ilk bulusma ve ozguven eksikligi

Madem ilk bulusmadan sonra bu kadar karamsarlıga kapıldın, zamana birak ve hoslandın mı,sana karsi tavri nasıl, o hala eskisi gibi mi bir kontrol et. Hemen bulusur bulusmaz ayrılmak ne derece dogru olur bilemedim zaten, en iyisi bir olc tart bakalım. Ayrıca bundan sonra hayatına girecek her insan icin rahat ol diyorum, erkekler kasıntı kızları sevmiyor, kız kısmı bile sevmiyor, girisken, kendine ozguvenli, konuskan olmak seni insanlara yakınlastirir hem. Ben su an ki sevgilimle ilk bulusmada lahmacun gommustum. Gerci seninki iliskin ile benimkisi cok farklıydi, biz o zaman arkadastık, "amaaan beni begenmezse begenmesin, en kotusu bir daha gorusmeyiz" deyip bulusma boyunca sadece kendim olmustum, sonra ta taaaaaaaaaaaaaa... Sadece bir cumle "Senin samimiyetinden cok etkilendim"

Hayırlısı olsun :)

Konuya dalmış gibi olacağım ama zamanla o sevgi artar mı bu durumda fikrinizi merak ettim de
Olabilir, sabretmek lazım. İlk buluşmada olmadıysa ikinci buluşmaya kendimi zorlamak benim için çok zor. aynı insanla ilk buluşma ile ikinci buluşma çok farklı oluyor. insanlar rahatlıyor, daha kendi gibi davranıyor. sabırlı olmak lazım yani. ama ben sabırsız taraftayım ne yazık ki. mesela benim için temizlik çok önemli, bu konuda hoşuma gitmediyse dünya iyisi olsun sabredemiyorum bir daha görüşmek istemiyorum.

Kız ben arkadaş aracılığıyla tanıştım da ne oldu. İnsan bu sonuçta tanıyamayabilirsin. Ama kendini sev. Ön koşul bu inan. Şimdi
kimsenin beni beğenmeme endişesi taşımıyorum daha çok ben beğenmezsem diyorum birkaç kilo fazlam da var bu aralar hatta. Dalga da geçiyor sevgilim hatta gıcık etmek için. 29 yaşındasın hayat kısa akıp gidiyor. Ben ne çirkinler gördüm kendini dünya güzeli sanan.
Kendini benimle kıyaslayanlar kendini sürekli başkaları ile kıyaslayanlar.
Şöyle düşün iş hayatına girince çevre daralıyor hali ile sosyal medya sayesinde tanışmak günümüzde gayet normal,😉

Merak edenler olursa guncelleme yapayim dedim.
Biz bulustuk arkadaslar. Hem de birkac gun ust uste görme sansim oldu.
Ilk bulusmada heyecanlandim tabii ama o benden cok daha fazla heyecanliydi. Kendimi biraktim ona uzuldum:)) epey terledi fln.
Biz 3 ay boyunca telden konustuk her gun. Ben cekingen o benden daha cekingen idi yuzyuze. Telefondaki gibi muhabbet akmadi ya. Akamadi. Bilmiyorum belki o ilk anda o enerjiyi yakalayamadim. Bi modum dustu. Asik olmak istiyordum sanirim olmadi. Olmadigi ve olmayacagini anladığım icin de modum dusuktu hep. Konu bulamadim konuscak. Ne sorsam diye dusunuyorum aklima merak ettigim bir sey de gelmiyor. Zaten bircok seyi de biliyordum.
Hala yazisiyoruz. Ama niye ben de bilmiyorum. O sevgili olabiliriz dedi. Cekingen oldugu icin girisken olamiyor. Biraz garantici. Belki ben geri durdugum icin o da oyle. Mutsuzum ama heyecanim gitmis, asik olamamanin uzuntusunu yasiyor gibiyim.

bence biraz zamana bırakın.Sanırım çekingen erkek sevmiyorsunuz.Belki ilk buluşma olduğu için böyle heyecanlıdır,sonuçta 3 aydır mesajlaşıyormuşsunuz.

En kötü ne olabilir diye düşünün. En kötü size seni hiç beğenmedim artık görüşmeyelim der ya da o mesajı hissettirir. Siz de kendinize değer vererek o beni beğenmediyse benim de onunla işim olmaz çünkü ben değerliyim diye düşünün.

Tamamda fotoğraf göndermişsinz görmüs sizi sonuçta. neden beğenmesinki.benimde zamanında sanal arkadaşliğim oldu.buluştuğumuzda sanki yillardir tanışıyormuş gibi muhabbet ettik çok güzel zaman geçirdik.sanalda naslsanz yüz yüze görüştüğünüzde de öyle oluyor merak etmeyin. Bukadar skınti yapmayın rahat olun kendiniz olun. Gerisi kendiliğinden geliyor zaten.benim çevremde çok var sanaldan tanışıp evlenen.neden eziklik olsunki.kismetin nereden çıkacaği belli olmaz.

Kimse mukemmel degil bunu bir aklina koy.
Hersey guzellikte degil.Kaderin guzel olsun huyun guzel olsun.Emin ol hersey dunya guzeli olup birbirine asik olmuyo.Kimi bi gulusune bi bakisina bi sozune yani o attigin fotolarini begenmese oda sohbeti keserdi.Bu kadar karamsar olma derim.Gorus icinde kalmasin bence:KK76:

Öncelikle merhaba, bir ilişkinin başlamasının sebebi asla karşındakinin görünüşünü beğenmek olmamalı ( en azından temeli sağlam bir ilişkinin) ki çoğu zaman insanların tavrı konuşması, hal ve hareketi karşısındakine cazip gelip etkiler. Etrafınızdaki evli ya da birbirine deli gibi aşık olan çiftler çok güzel ya da özgüvenli oldukları için mi var? Hayır hiç sanmıyorum. Kusursuz insan yoktur kaldı ki kusursuz olanı herkes sever bu sevgi ne kadar gerçektir sizce? Karşısındaki sizi mükemmel görünüşünüz için sevse bu sevgi sizi ne kadar tatmin edecek? Bence benim karşımdaki kişinin benim kusurlarımı orantısızlıklarımı bilerek onlarla birlikte sevmeli beni, gerçek sevgi budur. Belki bu kişi ya da ilerde hayatınıza girecek kişi sizi olduğunuz gibi herşeyinizle gerçekten sevecek..

Okurken sizi eskiden dusunduklerim geldi aklima. Hep baskalarini dusunuyorsunuz. Arkadaslarim gercek hayatta ben sanalda gorusuyorum, beni begenmezse vs. Ayni seyleri ben de yaptim inanin o kadar pismanim ki. Kendinizi dusunun sadece. Sanalda denk gelmis size kismetiniz bu neden eziklik olsun. Hem herkese nasil tanistiginizi soylemeniz cok mu sart. Ayrica gorstunuz diyelim belki siz etkileeyeceksiniz belki de cok iyi tutcak frekansiniz bilemezsiniz. Tum bunlardan cekinip gorusmezseniz kendinize hic sans vermediginiz icin ilerde uzulceksiniz. Tum onyargilarinizi bir yana birakin ve gorusun derim. Ama tabi kalabalik bir yer olsun issiz mekan secmeyin. Tedbiri de almak lazim bu devirde. Umarim cok guzel olur. :KK39:

Bende oyundan tanıstım 2 ay sonra buluştuk ilk bulusmada çok heycanlıydım ama beğenmez diye değil onu görebilicem diye heycanlıydım ayrıca gerçek hayatta tanıdıklarımız çok iyiler ya sanki banada bir sürü şey dediler olumsuz kulak asmadım şimdide çok şanslısın diyorlar hislerine kulak ver beğenmedi mi seni Yallah

Konu sahibi güncelleme yapmis arkadaslar ilk buluşmada karsi taraf heyecanlanmis sanirim biraz kasilmislar.Bence bir kere daha görüşün ilk buluşmada heyecandan kasilmisiniz kendinizi net ifade edememişsiniz bu sefer daha iyi geçebilir.

Sanirim bunu yapicam ama bulusma sonrasi yasayacaklarimdan korkuyorum
Korkarak yasayamazsin. Hepimiz ölecegimizi bildigimiz halde yasiyoruz oyle degil mi? Begenilmemeyi de normal karsilamak lazim. Onun seni begenmemesi guzel olmadigin anlamina gelmez ki? Yuz yuze gorusunce belki bir huyunu sevmeyeceksin. Belki de mukemmel bir uyum bulacaksiniz, bunu bilemezsin. Oldugun gibi gorun. Olursa olur olmazsa olmaz diye dusun. Forumda tanismak da eziklik gelmesin. Internette tanisip evlenenler var. Bir film izlemistim: Kitap Kulubu idi filmin adi. Tavsiye ederim.

Benim dünya güzeli bir arkadaşım var. İnan hep instagramdan tanışıyor çünkü reelde karşına çıkma bekar olma iş falan her şeyin tutması mucize olur ama sanalda bakıyorsun uyuyorsa konuşuyorsun. Bence kendine güven, çirkin olsan ne olur beğenmese ne olur dünyanın sonu değil

Back
X