İlk buluşma sonrası mesaj gelmiyor

Etkilenmemiş olsa ilk bulustugunuz günün akşamına yazmazdı bence sabaha kadar da mesajlasmazdi.
Ha bir de araç mevzuusu var . Belki gurur yaptı. Biz sevgiliyken benimde eşimin arabası yoktu . Buluşturan sonra evine bırakmayı teklif ettiğimde kabul etmezdi. Hatta bunu baya ciddi takıntı haline getirmişti bir zamanlar .
Neyse ben olsam yazardım. Görüşelim falan diye sanirim

Ben eşime ilk buluşmada aşık oldum. İkincisinde soğudum. Üçüncüsüde tekrar hoşlanmaya başladım. Ara ara gel git yaşaya yaşaya şimdi sırılsıklam aşıkıııım 😅
O da bi gel gitteyse belli ki. Gerçi erkekler biz kadınlar gibi değiller dümdüzler. Hoşlanırsa dümdüz yürür. Bence yedekteydiniz. Asıl kız geldi.

Bilmiyorum kuzum ya
Böyle aniden kayboluyorlar işte
Benim 1.5 senelik bir ilişkim var adam 2 haftadan beri aramıyor düşün
Bitirdi kendi kendine haber bile vermiyor
Seninki 1 günlük adam boşver gitsin hiç yazma bile bir kaybın yok amannn yani
Hoşlanmazsa hoşlanmasın
Kendi çok mu matah birşey sanki
Nasıl ya :KK57: Siz yazmıyor aramıyor musunuz?

Ben eşime ilk buluşmada aşık oldum. İkincisinde soğudum. Üçüncüsüde tekrar hoşlanmaya başladım. Ara ara gel git yaşaya yaşaya şimdi sırılsıklam aşıkıııım 😅
O da bi gel gitteyse belli ki. Gerçi erkekler biz kadınlar gibi değiller dümdüzler. Hoşlanırsa dümdüz yürür. Bence yedekteydiniz. Asıl kız geldi.
Yedekte olduğumu sanmıyorum
Oda bu ilişki için emek verdi
Yeni biri olabilir sadece
O zaman yolu açık olsun
Hoşlanma değildi sevdik birbirimizi
1.5 senedir birlikteydik
3-5 günlük değildi

Üzgünüm ama bence çok normal değil yaptığı. Belki sizi o an incitmemek için güzel güzel konuştu belki de tarzı o. Ancak hoşlansa ve birliktelik istese bence bir adım atardı 🙁

Ya sabah 4’e kadar da kırmamak için konuşmaz ki bi adam.
Sanmıyorum beni kırmamak için yaptığını. Belki de arkadaşça yaklaşmıştır bilmiyorum artık yıldım şu tiplerden ama ya :KK61:

Etkilenmemiş olsa ilk bulustugunuz günün akşamına yazmazdı bence sabaha kadar da mesajlasmazdi.
Ha bir de araç mevzuusu var . Belki gurur yaptı. Biz sevgiliyken benimde eşimin arabası yoktu . Buluşturan sonra evine bırakmayı teklif ettiğimde kabul etmezdi. Hatta bunu baya ciddi takıntı haline getirmişti bir zamanlar .
Neyse ben olsam yazardım. Görüşelim falan diye sanirim

Gayet rahat gibiydi araba olayını gurur yaptığını sanmam. Sonuçta yeni mezunuz, çat diye araba alacak halimiz yok benimki de babamın aracıydı.
Ben de aynı şeyi düşündüm hatta ayrılır ayrılmaz o mesaj attı “sıktım mı seni nasıldı” vs diye. Saatin nasıl geçtiğini anlamadım dedi.. üst yoruma katılmıyorum o yüzden

Ya sabah 4’e kadar da kırmamak için konuşmaz ki bi adam.
Sanmıyorum beni kırmamak için yaptığını. Belki de arkadaşça yaklaşmıştır bilmiyorum artık yıldım şu tiplerden ama ya :KK61:

Gayet rahat gibiydi araba olayını gurur yaptığını sanmam. Sonuçta yeni mezunuz, çat diye araba alacak halimiz yok benimki de babamın aracıydı.
Ben de aynı şeyi düşündüm hatta ayrılır ayrılmaz o mesaj attı “sıktım mı seni nasıldı” vs diye. Saatin nasıl geçtiğini anlamadım dedi.. üst yoruma katılmıyorum o yüzden
Sizi üzmek istemiyorum ama hepsi de tabii aynı olacak diye bir şey yok. Ben bir süre birisiyle flört ettim ve görüşmek isteyen kendisiydi. Üstüme düşen oydu ilk buluşmadan sonra da tekrar buluşalım diyen oydu. Biz sabaha kadar telefonda konuştuk hatta buluşmalardan sonra. En son buluşmadan sonra gece 5,6 oldu beni uyku tutmadı hala konuşuyoruz. Sabah günaydın mesajıma cevap olarak etkilenmediğini söyledi. Yani onlar mantıksal iletiliyor , yakından tanımak için bolca vakit geçirmiş sonra da uymadığımızı anlamış. Bende mantıksal bakıyordum ısınmak için zorluyordum kendimi sırf tanıdılarımız vardı onlara ayıp olmasın diye görüşüyordum ama belki dedim olabilir. O nedenle ben hiç etkilenmedim bu tutarsız tavırlarından, ama siz etkilenmiş gibisiniz o yüzden çok düşünmemeye çalışın diye uyarmak istedim sadece. Yoksa kimsenin ilişkisi için içini karartacak bir şey söylemek istemem, çünkü bana da biri bunu dese çok üzülürüm ve o zaman neden vakit geçiriyor derim. Sadece başıma geldiği için uyarıda bulunmak istedim dediğim gibi ama hepsi aynı olacak diye bir şey yok belki sizin karşınızdaki kişinin durumu daha farklıdır

Sizi üzmek istemiyorum ama hepsi de tabii aynı olacak diye bir şey yok. Ben bir süre birisiyle flört ettim ve görüşmek isteyen kendisiydi. Üstüme düşen oydu ilk buluşmadan sonra da tekrar buluşalım diyen oydu. Biz sabaha kadar telefonda konuştuk hatta buluşmalardan sonra. En son buluşmadan sonra gece 5,6 oldu beni uyku tutmadı hala konuşuyoruz. Sabah günaydın mesajıma cevap olarak etkilenmediğini söyledi. Yani onlar mantıksal iletiliyor , yakından tanımak için bolca vakit geçirmiş sonra da uymadığımızı anlamış. Bende mantıksal bakıyordum ısınmak için zorluyordum kendimi sırf tanıdılarımız vardı onlara ayıp olmasın diye görüşüyordum ama belki dedim olabilir. O nedenle ben hiç etkilenmedim bu tutarsız tavırlarından, ama siz etkilenmiş gibisiniz o yüzden çok düşünmemeye çalışın diye uyarmak istedim sadece. Yoksa kimsenin ilişkisi için içini karartacak bir şey söylemek istemem, çünkü bana da biri bunu dese çok üzülürüm ve o zaman neden vakit geçiriyor derim. Sadece başıma geldiği için uyarıda bulunmak istedim dediğim gibi ama hepsi aynı olacak diye bir şey yok belki sizin karşınızdaki kişinin durumu daha farklıdır

Böyle bir hayvanlık olamaz ya!
Gerçekten bu yeni nesil erkekler kafayı yemiş.
Teşekkür ederim uyarınız için.
Ben en iyisi arkadaş gibi devam edeyim... yazarsa güzel güzel cevap veririm yazmazsa yapacak bir şeyim yok
Kendimi düşünmemek için zorluyorum

Böyle bir hayvanlık olamaz ya!
Gerçekten bu yeni nesil erkekler kafayı yemiş.
Teşekkür ederim uyarınız için.
Ben en iyisi arkadaş gibi devam edeyim... yazarsa güzel güzel cevap veririm yazmazsa yapacak bir şeyim yok
Kendimi düşünmemek için zorluyorum
Düşünmemeye gayret edin, o yazmadan yazmayın ama böyle bir cevap almak hoş olmuyor . Ben pişmanım ilk kez günaydın yazan bendim cevaba bak, o yazarsa yazın yazmazsa Unutun gitsin

ikizler burcu olması mücbir sebep sayılır mı?:duduk:

şaka bir yana,ben de kafasının karıştığını düşündüm. Bilmiyorum belki de kendini dinlemesi için biraz rahat bırakmalıyım.
Ama ikizler burcuna bu kadar yüklenmeyin.. İyice adımız dengesize çıktı :) Bizi bi keşfetseniz durum çok farklı aslında :bicak:

Adam size yazmış, eve geçince yaz demiş, sizin için cafe bulmuş daha ne yapsın! Ben yanlış anlamadım sanırım..
Bu arada ben de ikizler burcuyum o yazıp sizden atak gelmediyse çekmiştir o da kendini. Kendimden biliyorum aaa hep ben mi yazacağım derim :olamaz:

Peki siz hiç yazdınız mı? Sanki siz de hep ondan bekliyorsunuz gibi geldi bana, siz yazın ne olacak?

Kızlar benim 10 senedir ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıdığım fakat oturup da iki kelam etmediğim biri vardı. Ara sıra storylere cevap atardık senelerdir (çok nadir)
Bana mesleğimle ilgili bir şeyler sordu birden konuşmaya başladık, karantina döneminin başından beri konuşuyorduk.
Normalleşme başlayıp cafeler açılınca bi görüşelim dedik.
Buluştuk,, gayet keyifli bi sohbetti ve ben bayağı bi etkilendim.
Ben de araç vardı onu da bıraktım, inmeden eve varınca yaz mutlaka merak ederim dedi, sonra mesaj atmış vardın mı minvalinde.
O gece sabah 4’e kadar konuştuk, beni çok olgun ve çok tatlı bulduğunu söyledi vs, ben de onu beğendiğimi belli eden bi kaç iltifatta bulundum her şey için teşekkür ettik bi daha buluşalım muhabbeti döndü. Hatta benim alerjim var ona uygun bi cafe bulmuş attı falan...
Ama birkaç gündür yazmayı kesti.
Anlamadım niçin o_O
Ben yazmak da istemiyorum hevesli görünmemek için.
Sizce ne yapmalıyım?
Neden yazmaz ki bi adam beğendiyse :işsiz: Bu arada öyle takılmalık ilişkileri olmayan biri, en son ilişkisi 5 yıl sürmüş biteli de çok uzun süre olmuş, aklına yatan biri olsa ciddi ilişki düşüneceğini söylemişti
Eger arada yanlıs anlasılma yoksa erkegin mesaj atması dogrudur...ama basına bişi geldigini falan düsünüosanız o ayrı mesaj atarsınız...sosyal medyaya giriyomu

Back
X