Evet bunlar konusulabilir, aklima gelmemisti :) tesekkurlersiyaset hariç ne konuşsanız olur. Hiç konu kalmazsa, sevdiğiniz müzik, kitap gezi vs dünyanın neresini görmek istersin, nereleri gezdin gördün müzelere tarihi yerlere mi ilgili yoksa daha çok otel de falan mı kalmayı akşam çıkmayı tercih eder vs gibi bir sürü konu var.
Heyecanimi yansitabilmisim demekki :) cok tesekkurler degerli yorumunuz icin. :)Ya çok tatlı heyecanlı anlatmışsınız :) biz de sevgilimle yaklaşık 1 ay civarında netten-telefondan vs konuşup sonra görüşmüş ve sevgili olmuştuk ve dediğin gibi ilk buluşmada konuşulacak çoğu şeyi konuşmuştuk önceden :)
Şimdiye kadar neler konuştunuz örneğin? Kendinizden bahsederken veya o kendinden bahsederken yüzeysel geçtiğiniz şeyler varsa derinlemesine konuşabilirsiniz, takım tutuyorsanız o şekilde bir muhabbet olabilir, ortak arkadaşınız hakkında biraz konuşabilirsiniz nereden tanıştığınızı vs belki sohbet ilerler, okuyorsanız bölümünüzle ilgili çalışıyorsanız işinizle ilgili bahsedebilirsiniz. Hobilerinizden, hoşlandığınız filmlerden veya etkilendiğiniz sahnelerden, kitaplardan vs konuşabilirsiniz. Konu bol :)
Çok hoş bir enerjiniz var, umarım her şey gönlünüzce olur :)Heyecanimi yansitabilmisim demekki :) cok tesekkurler degerli yorumunuz icin. :)
Ne guzel, mutlulugunuz daim olsun :) biz hic tel de konusmadik. Mesajlastik hep. Ses tonunu falan bilmiyorum yani:) ama mesajda bile konusulacak cok sey buldu o. Ben de fena degildim:) mesajda olumlu bir elektrik aldim bakalim yuz yuze nasil olacak. Iyi olmasini istiyorum :)Benim esimle ilk bulustugumuz gun geldi aklima biz 1 ay telefonda konustuk uzun uzuuun :) hatta sabhladigimiz bile oldu ilk heycanlar malum uyku tutmuyo hic :) hey gidi gunler heey neleri getirdiniz aklima :) simdiki zamanda artik iletisim cok kolay oldugu icin telefon internet vs. hani o sebeple ister istemez herseyi konusabiliyoruz yani ilk bulusmada ne konusalim konuscak bisey kalmadi gibi dusunmeyin hic simdi size sunlari konusun da diyemem bulustugunuz zaman gidisat ne gosteriyosa onu yapin bence en sevdigi renkten en sevdigi sehire kadar herseyi sorarsiniz istemsizce ogrenmek icin :) kendiliginden gelisiyor bazen olaylar ama cook tatli heycanlar bunlar yaa :) bende esimle ilk eylul ayinda bulusmustum o yuzden en sevdigim ay mevsim eylul sonbahardir benim
Amin hepimizin mutlulugu daim olsun :)Ne guzel, mutlulugunuz daim olsun :) biz hic tel de konusmadik. Mesajlastik hep. Ses tonunu falan bilmiyorum yani:) ama mesajda bile konusulacak cok sey buldu o. Ben de fena degildim:) mesajda olumlu bir elektrik aldim bakalim yuz yuze nasil olacak. Iyi olmasini istiyorum :)
Ilahi:)) neden haram sevda olsun ayol:) ben gelmisim 31 ime, karsimdaki adam da 31 yasinda. Lay lay lom tarzinda degil ki gorusmemiz. Arkadasim bu kisiden bahsederken "evlenmeyi dusunuyor" deyip fotolarini atti, cocukla ilgili her seyi anlatti. Bekar misiniz evli misiniz bilmiyorum ama yüz yüze gorusmeden, birbirini tanima sureci olmadan bir yuva kurulabilir mi?Haram sevdaya bulaşmayın bence kardeşim hiç doğru değil. Önünde sonunda bunun acısını çekersiniz.
AsfagahagahahhahaHaram sevdaya bulaşmayın bence kardeşim hiç doğru değil. Önünde sonunda bunun acısını çekersiniz.
:))) tesekkur ederim insallahAsfagahagahahhaha
Konu sahibi Eylül size uğurlu gelir umarim. :)
31 yaşına gelince haram ortadan kalkmıyor ki:)Ilahi:)) neden haram sevda olsun ayol:) ben gelmisim 31 ime, karsimdaki adam da 31 yasinda. Lay lay lom tarzinda degil ki gorusmemiz. Arkadasim bu kisiden bahsederken "evlenmeyi dusunuyor" deyip fotolarini atti, cocukla ilgili her seyi anlatti. Bekar misiniz evli misiniz bilmiyorum ama yüz yüze gorusmeden, birbirini tanima sureci olmadan bir yuva kurulabilir mi?
???Asfagahagahahhaha
Konu sahibi Eylül size uğurlu gelir umarim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?