İlk buluşma tavsiyeler....

Bence sizi gayet de umursuyor ama belki zamana bırakmak istiyordur, zamanla bir şeyler olsun istiyordur, o yüzden ilgisini belli etmek istemiyor olabilir şuan. Bence siz şuan olduğu gibi devam edin, bozuntuya vermeyin hiç. Ben bir şeyler olacağınız seziyorum. :34:

Umarım canım herşeyin hayırlısıı napalım

Arkadaşlar bugün öğrendim ki arkadaş olarak görüyor beni nasıl öğrendin diye sormayın öğrendm bi şekildeve eminim.Ama bundan sonra ne yaapbilirim sizce ışık yksam o beni öbür türülü görse karşılık verir dicem ama çoçuk arkadasş olaark görüyor benden uzaklşama ihtimalide var bunuda göze alamaıyorum ne yapamalıyım sizce

canım...o seni istiyorsa seninle ilgili planları varsa ilerde devreye sokar mutlaka... çok uzun süre bu şekilde devam ederse açılmazsa bilki açılacak bişi yoktur... o yüzden karşı tarafın duygularından emin olmadan kafanda büyütmemeye çalış... moralini de bozma... belki o da bişeylerden emin olmadan başlamak istemiyordur... zaman... zamana güven...

canım güvenebilceğim bi duygu yok zaten çoçuk beni arkadas olarak görüyor bunun ötesndede bişey yok ben ne yapabliirm onu merak ediyorunm bu saatten sonra.evet zamana gerçekten çok güveniyorum ama kendmnden de korkuyorum bişeyleri belli etmekten öncede bahsetmişim muahhbetimiz çok iyi diye anlatıyo işte herşeyi diyoki bugün arkadaslarla topluca şuraya gittik kızlar şunu yaptı felan diyo eee bende haliyle kıskanıyorum kıskançlıktan bişey ayaparsam ya çolua bişey dersem diye kkruyorum ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam

bak güzelim, madem kıskançlık olayı başlamış..bu durum seni çok rahatsız eder... istemeden elinde olmadan tuhaf tepki vermene yol açar.. sonra da kendini üzgün hissedebilirsin o tepkilerden ötürü... normal arkadaşlık yürütemeyeceğine eminsen yavaştan arayı soğut...arayı soğut derken çocuğa tavır takın demek istemiyorum...kendi içinden olayı bitirip ona göre az konuşmaya çalış... nedense bana seni sadece normal arkadaş görüyor gibi gelmiyor... ama sen öyle diyorsan öyledir...

Son düzenleme:
bak güzelim, madem kıskançlık olayı başlamış..bu durum seni çok rahatsız eder... istemeden elinde olmadan tuhaf tepki vermene yol açar.. sonra da kendini üzgün hissedebilirsin o tepkilerden ötürü... normal arkadaşlık yürütemeyeceğine eminsen yavaştan arayı soğut...arayı soğut derken çocuğa tavır takın demek istemiyorum...kendi içinden olayı bitirip ona göre az konuşmaya çalış... nedense bana seni sadece normal arkadaş görüyor gibi gelmiyor... ama sen öyle diyorsan öyledir...
haklısın canım evet gerçekten çok rahatsız edyor arayıda soğutmak en mantıklısıda seviyoken de bunu yapamıyorum inan yapamıyorum.normal arkadas olaark görüyor evet emin oldum cnm bugn bilmişyorum kafama allak bullak oldu gerçekten çıkmazdayım :S

Allah yardımcın olsun canım . Tabii zor . Çünkü bunu bende yaşamıştım . Çocuk benle hiç ilgilenmiyordu . Birgün bana cesaretini toplayıp açıldı . Bende çocuğa karşı boş değildim hani :77: Erkeklerle de pek iyi anlaştığım söylenemez . Neyse konuya gelelim . Bende açıldım ona . Yani böylece çıkmaya başladık . En uzun ilişkilerimden biri oldu diyebilirim . :) Tabii zaman ... Ama dahada sabredemeyeceksen açıl ona derim . Sonuçta yavaştan yavaştan soğuyacakmışsın . Düşüncem bu

Allah yardımcın olsun canım . Tabii zor . Çünkü bunu bende yaşamıştım . Çocuk benle hiç ilgilenmiyordu . Birgün bana cesaretini toplayıp açıldı . Bende çocuğa karşı boş değildim hani :77: Erkeklerle de pek iyi anlaştığım söylenemez . Neyse konuya gelelim . Bende açıldım ona . Yani böylece çıkmaya başladık . En uzun ilişkilerimden biri oldu diyebilirim . :) Tabii zaman ... Ama dahada sabredemeyeceksen açıl ona derim . Sonuçta yavaştan yavaştan soğuyacakmışsın . Düşüncem bu

canım çoçuk benle hiç ilgilenmiyıdu demişsin sonrada açıldı demişssin birazcık anlatırmısın anlamadımda

Bunu öncede dedm ama böyle şeyler duydukça ne varsa size anlatmak sizden yardım istemek istiyorum.Çoçuk eskisi gibi değil yani önce o konusurdu ben mesaj atmadan o atardı ama şimdi değil bazen saattlerdce bekliyorum ama tık yok.Benmle muahbbeti kesmiş olsa şunuda yapmaz.Ben selam verncede gayet güzel konusuyoruz yani muahhbetmiiz saatlerce devame diyo ama ben onun selamına alışmıısm maksat bencillik değil yanlıs anlmayın ama obana selam vermeyince kötü oluyorum işte.Neyse bugün muhabbet geçti dediki bi dakka sonra geldim dedi bir arkadas annen hastahanede film çektirdi dedi bende kötü oldum zaten özledim dedi arkadasıda hastahaende stajer hemşireymiş kim felan dedi anlamadım dedim oda gülerek benim eski hatun felan dedi arkadaslar anlicanız bu çoçuk beni arkadası olarak görüyor her e kadar muhabbetmiiz güzel olsada buna bugn daha çok inandım çok güzel konusuyoruz ama işin içine kızları sokunca okötü oluyorum.allah yukarda kızlrdan çok bahsetmyo ama bazende diyo muhabebtlerimiiz bugn şuraya gtitik şu kız şöyle yaptı böle yaotı diye bende gereksiz tepkiler vermemek için hmm tamma iyi şöyle böle diyip gülüyorum belli etmeyeyeim diye ama içim içimi öyle kemiriyoki anlatamam size ben ne yapmalıyım bu çoçuk beni hep arakadaıs olarak görmeye devamda edebiliir belli edersemde arkadaslııgnı kaybetmiş olurum napacağımı bilemedm çok büyük bi çımzdaydım

daha çok erken sana davranışlarından hislerinin boş olduğunu zannetmiyorum
erkekler bizim gibi net düşünemezler. iyice ölçer tartar gerekirse sevdiği halde uzak durabilir
benim eşimin abisi üniversitede bir kıza aşık oluyor okulun son senesinde duygularını açıyor
bu çocuk da seni arkadaş bahanesiyle tanımaya çalışıyor olabilir
beklemekten başka yapacağın birşey yok
beklemek gerçekten zor ama senin gibi akıllı bir kıza bu yakışır
yazdıklarından anladığım kadarıyla oturup kalkmasını bilen birisin sakın kıskandığını belli etme
fevri hareketlerde bulunma o aramadan arama erkekler bir kızı elde etmek için uğraşmayı severler
benden sana abla tavsiyesi:34:

Son düzenleme:
Bunu öncede dedm ama böyle şeyler duydukça ne varsa size anlatmak sizden yardım istemek istiyorum.Çoçuk eskisi gibi değil yani önce o konusurdu ben mesaj atmadan o atardı ama şimdi değil bazen saattlerdce bekliyorum ama tık yok.Benmle muahbbeti kesmiş olsa şunuda yapmaz.Ben selam verncede gayet güzel konusuyoruz yani muahhbetmiiz saatlerce devame diyo ama ben onun selamına alışmıısm maksat bencillik değil yanlıs anlmayın ama obana selam vermeyince kötü oluyorum işte.Neyse bugün muhabbet geçti dediki bi dakka sonra geldim dedi bir arkadas annen hastahanede film çektirdi dedi bende kötü oldum zaten özledim dedi arkadasıda hastahaende stajer hemşireymiş kim felan dedi anlamadım dedim oda gülerek benim eski hatun felan dedi arkadaslar anlicanız bu çoçuk beni arkadası olarak görüyor her e kadar muhabbetmiiz güzel olsada buna bugn daha çok inandım çok güzel konusuyoruz ama işin içine kızları sokunca okötü oluyorum.allah yukarda kızlrdan çok bahsetmyo ama bazende diyo muhabebtlerimiiz bugn şuraya gtitik şu kız şöyle yaptı böle yaotı diye bende gereksiz tepkiler vermemek için hmm tamma iyi şöyle böle diyip gülüyorum belli etmeyeyeim diye ama içim içimi öyle kemiriyoki anlatamam size ben ne yapmalıyım bu çoçuk beni hep arakadaıs olarak görmeye devamda edebiliir belli edersemde arkadaslııgnı kaybetmiş olurum napacağımı bilemedm çok büyük bi çımzdaydım

sende ona aynı şekilde davransana? çünkü bilemezssin ki belki o da taktik yapıo seni kıskandırıp ondan hoşlanıp hoşlanmadığını çalışıyo? bence bu ihtimal de olabilir. sen de ona aynı şekilde davran derim ben. mesela sen de ona bi arkadaşına bahsedermiş gibi bişiler anlat. de ki mesela ay şu çocuk dehşet yakışıklı, bak bu çocuk bana yanıktı bi zamanlar, biz onla önceden çıkıoduk falan. ya da off sınıfta bi çocuk takıldı yapıştı bırakmıo sinir oluyorum kırmak ta istemiyorum gbisine. eğer onda da varsa bişiler belli edicektr. ama eğer arkı olarak görüyosa da yapıcak bişi yok sen de unutmaya kendi yoluna devam etmeye bakarsın. allah yardmcn olsn:58:

sende ona aynı şekilde davransana? çünkü bilemezssin ki belki o da taktik yapıo seni kıskandırıp ondan hoşlanıp hoşlanmadığını çalışıyo? bence bu ihtimal de olabilir. sen de ona aynı şekilde davran derim ben. mesela sen de ona bi arkadaşına bahsedermiş gibi bişiler anlat. de ki mesela ay şu çocuk dehşet yakışıklı, bak bu çocuk bana yanıktı bi zamanlar, biz onla önceden çıkıoduk falan. ya da off sınıfta bi çocuk takıldı yapıştı bırakmıo sinir oluyorum kırmak ta istemiyorum gbisine. eğer onda da varsa bişiler belli edicektr. ama eğer arkı olarak görüyosa da yapıcak bişi yok sen de unutmaya kendi yoluna devam etmeye bakarsın. allah yardmcn olsn:58:

bilmyorum canım kıskandırmyaa çalışırkende iyice batmak istemyorum :S mesela şöle bişey olmustu ama gökhan türkmenin yeni klbi varya bir öykü diye ondan konusyoduk ben dedm gzel olmus felan diye ordaki hikyeyi kendine benzetti iişte önceki sevdigi kızla en yakın arkadası felan çıkmıs ondan bahsetti neyse bu kkonu geçti ben gökhan türkmn o klipte ağlıyor ya bende dedm bu adam ağlatılırmı bu adam için herşey yaplır fan modunu geçtm yani anlican :) oda baslatma adamna felan diyerek konuyu geçiştrdi şimdilk elimde bu var.ha bide ben size en önemli şeyi demyi untutuum benm en yakın kız arkadasım kardeşşim dediğim insanda istda okuyor memlketimden oda erkek arkadası var istda dısında okuyor oda memlketmden tanıyorum bu benm hoşlandıgım çoçkla çok yakın arkadaslar onlar istanbula felan geldiğinde arkadasımın sevgilisii görşcekler felan öle de bir ortamım var yani

ben çok büyük bi hata ettm yanlıs yaptım bununda farkındayım ama dayanamadım napim içimdeki şeytan beni durutmadı :) neyse konuya geleyim arkadaslar konuyu daha önce okuyanlar ne demek istedgiimi anlicaktır okumayan arkadaslrdanda okumaları için rica ediyorum gerçekten yardıma ihtyacım var.Ben tanınmayan daha doğrusu feyk bi hesap açtm fcede.ondan bu çoçuğa mesajlar atmaya basladım şte rahtsız ettm yanalıs oldugunu biliyorum tekrar sölüyorum.,işte mutlu olmaya hakkın var iyi düşün gözünü iyi aç etrafına dikkat et felan dedm..ne demek istiyosun bana bi daha mesaj felan atma dedi bende konusma böle ilerledi gittii bu arada bbenle konusrkende bu kşşşiden bahsediyodu işte bi kız var sürekli mesaj atıyo tanımıyorumda felan diyodu hatta attgı mesajları kopyalayıp bana atuyodu bak bunları göndermiş diye bende normalde gülmem lazım bu duurma ama kıyamıyodum ona yanlıs yapıyodum evet aama işte.neyse dedmki bi kız var senden hoşlanıyo ben onun arkadasııım sana yardımcı olmaya çalışıyorum onada felan dedm oda kmden bahsedidosun söle felan dedi bende söleyeyemm sana yazdıgımı bile bilmyo hiö bi zamnda bilmcek felan diyodum bunları bana yaani kendi şahsımada diyodu böle böle demiş diye neyse en son dedmki bak su kadarını sölim dedm okulundan sınıfndan brii değil sammimyetiniizii bilmiyorum ama tanıdııgn birisi konustgun biriisi dedm gözünüü ii aç dedm oda zeyneptenmi bahsediosun dedi ben zaten diğer kişi olarak çok kkötü oldum kendi ismmm sölenince ne yapacağımı bilemedm ne diceğimi bende ne alaka o kmmiş felan dedm oda adam gibi söle günlerdir onu tarf ediyosun aynı söyleyyemeyeym dedm ama zorla konustrdun dedi.bende çok yahlıs anlamıssın beni dediğin kişi km felan dedim oda arkadasım dedi madem arkadasın neden böle düşündn onun hakkında felan dedm oda onu ktarif eediyosun resmen dedi defol git artık basımdan rahat bırak beni ben baskasını seviyorum felan dedi.bende ne diceğimii bilmeedm saçamaladım biraz bi dahada mesaj atmadım zaten bu mesajları yazldıktan 20 dakka sonra ben kendim yani zeynep olarak msni açtım hemen yazdı bu ben titriyorum ama sınavın nasıl geçti felan deedi bu konu hakkında hiç konusmadı önce mesajları sölüyodu mesela kız sunu demiş bunu demeiş diye bi daha demedi gerçi o mesajlardan sonrada o kişyle baska yazsmaladlar pekde.neyse bu olay olaalı 3 4 gün felan oldu ama 3 4 gündür konusuyoruz yine bi değişiklk yok kendisisnde yine aynı kişi yne bana davranısları aynı bende çaktırmıyorum artık kendi ele verecktm resmen ama içimde bi kudurtu beni nasıl düşündüde o kıza dedi ikincisi bana bişey hissediyodumu üçünsüüde sevdgiim biri var rahat brak beni bu sorular beni öldürüp bitiriyo işte

kızlar feyk hesaptan buna bi kaç mesaj daha attım dediki ben ciddii bi ilişkiyii kaldırabilirimymm bilmorum hem üniversiteydm olmaz yasadıklarım eni korkutyur bi ilişikiyi kaldıramam dedi.bende neden dedm konusturma beni seni tanımıyorum bi dahda mesaj atma dedi ama ben ne demek istedginii anladım tabii öncde bahsettgm gibii sevdgii kızla en yakın arkadası çıkmıs bu onu çok yaralamıs belli halada yaralı demekki böle dediğine bence kızlar ben şimdi ne yapmalııyım önceki yazılarımıda okuyrak briii bişey sölesin vazmı geçmeliyiim yoksa beklemeliyiim beklesem bana bişey hissedeckmi onuda bilmorum kafam karııstı çok :S

ayy bence o kişinin sen olduğunu bilio ama çaktırmıo keşke yapmasaydın ya ben bile stres oldum burda :2:

Yeteri kadar durumu belli etmişsin bence sen ona git açıl ondan hayır gibi bir tepki gelirse birdaha da yüzüne bakma olsun bitsin. Böyle kendini harap ediyorsun.

Back
X