ilk bulusma ve ozguven eksikligi

Yasiniz kucuk sandim once ama 29 yasinda koskoca yetiskin bir kadinsiniz. Herseyden evvel dusuneceginiz ilk sey sizin ne istediginiz olmali. Ben ne istiyorum? Karsimdakinde aradigim ozellikler ne? Sahsen boyle bir bulusmada kendimle ilgili degil karsimdakiyle ilgili tereddutum olurdu, acaba elektirik alacak miyim, kisilik ozellikleri nasildir vs diye. Beni begenip begenmeyecegi en son mevzu olurdu benim icin. Cunku begenmediyse yolu acik olsun. Kaldi ki sizin resminizi de gormus. Insan resminden en fazla ne kadar farkli olabilir. Lutfen once kendinize deger verin,karsinizdakine degil🌸

Kaygınızı anlıyorum, beğenilmeyerek hayal kırıklığına uğramaktan ve büyünün bozulmasından korkuyorsunuz ama atla deve değil ya, ucunda ölüm yok ya. Buluşun gitsin, önünüze bakın bir an önce. Soru işaretleriyle yaşamak daha mı iyi sanki?

Hayat cesur olanlara çok daha cömert davranıyor, onu da söyleyeyim.

Ya inanin biliyorum neden bu kadar yetersiz hissediyorum.
Hic kimse tarafindan red yemedim cunku kimseye zaten ilgimi belli etmedim karsilik alamam diye. Ya da acikca kimse bana cirkin oldugumu da soylemedi. Ama cok ilgi goren biri de olmadigim icin herhalde guzel degilim sonucuna variyorum. Ama ic dunyamda aslinda guzelim ben ya, kusurlarim olsa da guzelim de diyorum. Cok celiskili bir ruh halindeyim yani. Nasil biri oldugumu anlamam icin dis dunyadan gelecek tepkilere ihtiyac duyuyorum sanirim. Ozguven bitik resmen.
Herşeyi ve bu ozguvensizligi bir kenara bırakıyorsunuz.
O sizi begenmezse dünyanın sonu değil sonuçta sadece internetten konuştuğun biri ve beğenme söz konusu olmazsa bidaha da gorusmezsiniz sanırım
Yani bu kadar da dert edecek bir şey yok aslında
Dış dünyayı çok önemsemeyin herkes farklı yorumlarda bulunur sonuçta
Her kadın özel ve güzeldir

bu tarz durumlarda acaba beni beğenecek mi değilde ben onu beğenecek miyim diye düşünüyorum onun stresine giriyorum :)
Biraz rahat ol akısına bırak belki o sana tutulacak ama sen bi hareketinden buz gibi soğuyacaksın ?

Sosyal medyada tanışmak eziklik değildir. Artık günümüzde çok normal bir çok arkadaşım sosyal medyadan tanıştı hatta evlendi. Bunu kabullenemeyen veya eleştirenler asıl geri kafalı, eziktir kanımca. Konu güvense eğer dışarda tanıştığımız insanlar çok mu güvenilir ? Uzaktan gördüğün insanıda tanımıyorsun bir nevi profilden görüyorsun sadece aynı sosyal medya gibi. Kimseyi tanımadan içini bilemezsin o yüzden buluşmak gerekir ve zamana bırakmak... toplum olarak bunları aşmalıyız artık. Takma kafana buluş gitsin ama güvenli yerde buluş.

Yasiniz kucuk sandim once ama 29 yasinda koskoca yetiskin bir kadinsiniz. Herseyden evvel dusuneceginiz ilk sey sizin ne istediginiz olmali. Ben ne istiyorum? Karsimdakinde aradigim ozellikler ne? Sahsen boyle bir bulusmada kendimle ilgili degil karsimdakiyle ilgili tereddutum olurdu, acaba elektirik alacak miyim, kisilik ozellikleri nasildir vs diye. Beni begenip begenmeyecegi en son mevzu olurdu benim icin. Cunku begenmediyse yolu acik olsun. Kaldi ki sizin resminizi de gormus. Insan resminden en fazla ne kadar farkli olabilir. Lutfen once kendinize deger verin,karsinizdakine degil🌸
Degil mii. Ben de boyle dusunmek istiyorum ama diger duygularim resmen yeniyor beni. Icinde bulundugum ruh hali hic olgun degil

Herşeyi ve bu ozguvensizligi bir kenara bırakıyorsunuz.
O sizi begenmezse dünyanın sonu değil sonuçta sadece internetten konuştuğun biri ve beğenme söz konusu olmazsa bidaha da gorusmezsiniz sanırım
Yani bu kadar da dert edecek bir şey yok aslında
Dış dünyayı çok önemsemeyin herkes farklı yorumlarda bulunur sonuçta
Her kadın özel ve güzeldir
Isin garibi karsimdaki mukemmel yakisikli tam istedigim bir tip olsa yine bu kaygiyi anlayacağım da... bense kim olursa olsun karsimdakinin dusuncelerini one koyuyorum. Telkin ediyorum kendimi asmaya calisicam ins

bu tarz durumlarda acaba beni beğenecek mi değilde ben onu beğenecek miyim diye düşünüyorum onun stresine giriyorum :)
Biraz rahat ol akısına bırak belki o sana tutulacak ama sen bi hareketinden buz gibi soğuyacaksın ?
Zerre icinde acaba begenecek miyim kaygisi yok ya. Zaten bu beni rahatsiz ediyor. Secilen ben misim gibi. Kim olursa olsun ona muhtacmisim gibi. Hic hos degil

Kafam allak bullak
hangi birini soracagimi bilmiyorum
bir forumda biriyle tanistim. Yaklasik 2 bucuk aydir gece gunduz konusuyoruz nerdeyse. Frekanslar tuttu. O bircok foto gonderdi. Bense birkac tane. Icimde asamadigim sorular var

ilki internetten tanismayi kendime yakistiramiyorum. Arkadaslarim gercek hayatlarini yasarken ben bu yasimda cok sacma seylerle ugrasiyorum gibi geliyor. Cok ezikce geliyor. Sanki reelde kimse bulamamis da kis oyle bu seviyeye gelmis gibi hissediyorum. Ama bu kisiylr bir sey olsun diye de konusmamistim. Sadece bir vesileyle muhabbet acildi ve sardi. Ote yandan kim nedir gercek anlamda bilemiyorsun. Nasil guvenicem bilmiyorum.

Diger cekincem ise benim ic dunyamla ilgili. Defalarca bulusalim demesine ragmen hep erteliyorum. Bulusmak istedigim halde. Cunku begenilmeme kaygim var. Iyi giden muhabbet sonrasinda begenilmedigim durumla bu isin sonlandirilmasindan felaket korkuyorum. Ve sanki o benim sorunsuz kabulum de kendimi begendirme telasindayim gibi. Ki o bircok foto gonderdi bense yine kendime guvenemedigim icin birkac tane. O da mukemmel degil. Bu kadar ozguvensizim ama ben. Belki sen onu canli gordugunde begenmiyceksin diyemiyorum kendime. Cunku biliyorum ki begenmesem de o beni begenmese bile beni begenmedi noktasina takilip kalicam. Normal hayatta da insanlarin dusuncelerini cok onemseyen biriyim.

Yakin zamanda bulusma karari aldik. Çünkü önümü gormek istiyorum galiba. Ama deli gibi korkuyorum beni begenmeyecek, cirkin bulacak diye. Napicagimi bilmez haldeyim. Bir yanim bosver gorusmeyi kes bunlari yasama diyor. Bir yanim telefonda da olsa sohbet guzel belki guzel seyler olur, kim bilir seni begenecek belki diyor.
Fikirlerinize ihtiyacim var. Mantikli dusunemiyorum sanirim.
İnternet bir araç sadece ve internetten tanısıp evlenen mutlu olanlar var ki ben senın gıbı dusunmuyorum. Evet kötüleri de vardır ama onlar ıkı uc konusmada kendını ele verıyor zaten. eskı sevgılımle ınternette tanısmıstık kı 2 sene cok konusmadık bıle sonra aynı gun ıkımızde resım paylasmıstık ve o benden bende ondan etkılendım anasayfada gorunce hatta o gun ıkımızde resımlerden soze gırıp begenımızı dıle getırmıstık bulusmustuk kı kafa yapımız asırı uyuyordu. bende kıloluydum ve baslarda bende de ya begenmezse endısesı vardı ama sonra bırkac kılo verdım bulusma zamanına kadar ve bu bıle kendımı ıyı hıssetmemı sagladı kendımden cok emındım sanırsı first lady ım :D ve o benı begendı ancak ben onun davranıslarını begenmemıstım öküzdü ama etkılendıgım ıcın baslamıstık 2 sene sevgılı olduk sonra ayrıldık zaten. sımdı esımle okul arkadasıydık ve nette bulduk bırbırmızı onunla bulusurken cok rahattım heyecan yoktu begenıcek mı dıye dusuncem yoktu cunku arkadasım olarak dusunerek gıttım yanına kı o zamanlar onun hıslerınden habersızdım ve rahattım. tavsıyem sevgılılık olarak dusunme arkadasınla gorusecekmıssın gıbı ol oyle davran bu rahatlık verecek sana. dıger turlu telas yapar ınsan

Kafam allak bullak
bir forumda biriyle tanistim. Yaklasik 2 bucuk aydir gece gunduz konusuyoruz nerdeyse. Frekanslar tuttu. O bircok foto gonderdi. Bense birkac tane. Icimde asamadigim sorular var

ilki internetten tanismayi kendime yakistiramiyorum. Arkadaslarim gercek hayatlarini yasarken ben bu yasimda cok sacma seylerle ugrasiyorum gibi geliyor. Cok ezikce geliyor. Sanki reelde kimse bulamamis da kis oyle bu seviyeye gelmis gibi hissediyorum. Ama bu kisiylr bir sey olsun diye de konusmamistim. Sadece bir vesileyle muhabbet acildi ve sardi. Ote yandan kim nedir gercek anlamda bilemiyorsun. Nasil guvenicem bilmiyorum.

Diger cekincem ise benim ic dunyamla ilgili. Defalarca bulusalim demesine ragmen hep erteliyorum. Bulusmak istedigim halde. Cunku begenilmeme kaygim var. Iyi giden muhabbet sonrasinda begenilmedigim durumla bu isin sonlandirilmasindan felaket korkuyorum. Ve sanki o benim sorunsuz kabulum de kendimi begendirme telasindayim gibi. Ki o bircok foto gonderdi bense yine kendime guvenemedigim icin birkac tane. O da mukemmel degil. Bu kadar ozguvensizim ama ben. Belki sen onu canli gordugunde begenmiyceksin diyemiyorum kendime. Cunku biliyorum ki begenmesem de o beni begenmese bile beni begenmedi noktasina takilip kalicam. Normal hayatta da insanlarin dusuncelerini cok onemseyen biriyim.

Yakin zamanda bulusma karari aldik. Çünkü önümü gormek istiyorum galiba. Ama deli gibi korkuyorum beni begenmeyecek, cirkin bulacak diye. Napicagimi bilmez haldeyim. Bir yanim bosver gorusmeyi kes bunlari yasama diyor. Bir yanim telefonda da olsa sohbet guzel belki guzel seyler olur, kim bilir seni begenecek belki diyor.
ön yargılısın hemde kendıne karsı..
bende internetten tanıstım basta olmaz falan gzouyle gittim megersem benden etkılenmiş. dusun
suan temmuzda nişanım oalcak .. olaya öyle bakma.. ne olacagını bilemezsin.. yasın küçükte değil kör olasın.
baktın adam ii bi kaç görusmede sıkıntı yok.. devam edersın sonra yasadıgı yere ailesne bakarsın tamam..

Belki de. Pek inancim olmasa da belki de. Bulusalim dedim ben de kabul ettim yani. Ama mideme kramplar giriyor dusundukce. Ne giycem nasil konuscam nasil davranicam diye. Kiyafet dusunuyorum ne giyecegim bir seyler mi alsam diye o olmaz bu olmaz diyorum. Sacma sapan bir bulusma olmasindan korkuyorum bu kuruntular yuzunden. Adam diyecek telefondaki ile bu kiz ayni degil.

Evet su an biraz uzatmalara girdi gibi. Bir an once gorusmemis gerekiyor. Bazen sitem ediyorum sanaldan tanistik fln diye. E bulusalim o zaman hemen diyor. Kaliyorum oylece
Nasılsan neyi seviyorsan nasıl tarzın varsa öyle giyin düşüncelerin ne ise öyle söyle yani normalde nasilsan öyle davran kendin ol.

İnternetten tanışmak da herhangi bir tanışma şekli gibi bir araç sadece. Önemli olan karşı tarafın güvenilir sinyaller vermesi.
Uzak mesafe ilişkisi mi olacak birbirinizi beğenirseniz canlı olarak?

Bir de önceki sayfalarda konuşmanızdan bahsetmişsiniz, açıkcası çok güvenilir bir tip gelmedi konuşma şekli. Eski sevgililerinin güzelliğine neden parmak basar ki bir insan? 🙄

İlk buluşmada iğrenç giyinmiştim. Kırmızı pantolon, kırmızı kareli gömlek, kırmızı ayakkabı 😮 sıfır makyaj sivilceli yüz, kıvırcık dağınık saçlar 😮 yanlış sürülmüş kırmızı da bir ruj 😲 ığğy. Adamın karşısına öyle çıkmıştım resmen.
He o adamla 2012den beri beraberiz. 2,5 senedir de eşim. Çok seviyoruz birbirimizi.

Beğenilip beğenilmeyeceğine takarsan, kendin olamazsın bence..

Ayrıca biz MSN de tanıştık eşimle 😁

Kafam allak bullak

belki senin kısmetın boyledır bence bulus ama kalabalık bir yerde

Merak edenler olursa guncelleme yapayim dedim.
Biz bulustuk arkadaslar. Hem de birkac gun ust uste görme sansim oldu.
Ilk bulusmada heyecanlandim tabii ama o benden cok daha fazla heyecanliydi. Kendimi biraktim ona uzuldum:)) epey terledi fln.
Biz 3 ay boyunca telden konustuk her gun. Ben cekingen o benden daha cekingen idi yuzyuze. Telefondaki gibi muhabbet akmadi ya. Akamadi. Bilmiyorum belki o ilk anda o enerjiyi yakalayamadim. Bi modum dustu. Asik olmak istiyordum sanirim olmadi. Olmadigi ve olmayacagini anladığım icin de modum dusuktu hep. Konu bulamadim konuscak. Ne sorsam diye dusunuyorum aklima merak ettigim bir sey de gelmiyor. Zaten bircok seyi de biliyordum.
Hala yazisiyoruz. Ama niye ben de bilmiyorum. O sevgili olabiliriz dedi. Cekingen oldugu icin girisken olamiyor. Biraz garantici. Belki ben geri durdugum icin o da oyle. Mutsuzum ama heyecanim gitmis, asik olamamanin uzuntusunu yasiyor gibiyim.

Merak edenler olursa guncelleme yapayim dedim.
Biz bulustuk arkadaslar. Hem de birkac gun ust uste görme sansim oldu.
Ilk bulusmada heyecanlandim tabii ama o benden cok daha fazla heyecanliydi. Kendimi biraktim ona uzuldum:)) epey terledi fln.
Biz 3 ay boyunca telden konustuk her gun. Ben cekingen o benden daha cekingen idi yuzyuze. Telefondaki gibi muhabbet akmadi ya. Akamadi. Bilmiyorum belki o ilk anda o enerjiyi yakalayamadim. Bi modum dustu. Asik olmak istiyordum sanirim olmadi. Olmadigi ve olmayacagini anladığım icin de modum dusuktu hep. Konu bulamadim konuscak. Ne sorsam diye dusunuyorum aklima merak ettigim bir sey de gelmiyor. Zaten bircok seyi de biliyordum.
Hala yazisiyoruz. Ama niye ben de bilmiyorum. O sevgili olabiliriz dedi. Cekingen oldugu icin girisken olamiyor. Biraz garantici. Belki ben geri durdugum icin o da oyle. Mutsuzum ama heyecanim gitmis, asik olamamanin uzuntusunu yasiyor gibiyim.
Zamana bırak bence

Back
X