İlk buluşma heyecanı

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.547
498
Herkese iyi haftasonları :) Geçen gun actıgım eski sevgili konusunun uzerine bugun biriyle bulusmaya gidecegim. Kendisi benim bir arkadasımın komsusu. Bizim buyuk bir grubumuz var etkinlik yaptıgımız orada gormus beni ama ben gormedim, benim ben oldugumu bilmiyormus falan filan, gecen gun numaramı almıs mesaj attı. Arkadasım da iyi referans verdi, bugun bulusacagız aksam.

Öncelikle nasıl davranmam konusunda bir sıkıntı yok da bu kadar cabuk görusup bulusma biraz da görucü gibi garip geldi nedense, o yuzden biraz gerginim ama insallah guzel olur. İyi birine benziyor, zaten görustukten sonra komsusu olan arkadasımla da enine boyuna analiz edecegiz.

Bir tek kafama takılan bir sey var, yemege gidelim dedi ve gidelim dedigi yer bugun ana baba günü olacak tabiri caizse biraz da uzak (aslında onbes dk yol ama trafikte bir bucuk saat surer bugun) dedi ki ben seni alırım birlikte gidelim. Ben de acıkcası cekindim ben gelirim dedim o da yok bu trafikte iki araba gitmyelim ortada bulusur gideriz dedi. Bakarız dedim ama hem yer hem araba konusunda da cekincelerim var o cok uzakta oturuyor bir de ilk bulusmada kapris yapmak istemiyorum.

Ne yapsam, tek araba mı gitsek kendim mi gitsem bilemedim. İlk bulusmadan arabasına binsem garip mi olur, cok mu cabuk guvenmis gorunurum acaba

Bence ilk buluşmada kendin gel dese daha kötü olurdu sanki:))) şahsen ben gelip beni alıp bırakmayan biriyle görüşmeye bile gitmezdim.Zaten bu süreç ne kadar oluyor ki ilişki başlayıp devam ettikçe orda buluşalımlar başlıyor.Bu yüzden kendi eviyle benim evim arasında 1 saat olan adam bile böyle güzel heyecan dönemi zamanlarında gelip beni alıp sonrada bırakmak zorunda.Ben böyle düşünüyorum yani.Bunu yapmayanlada görüşmem.O yüzden bence çok hoş düşünülücek bişey yok:) yerinde davrandığı kanaatindeyim, yok ben gelirim diye ısrar etmekte yersiz.Prensesler gibi olun erkek evindee ıptısıptıs :D :))))))))

Herkese iyi haftasonları :) Geçen gun actıgım eski sevgili konusunun uzerine bugun biriyle bulusmaya gidecegim. Kendisi benim bir arkadasımın komsusu. Bizim buyuk bir grubumuz var etkinlik yaptıgımız orada gormus beni ama ben gormedim, benim ben oldugumu bilmiyormus falan filan, gecen gun numaramı almıs mesaj attı. Arkadasım da iyi referans verdi, bugun bulusacagız aksam.

Öncelikle nasıl davranmam konusunda bir sıkıntı yok da bu kadar cabuk görusup bulusma biraz da görucü gibi garip geldi nedense, o yuzden biraz gerginim ama insallah guzel olur. İyi birine benziyor, zaten görustukten sonra komsusu olan arkadasımla da enine boyuna analiz edecegiz.

Bir tek kafama takılan bir sey var, yemege gidelim dedi ve gidelim dedigi yer bugun ana baba günü olacak tabiri caizse biraz da uzak (aslında onbes dk yol ama trafikte bir bucuk saat surer bugun) dedi ki ben seni alırım birlikte gidelim. Ben de acıkcası cekindim ben gelirim dedim o da yok bu trafikte iki araba gitmyelim ortada bulusur gideriz dedi. Bakarız dedim ama hem yer hem araba konusunda da cekincelerim var o cok uzakta oturuyor bir de ilk bulusmada kapris yapmak istemiyorum.

Ne yapsam, tek araba mı gitsek kendim mi gitsem bilemedim. İlk bulusmadan arabasına binsem garip mi olur, cok mu cabuk guvenmis gorunurum acaba
Ona değil de kendine güvenini gösterir ilk buluşmada arabasına binmen.Ayrıca referanslı komşundan,sapık bile olsa ilk buluşmada saldırmaz bence :)
Gideceğiniz yerin kalabalık olmasının sakıncasını anlayamadım?Biri görür mü yoksa gürültüden birbirimizi duyamayız mı :KK45:

Arabaya binmekte sıkıntı yok. Tanımadığımız insanların bile arabasına biniyoruz zaman zaman ki siz buluşup bütün akşamı birlikte geçireceksiniz. Alıp bırakmasında sakınca yok.

Arabasına binme.

Kadinlardaki su araba fobisini anlamis degilim. Sanki yoldan gecen tanimadiginiz birinin arabasina biniyorsunuz.

Ona değil de kendine güvenini gösterir ilk buluşmada arabasına binmen.Ayrıca referanslı komşundan,sapık bile olsa ilk buluşmada saldırmaz bence :)
Gideceğiniz yerin kalabalık olmasının sakıncasını anlayamadım?Biri görür mü yoksa gürültüden birbirimizi duyamayız mı :KK45:
ben kalabalık yerde cok bunalıyorum ya daha sakin yerleri seviyorum ondan dolayı:) cok insan olunca nefes alamıyorum bizim buralar sakin oldugu ıcın hep

Bence ilk buluşmada kendin gel dese daha kötü olurdu sanki:))) şahsen ben gelip beni alıp bırakmayan biriyle görüşmeye bile gitmezdim.Zaten bu süreç ne kadar oluyor ki ilişki başlayıp devam ettikçe orda buluşalımlar başlıyor.Bu yüzden kendi eviyle benim evim arasında 1 saat olan adam bile böyle güzel heyecan dönemi zamanlarında gelip beni alıp sonrada bırakmak zorunda.Ben böyle düşünüyorum yani.Bunu yapmayanlada görüşmem.O yüzden bence çok hoş düşünülücek bişey yok:) yerinde davrandığı kanaatindeyim, yok ben gelirim diye ısrar etmekte yersiz.Prensesler gibi olun erkek evindee ıptısıptıs :KK70: :))))))))
o da dogru aslında ama ne bileyim ben cok alıskın degilim hatta normal bir erkek arkadasımla bıle bulusacaksak ben alrım seni falan diyorum :D

içimi rahatlattınız ama tesekkur ederım:) dogru valla sapık da olsa ilk bulusmada goz boyamak icin saldırmaz sonucta :D

Yani, arabaya binmeyi hafiflik olarak degerlendirmeyin lutfen. Hem arabayi kullanis tarzi, kurallara uyup uymamasi bile size fikir verebilir. :KK66:
cok mantıklı :) iyi fikirmis. bakalım cok basıyor mu ya da yanlıyor mu kullanım seklini de görmus olurum

bir de hafiflik gibi degil de ben soyle dusunuyorum. hani benim kendi arabam var olmasa da taksiye kendim biner gelirim benim sana ihtiyacım yok gibi. hep böyle bir algı olustu bende simdiye kadar ondan dolayı sanırım.

herkese cevap yazdım sanırım yazmadıgım varsa kusura bakmayın hem hazırlanıyorum aynı anda da parca parca yazdım. öneriler icin de tesekkür ederim:)

o da dogru aslında ama ne bileyim ben cok alıskın degilim hatta normal bir erkek arkadasımla bıle bulusacaksak ben alrım seni falan diyorum :KK70:

Normal erkek arkadaşta yada ilişki artık aşıp gitmişse büyük bi zaman dilimini söylediğiniz normal.Ama başlarda ve baştan itibaren belli bir süre karşınızdaki erkek sizin için yorulmalı yani.Mesela ben anadolu yakasında görüşüceğim insanda avrupa yakasında oturuyorsa, ve gidiceğimiz mekan avrupa yakasındaysa dahi ilk buluşmada hatta ilk 3-4 buluşmada bana sen gel diyemezler.Hiç bir bayana diyememeliler bence hatta.Hiç bir bayanda zaten kendi kalkıp gitmemeli.Beyefendi bir zahmet kalkıp gelip almalı daha sonrada bırakmalı yani.Sırtında taşıyacak değil sonuçta her zamanda böyle olsun demiyoruz ama biraz özen biraz karşısındaki bayan için yorulmalar ŞART. olmaz yahu başka türlü :)))) ben çocuğu şuan oturduğum yerden takdir ettim şahsen, iyi sen gel o zaman orda buluşalımda diyebilirdi dememiş, afferim :)))))) perşembenin gelişi çarşambadan belli olur yok öyle 3 kuruşa 5köfteee :)))))

Back
X