İlk buluşma :)

nurselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
77
12
28
Ankara
Kızlar merhaba sizden yardım istiyorum benim konuştuğum biri var ve bayramdan sonra buluşucaz aynı şehirde değiliz ve o sana bi soru sorucam diyor sanırım o malum soruyu soracak :) Bugün şık bi topuklu aldım çanta ve pantalon falan aldım ama çok heycanlıyım şimdiden nasıl davranmalıyım ne demeliyim onun yanında nasıl davranmalıyım bilmiyorum bana yardım edin lütfen... :) Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış ise k.bkmayn

Ayyy evet ben şimdiden heycanlıyım :) Telefonda konuşrken diyorm ben cevp vermycm hemn diye oda kızıyor zaten görüşemiyruz diye oda haklı ama ilk günden cevap vermeyim dimi :) beklesin birazcık :)

Ne kadar güzel bir heyecan. =)
Topuklu giyersen onun boyunu aşmazsın di mi? =)

Nasıl bir topuklu ayakkabı aldın? Pantolonun kumaş mı, kot mu?

Yanında istediğin gibi, içinden nasıl gelirse öyle davranmalısın.
Ekstra bir şeye gerek yok. Akışa bırakmalısın kendini.
Olduğun gibi... Aksi halde kasıntı bir görüntü oluşur.
Zaten karşılaştığın anda kendiliğinden gelişecektir her şey. =)
Sen yeter ki seni en güvende ve en güzel hissettirecek kıyafetle, saçla, makyajla ol; gerisi gelir.
Çünkü bu buluşmalarda önce kişinin dışını sevmesi lazım. O anlamda evden çıkarken tam anlamıyla kendinden hoşnut olarak çıkmalısın. =)

Yok canım onun boyu baya bi uzun topuklu ile bile ben ondan kısa kalırım :)
Kot ama dar streç siyah siyah tam bilekte tam bu mevsimlik bi topuklu aldım :)
Onunla telde konuşurken bile çok çok eğleniyoruz eminim yan yana geldiğimizde de çok güzel geçecek ama yinede heycanlanıyorum :)
Kumaş tercih etmedim oda spor giyinen birisi zaten hatta ben çok mu abartılı olucam diye düşünmüyor değilim... Zaman ayaırıp heyecanımı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…