ilk bulusma

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kizlarr cumartesi gunu ilk bulusmamiz gerceklesicek insallah

Ama ben heyecandan olmek uzereyim kendimi rahatlatamiyorum

onunla bulusacagim ani dusununce bile midem bulaniyoo kalbimin ritmi degisiyoo

ben nasil rahatlarim ya gercekten cok kotu hissediyorum uzun zaman sonra hayatima birini aldimm

Gidemicem galiba bu bulusmaya nerdeyse hasta oldum yaa

Ayol ne güzel şey niye hasta oluyosunuz alt tarafı farklı bir insanla biraz sohbet etceksiniz :) bol şans ☺️

Tatlı telaslar bunlar heeseyin güzel geçeceğini düşünün tadını çıkarın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hastaneye yakın mekanlarda oturun kız =)
Heyecan yapma canım , rahat ol..

Karsinda gordugun anda hersey normale donecektur emin ol :) bu arada rahat ol kasma kendini cnm bulustugunuzda.bol bol konus heyecanin gider . İnsallah iyi gecer bol şans :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canim ya yillar sonra bu yasadiklarin guzel anilar olarak kalacak.o heyecanlar kalp carpintilari...anin tadini cikarmaya bak.

Yuz yuze gormeden bile cok sevdigin biri galiba. Merak etme, simdi sen cok kurdugun icin boyle. Gorusunce hersey dogal bir seyir alacaktir.

.

Asiksiiiiin diye sarki soylemek istiyorum deli misin tabiki de git ooh tadini cikart heyecan yapacaksin elbet bu cok dogal. Onun begenmedigin bir yani varsa onu dusunmeye calis. Ben esimle aramda sadece arkadaslik varken ayri sehirlerde oldugumiz icin de imkansiz gozuyle bakiyordum sevmedigim bir fotografi vardi ona bakip bakip bu kim ki kizom bosversene bunu napican diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…