Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihi 10 Şubat olup hamile kalanlar hadi buraya geliiinnn :))
adet günü gelmeden hamile oldugu kan tahlilinde çıkar mı
benim son adet tarihim 10 şubat! iyide 28 günde bir adet oluyorum! 10 mart adet günüm! gecen ay tüp bebek yaptırdık tutmadı. doktorum tedavıden dolayı bu ay sansımın yuksek oldugunu soyledı. ovulasyon gunlerınde de ılıskı oldu! o yuzden hamıle kalabılmeyı umutla beklıyorum! merak ettıgım adetı 10 subat olup hamıle kaldıgını bu kadar erken nasıl emınsın?
benim 17'ydi hamilemiyim![]()
Benim son adet tarihimde 8 şubat
Arkadaşlar benim de SAT ım 12 şubat son 4 günüm bekliyorum ama çok da sabırsızım. Erken test yapmak istemiyorum cünkü bazen pozitif cıktıgı halde regl ile birlikte tutunamayan bebiş atılıyormuş, o yüzden regl tarihimin geçmesini bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor. Bu arada belirtileriniz ne idi hamile olduğunuzu öğrendiğinizde? Benim karnımda bir doluluk var 15 gündür, batmalar ve ağrılar oluyor ve belim ağrıyor. Son iki gündür halsizlik ve sürekli uyku ihtiyacım var. Ayrıca sanki havada yürüyormuşum, rüyada yaşıyormuşum gibi hissediyorum 2 gündür. Bunlara karşın göğsümde hiç bir ağrı sızı değişiklik yok ve az açık renkli akıntım var. Sizde de böyle şeyler oldu mu?
Arkadaşlar ya böyle şeyler yaşayan yok mu aranızda çok merak ediyorum Cevap lütfennn![]()
Benimde satım 6 Şubat'ı ve şu güne kadar regl olmadım göğüslerim acıyordu baş ağrısı oldu ama rutin birşey mi hamilelik belirtisi mi bilemedim ve bende beyaz akıntı ara ara devam etti :) 2 gün önce evde test yaptım silik 2. Çizgi çıktı dün sabah tekrar yaptım 2. Çizgi daha belirgin çıktı bu sabah yaptım yok denecek kadar azdı 2. Çizgi ve sonunda kan testi verdim 12.30 da alacağız sonucu :) heyecanla bekliyorum
Denizkızı, inşallah hamilesindir:) Sonucunu buraya yazarsan sevinirim. Bir de bir sorum daha var, kaç gün gecikmeden sonra test yaptın? Yoksa gecikmeden önce miydi? Başka ne belirtiler yaşıyosun? Yazarsan sevinirim. Güzel haberlerini bekliyorum. :)
Tatlım :) hamileyim 2 3 haftalıkmış. Ben 3. Gecikme günü akşam yaptım çok çok az çıktı 2.çizgi 4.gün sabah yaptım daha belirgindi 4. Gece yaptım negatif çıktı 5. Gün yani bugün doktora gittik şükür ve ultrasonda çıkmadı kan testinde çıktı :) Rabbim isteyen herkese versin
Arkadaşlar benim de SAT ım 12 şubat son 4 günüm bekliyorum ama çok da sabırsızım. Erken test yapmak istemiyorum cünkü bazen pozitif cıktıgı halde regl ile birlikte tutunamayan bebiş atılıyormuş, o yüzden regl tarihimin geçmesini bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor. Bu arada belirtileriniz ne idi hamile olduğunuzu öğrendiğinizde? Benim karnımda bir doluluk var 15 gündür, batmalar ve ağrılar oluyor ve belim ağrıyor. Son iki gündür halsizlik ve sürekli uyku ihtiyacım var. Ayrıca sanki havada yürüyormuşum, rüyada yaşıyormuşum gibi hissediyorum 2 gündür. Bunlara karşın göğsümde hiç bir ağrı sızı değişiklik yok ve az açık renkli akıntım var. Sizde de böyle şeyler oldu mu?