İlk buluşma

Arkadaşlar görücü usulü mü oluyor ikimizin ortak arkadaşı var tanışacağız aslında. Anneler falan yok işin içinde ama karşımdaki evlilik istiyormuş bunun için ciddi dedim. Ben de bunların farkındayım aslında dediklerinize kesinlikle katılıyorum.
Aileler işin içinde yoksa daha rahat olursunuz.
İş görüşmesi gibi düşünmeyin bunu.
Tanımaya çalışın ilk önce.
Evlilik istemesi değil ama kısa sürede olması noktasında ısrarcı biriyse evliliği de öylesine istiyor olabilir.

Biz eşimle arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştık, evlilik kararını bir yıl sonra verdik. Ailelerin tanışması nişan derken 2 yılın sonunda evlendik. Bunlarda vakit olarak bir şartı yok bana göre ama karşıdaki kişinin sizi kendi isteğine göre yönlendirmesine izin vermemeniz önemli.

Evlilik sevdiğin insanla yaşlanmayı seçmektir, bu adamın niyeti bambaşka.

Burada çok gördük, bu zihniyetteki erkekler alelacele evlenmek istiyor. Kadınlar bunu çok sevildiğine yoruyor genelde, toz pembe hayallerle evleniyor. Sonrası büyük bir hayal kırıklığı.
Çünkü adamın amacı evlilik. O yüzden bu yolda her şey yapılır mantığı ile kızın gözünü boyuyor, ayaklarını yerden kesiyor. Sırf kız vaz geçmesin benimle evlensin diye. Evlenince de gerçek kişiliği ortaya çıktığı için kadın o evde hizmetçi durumuna düşüyor.

Eşimle beni ortak arkadaslarimiz tanistirdi. Önce 1 hafta mesajlastik, telefonda görüstük. 1 haftanin sonunda bulustuk. Niyetimiz de çok ciddi degildi, birbirimize zaman verecektik tanimak icin. Ama o ilk bulusmada sabah 9da bulusup aksam 8e kadar sohbet etmisiz hic farkinda degildik. 😂 eve gelince anneme, anne ben bu cocukla evlenirim dedim 😂 bulusmaya giderken hic dusunmedim ne konusurum vs diye, akısına birakin. Karsinizdaki insanin konusmasina, mimiklerine, elini ve kolunu kullanisina ve hatta bulustugunuz yerdeki calisan arkadaslara nasil davrandigina kadar inceleyin. Bunlar size ip ucu verebilir.

Eşimle beni ortak arkadaslarimiz tanistirdi. Önce 1 hafta mesajlastik, telefonda görüstük. 1 haftanin sonunda bulustuk. Niyetimiz de çok ciddi degildi, birbirimize zaman verecektik tanimak icin. Ama o ilk bulusmada sabah 9da bulusup aksam 8e kadar sohbet etmisiz hic farkinda degildik. 😂 eve gelince anneme, anne ben bu cocukla evlenirim dedim 😂 bulusmaya giderken hic dusunmedim ne konusurum vs diye, akısına birakin. Karsinizdaki insanin konusmasina, mimiklerine, elini ve kolunu kullanisina ve hatta bulustugunuz yerdeki calisan arkadaslara nasil davrandigina kadar inceleyin. Bunlar size ip ucu verebilir.
Çok iyi oldu gerçekten çok teşekkür ederim🙂 ne güze l işte ilk etapta hemen evlilik düşünmeyip tanıma amaçlı buluşunca her şey daha iyi ilerliyor sanırım

Evet biliyorum birçok arkadaşım yıllar geçse de tanıyamadı evlenince tamamen farklı biri çıktı
yok ınsan bı yerde kendını bellı edıyor aslında ozellıkle nısan donemınde
ama kadınlar nişanı atmıs olmayayım belkı evlenınce duzelır ben altdan alayım deyıp evlenıyor sonra da adam degıstı dıyor
ya da adam ben senı sevıyordum sen bıtırdın senın yuzunden dıye manıpule edıyor

bır ınsan neyse odur ama kendısını sevdırene kadar cogu kısı kendısını ıyı gosterır ama huylu huyundan vazgecmedıgı ıcın bazı yerlerde de kendını bellı eder burada kadının akıllı olması onemlı . sızın krıterlerınız olmalı evlenmek ıcın erkek secıyor gıbı gorunsede aslında kadın secıyor sız evet dersenız olacak bu ıs

burada cok konu acılıyor goruyoruz kocam soyle aılesı boyle... dıyoruz kı sevgılılıkte nasıldı ''mukemmel bırıydı cok sevıyoruz bırbırımızı aslında'' dıyor ve oyle kucuk ınce ayrıntılar var kı adam mesela asırı kıskanıyor kadın sevgıden sanıyor halbukısevdıgı ıcın kıskanmaz guvenmedıgı ıcın kıskanır ınsan. para hesabına karısıyor tutumlu oldugu ıcın dıyor halbukı hadsız ve cımrı oldugu ıcın tutumlu olmak bu degıl

yanı ıyı gormek ıstıyor kadın kapılıp gıdıyor o yuzden sevsenızde mantık evlılıgı gıbı dusunun mantık cercevesınde degerlendırın aılesının bıle bılmedıgı yonlerını goreceksınız evlenınce cok onemlı mesele en ufak suphe en ufak yanlısında eleyın

aılesıyle denge kuramayan ıletısım sorunu olan arkadaslarına bagımlı olan para yonetımını beceremeyen guzel beslenmeyen kendısıne bakmayan sureklı iş degıstıren sevgılısının telefonunu kurcalayıp sosyal medya sıfrelerını ısteyen erkektır elının kiri dıyen gıyımınıze karısan kısılerden uzak durun

yok ınsan bı yerde kendını bellı edıyor aslında ozellıkle nısan donemınde
ama kadınlar nişanı atmıs olmayayım belkı evlenınce duzelır ben altdan alayım deyıp evlenıyor sonra da adam degıstı dıyor
ya da adam ben senı sevıyordum sen bıtırdın senın yuzunden dıye manıpule edıyor

bır ınsan neyse odur ama kendısını sevdırene kadar cogu kısı kendısını ıyı gosterır ama huylu huyundan vazgecmedıgı ıcın bazı yerlerde de kendını bellı eder burada kadının akıllı olması onemlı . sızın krıterlerınız olmalı evlenmek ıcın erkek secıyor gıbı gorunsede aslında kadın secıyor sız evet dersenız olacak bu ıs

burada cok konu acılıyor goruyoruz kocam soyle aılesı boyle... dıyoruz kı sevgılılıkte nasıldı ''mukemmel bırıydı cok sevıyoruz bırbırımızı aslında'' dıyor ve oyle kucuk ınce ayrıntılar var kı adam mesela asırı kıskanıyor kadın sevgıden sanıyor halbukısevdıgı ıcın kıskanmaz guvenmedıgı ıcın kıskanır ınsan. para hesabına karısıyor tutumlu oldugu ıcın dıyor halbukı hadsız ve cımrı oldugu ıcın tutumlu olmak bu degıl

yanı ıyı gormek ıstıyor kadın kapılıp gıdıyor o yuzden sevsenızde mantık evlılıgı gıbı dusunun mantık cercevesınde degerlendırın aılesının bıle bılmedıgı yonlerını goreceksınız evlenınce cok onemlı mesele en ufak suphe en ufak yanlısında eleyın

aılesıyle denge kuramayan ıletısım sorunu olan arkadaslarına bagımlı olan para yonetımını beceremeyen guzel beslenmeyen kendısıne bakmayan sureklı iş degıstıren sevgılısının telefonunu kurcalayıp sosyal medya sıfrelerını ısteyen erkektır elının kiri dıyen gıyımınıze karısan kısılerden uzak durun
Ne güzel yazmışsınız çok haklısınız kesinlikle. Ben de mantık ile hareket etmenin doğru olduğunu düşünüyorum sevmek yetmez kesinlikle. Nasıl olsa düzelir demek bana da yanlış geliyor. Nişanda ortaya çıkıyor dediğiniz gibi sırf nişan atmış olmamak için insanlar devam ediyor sne yazık ki.

Daha tanışmadan,buluşmadan ne ciddiligi ki? Adam size 'yasim geldi,niyetim Evlenmek' falan mı dedi?
Bence hiç hesap kitap yapma, tadını çıkar. Havadan sudan sohbet et. Bak bakalım aranızda uyum var mı, muhabbeti güzel mi? Sonra toplumdaki çoğu kadın gibi sohbet etme becerisi olmayan, akşam elinde telefon , karşında TV - bir koltukta ömür çürüten bir organizmayla evlenmek durumunda kalma
+1

Back
X