İlk buluşma tavsiyeler....

arkadaslar az önce konustuk nasılsn napıyosun die cuma günü dısarda oturan senmiydin dedim çokmu değişmişim tanıyamadınmı dedi takıldı biraz g,derken selm vercektm ama bakmadın dedi bende sana vercektm ama sende bakmadın dedim yalan söyleme dedi şakalaşıt biraz bende yeminle dedim işte öle knustuk biraz

sonucu merakla bekliyorum halen Bişey yazmamışsın tatlım:43:

Ayy bende çocukken platonik bir aşkım vardı kendisi bnimle ilgilenmezdi sonra bir gün buunun maçı vardı msn de konuştuk ben gelicem falan dedim gittim de. Ama ben ona baktım o bana baktı yaklşmadık birbirimize. Aklıma eski defterler gelldi vallaaa

Bence açılma boşver. Zamana bırak. "Zaman en büyük ilaç"

ee senin için gelmiş işte oraya, bi adam hoşlanmadığı bi kızla kanka muhabbetine sabahlara kadar konuşmaz zaten... bence oda seni ölçüyor aynı kaygılar onunda kafasında var. hani ortak arkadaşınız sana o sana o gözle bakmaz demiş ya belki onada kız kardeşimiz yan gözle bakma demiştir yada o sana o gözle bakmaz kafa kızdır yanlış anlama falan demiştir. bu ortak arkadaşın senden hoşlanmadığına emin misin? yada senin bile bilmediğin gizli bir hayrarnın vardır o nedenle sana yaklaşamıyordur sonuçta kendiside arkadaşı ile çıkan kız sorunu yaşamış birisi..
bence akışına bırak, aceleye gerek yok, zaman sizi bir birinize yaklaştırıyor, bırak zaman çöpçatanınız olsun... sabır sabır...:6:

Back
X