İlk buluşma sonrası mesaj gelmiyor

Kızlaaar ahahah durun taşlamayın, çok özür dilerim, aşka dalıp gittim cevap vermeyi unuttum :KK45:
Benim online finallerim vardı çok yoğundum, ders çalışmama engel olmamak için yazmamış göööya, ben de sıkıntı olmadığını söyledim
O günden beri aralıksız yazıyor
Süper gidiyo şuan maşallah deyin :halay:
Ayrıca ikizler burcu olmasından daha kötü bisi varsa o da yukseleninin aslan olması. Adam tam çöpe atmalık uyuz egoist çıkabilir her an :KK47:

Kızlaaar ahahah durun taşlamayın, çok özür dilerim, aşka dalıp gittim cevap vermeyi unuttum :KK45:
Benim online finallerim vardı çok yoğundum, ders çalışmama engel olmamak için yazmamış göööya, ben de sıkıntı olmadığını söyledim
O günden beri aralıksız yazıyor
Süper gidiyo şuan maşallah deyin :halay:
Ayrıca ikizler burcu olmasından daha kötü bisi varsa o da yukseleninin aslan olması. Adam tam çöpe atmalık uyuz egoist çıkabilir her an :KK47:
İkizlere aslanım. Bu beni üzer

arkadaşlar zaman ayırıp da yazdığınız için teşekkür ederim.
Zaten yazmaya pek meyyal değildim. Burdaki yorumlarla net yazmamaya karar verdim.
Ama şu önümüzdeki bir kaç gün içerisinde yazmazsa hakkını tümden kaybedecek, keyfi bilir artık:)

Ne hakkı var? Yazarsa canınız isterse konuşursunuz. İster arkadaşça ister başka. O sırada başka biri de yazabilir size onunla da istediğiniz gibi konuşursunuz.

Büyütüyoruz valla erkekleri. Onlar hep keyfine bakıyor.

Back
X