İlk buluşma ve yaptığım hata!

Cazu

Dejavu
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
1.731
1.728
658
Manisa
Kızlar merhaba;
Beni bazılarınız bilir bu forumda uzun yıllardır üyeyim ve ilk defa böyle bir konu açma ihtiyacı hissediyorum. çok fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum ve bana verebileceğiniz fikirler benim için yararlı olacak.

Çok samimi bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istedi. evlilik düşünen çok efendi, düzgün, yakışıklı biri. arkadaşımın eşinin çok yakından tanıdığı bir aile dostuymuş. bende şuan çok hassas bir dönemden geçiyorum. evliliğin eşiğinden döndüğüm dolu dolu 3 yıllık ilişkim büyük bir hayal kırıklığı ile 7 ay önce bitti. ve haliyle depresyon geçirdim. kabul ettim tanışmayı fakat isteksizdim. biten ilişkimin açtığı derin yaralar ve alışkanlık yeni bir insan fikrini kafamda bir türlü oturtamadım vs vs.. ve nitekim 3 gün önce tanıştık. gayet güzel geçti aslında beklediğimden daha ağır başlı düzgün bir erkekle karşılaştım. çok önemsemiş bu tanışmayı ve giyimine gereken önemi de vermiş. konuşma sırasında beni beğenmiş olduğunu tabi ki hissettirdi ama ben eski erkek arkadaşımı anlatmakta buldum kendimi. neden bu hatayı yaptım bilemiyorum. güzel başlayan bir ilk tanışmada eski birlikteliğim üzerinden konuşmam karşımda ki erkeği de ürküttü. haliyle kafasında olumsuz bir itibar bıraktım. çok saçma sonlandı. ve hiç iletişime geçmedik. bugün görüştüm arkadaşımla beni çok beğendiğini çok güzel bulduğunu söylemiş. ama onun aklı eski erkek arkadaşında hala onu unutamamış ve ondan bu kadar bahsetmesi beni rahatsız etti o yüzden sanırım olmaz gibilerinden bir şeyler söylemiş. geri çekilmek zorunda kaldığını da eklemiş.
bugün tesadüf üzeri bir de bu kişiyle karşılaştım. kısa bir diyalog geçti aramızda ve o akşam aslında tam anlamıyla alamadığım elektiriği bugün aldım. etkilendiğimi farkettim. yeni birini tanımak aslında güzelmiş :)
bir mesaj yazıp nezaketen teşekkür bile edemedim o akşam için. şimdi mesaj yazmak istiyorum hem yaptığım bu kabalık yüzünden ama nasıl cümleye başlıyacağım inanın bilmiyorum. çünkü bu konularda ilk adımı atan hiç ben olmadım.
evet kızlar bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? bu oluşturduğum ön yargıyı kırabilecekmiyim sizce ?

Bence o gün için özür dileyip telafisini yapmak için buluşma ayarlayabilirsiniz. Adam sizi beğenmiş sonuçta bu fırsatı kaçırmak istemez

Gerçekten isteseydi eski erkek arkadaş unutamamış falan hikaye olurdu.

bence o akşam kırdığın potu hatırlatmadan, nasılsın napıyosun gibi bi mesajla başlamalısın.sonra zaten konuşma ilerleyecektir ilerlediğinde işin yoksa şu gün buluşalım mı de. buluştuğunda da kusura bakma ben uzunzamandır böyle ilk buluşmaları yaşamıyorum saçmaladım biraz herhalde hem zaten bi insanın yaşadığı diline vurmuşsa artık yüreğinde değildir de. yumuşat aranı...

Yoklamak için mesaj atın, eğer buluşma ayarlıyorsa çok da sorun etmemiş demektir. Samimi bir şekilde o gün olanların eski erkek arkadaşı unutamamaktan olmadığını anlatırsanız anlar bence.

Önce sohbet eder gibi mesaj atın. Nasılsın falan. Cevap verirse birşey olmamış gibi sıcak davranın. Görüşme talep edin. Bir daha da bahsetmeyin o kişiden.

Back
X