ilk birliktelik

hera22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
46
21
32
arkadaşlar merhaba 2 bucuk ay sonra düğünüm var nişanlımla 9yıldır beraberim ama hiç birlikte olmadık ve düğün gecesi beni ister istemez ürkütüyor nasıl korunmam gerekir nasıl rahatlamam gerekir hepsi soru işaretii tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Doğum kontrol hapına baslayabılırsn ilk ıkı ay ıcersın cınsel hayatınız düzene gırene kadar çünkü ılk etapta prezervatfle korunmak canını acıtabılır. Kasma sakın kendını kastıkca Can'ın daha cok acır. Sımdıden her seyun güzel olacağını duşun. Eşsinde anlayıslı ve merhametlı bıryse zaten iyide olsa kötüde olsa ilk beraberlıgınz, sorun olmaz ımşaAllah..

Doğum kontrol hapına baslayabılırsn ilk ıkı ay ıcersın cınsel hayatınız düzene gırene kadar çünkü ılk etapta prezervatfle korunmak canını acıtabılır. Kasma sakın kendını kastıkca Can'ın daha cok acır. Sımdıden her seyun güzel olacağını duşun. Eşsinde anlayıslı ve merhametlı bıryse zaten iyide olsa kötüde olsa ilk beraberlıgınz, sorun olmaz ımşaAllah..
inşallah öyle olur bende hap içmek istemesemde ilk bikaç ayı hapla geçirmeyi düşündüm ama çok fazla bilgim olmadıgı için yardım istedim cevabın için çok teşekkürler:)

X