdiden böyle seviniyoruz düşkünüz acaba doğunca nasıl olacağız .RABBİM CÜMLEMİZİNKİNİKORUSUN SAĞSALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

canım Allah analı babalı büyütsün, inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın bebişini kucağına :emir_bebek: ben de ilk bebeğime hamileyim sanırım 7-8 haftalık. daha doktora gitmedim. ultrasondan çekiniyorum bebeğe zarar veriyormuş. biraz daha geçsin giderim. bebeğinin olması çok güzel bir duygu. gerçi ben eşimi askere gönderdikten bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim o yüzden bi yandan hasret bi yandan sevinç karışık duygular yaşadım. hem eşimin hem bebişimin günlerini sayıyorum :43:[ oyyy kuzum benimm yaaa duygulandım valla insan eşine daha çok ihtiyaç duyuyo hamilelikte ama olsun sağsalım kavuş eşine ve çocuğuna geresi önemli değil hem ne güzel bebişin dogar eşinde gelmiş olur hep beraber olursunuz benimde eşim gidecek ama daha belli değil

benimde ilk hamileliğim 8 hafta 5 günlük kalbini duydum allaha hamd olsun.bulantım olmadı benim şükür doktorum sanslısın dedi sadece uyku ve bel agrısı var bunada sükür rabbim cümlemizi hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder.:1:

benimde ilk hamileliğim 8 hafta 5 günlük kalbini duydum allaha hamd olsun.bulantım olmadı benim şükür doktorum sanslısın dedi sadece uyku ve bel agrısı var bunada sükür rabbim cümlemizi hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder.:1:

bnmde ilk
bebişim 11 hafta 4 günlük bnmde
mide
bulantm
yoktu
8 haftayken 10, haftada artık isyan ediyorsun ama inşllah kolay ve rahat bir hamilelik geçirirsin cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:49::71:

benimde ilk bebişim çok değişik duygular içerisindeyim ve acayip iştahım açıldı sizede öle oldumu :) 5 haftalık 5 günlük bebişim allahtan daha bulantım yok inş. da olmaz :) ama halsizlik ve bel ağrısı çekiyorum ona da şükür artık bulantım olmasında :34:

merhaba arkadaşlar benimde ilk bebeğim ve altı haftalık daha.Çok şükür keseyi ve kalp atışlarını gördüm.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşatsın...

MRB KIZLAR BNDE 10+4 haftalık hamileyim anlatlmazi bi duygu git gide içinde büyümesini bilmek hele kalp atışlarını duyymamız tarif edilir gibi değil rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip eylesin:49::49:

bende 33 haftalık hamileyim.çok az kaldı gelmesine gelsinde zaten kucagıma almak istiyorum artık.ama dogum heyacanı başladı artık napıcam bilmiyorum.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

bizde 36.haftamızı bitirmek üzereyiz kızımla.az kaldı heyecan başladı artık.çok şükür bu haftalara geldik sağsalim.Rabbim bana ve hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin...:49:

bende 17+0 hamileyim allah herkezee kucagina saglicakla almayi nasip etsinnnn zaman gecmiyor biii 25 hafta olsaydimm

Back
X