- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
- Konu Sahibi AnnemAnnemm
-
Cok tesekkur ederim canimilk değer 52
adet günü ögrendim ve kızım var çok şükür ,
kalp atış hızını ögrenebilirsen ordan tahmın edebilirsin ,
hayırlı olsun bu arada
Mrhaba bnde bugun öğrendim adet günün beta 77 cıktı ama şöyle bişey var son adetim 15 gün sürmüştü oyuzden gec döllenme falan mı oldu acaba o yuzden mi byle düşük 3 senedir bekliyorum biraz düşük geldi bana sizce nasıl tşk ederimMrb guzel anneler
Hamileliginizi ilk oğrendiğinizdeki hcg degeriniz kacti ve bebisinizin cinsiyeti neydi? İkili testteki degerden bahsetmiyorum ilk ogrendiginizdeki degeri ve cinsiyeti merak ediyorum. İki tane ogluşum var ve üçüncüye hamileyim. İkisindede adet geçimi cok yuksek degerlerle ogrendim ilki 10.000 ikinci 2.000 lerde. Bu bebisimi ise 80lerde ogrendim. Erkenden ogrenmenin verdigi streste hic iyi olmuyomus iki gunde bir iki katina katladi deger sukurler olsun
Bu sordugumun cinsiyetle bir alakasi olmayabilir ama ben merak ettim. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin insaAllah
Benimde ilk ogrendigimde 89du sonra 171 sonra 1669 cikti. İki gun once vajinal ultrasonla iki kese gordum dedi. Haftaya karindan bakip kesinlestirelim dedi. Guzel dusunelim guzel olsun. İki gunde bir kani tekrarlayin iki kat artis olursa saglikli ilerler insaAllah Allahin izniyleMrhaba bnde bugun öğrendim adet günün beta 77 cıktı ama şöyle bişey var son adetim 15 gün sürmüştü oyuzden gec döllenme falan mı oldu acaba o yuzden mi byle düşük 3 senedir bekliyorum biraz düşük geldi bana sizce nasıl tşk ederim
İkiz dedi canim ama karindan goremedi. Net deil daha Rabbim hayirlisini nasip etsinCok sevindim adına senin cok güzel yükselmiş maşaallah inş bnmde yükselir ya ikiz mi iki kese gördü doktor demişşin
MerhabaMrb guzel anneler
Hamileliginizi ilk oğrendiğinizdeki hcg degeriniz kacti ve bebisinizin cinsiyeti neydi? İkili testteki degerden bahsetmiyorum ilk ogrendiginizdeki degeri ve cinsiyeti merak ediyorum. İki tane ogluşum var ve üçüncüye hamileyim. İkisindede adet geçimi cok yuksek degerlerle ogrendim ilki 10.000 ikinci 2.000 lerde. Bu bebisimi ise 80lerde ogrendim. Erkenden ogrenmenin verdigi streste hic iyi olmuyomus iki gunde bir iki katina katladi deger sukurler olsun
Bu sordugumun cinsiyetle bir alakasi olmayabilir ama ben merak ettim. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin insaAllah
Kalp atışı hızından nasıl anlaşılıyor canım? Hiç duymadımilk değer 52
adet günü ögrendim ve kızım var çok şükür ,
kalp atış hızını ögrenebilirsen ordan tahmın edebilirsin ,
hayırlı olsun bu arada
Merhaba öncelikle hayirli olsun cnm rabbim sağlıkla hayirla gönlündekini nasip etsinMrb guzel anneler
İnsaAllah canim seninde bir oglusun olur. Rabbim iki meyvadanda tatmayi nasip etsin isteyen herkese saglikli sihhatliMerhaba öncelikle hayirli olsun cnm rabbim sağlıkla hayirla gönlündekini nasip etsin
Benimde iki kizim var ama inan hic hatirlamiyorum değerlerini şimdi 3.Hamileyim bende insllah sağlıkla hayirla kese ve kalp atisini duyariz.
Cok guzel bi deger haftaya kadar binlere ulasir insaAllahMerhabaBenim ilk hamileliğim, adetim 6 gün gecikti bugün test yaptırdım 157 çıkmış
Amin Allah razi olsun cnm guzel duan içinİnsaAllah canim seninde bir oglusun olur. Rabbim iki meyvadanda tatmayi nasip etsin isteyen herkese saglikli sihhatli
Aminn canim. Benim vajinal ultrasonla iki kese goruldu ikiz dedi doktor. Bu hafta gel karindan gorup kesinlestirelim dediAmin Allah razi olsun cnm guzel duan içinrabbim sanada tatlis bir cimcime nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?