İlk bulusma

Bsr_ank

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
21
5
6
Kizlar calistigim yerde bi abla var iki senedir surekli oglumla bi tanis oturun bi cay icin diye soylenip duruyo.Bigun getirecek oglunu sanirim bu hafta gelecek. Ilk bulusmada ne konusulur yardimci olun lutfen. Ben cok heyecan yapiyorum ne konusacagimi bilemem. Acill yardimmm edin

Son düzenleme:
Buluşma olarak bile görme bence .

Sadece o çok iyi ablanın oğlu gelmiş , sohbet muhabbet . Olduğundan farklı da görünme .

Beğenirsen , o da beğenirse .. uyarsanız yani ; o zaman ilk buluşma olur .

Şimdi ikinizde birbiriniz için sarı çizmeli mehmet ağasınız .

Haklisin ama gorusme sebebimiz evlilik uzerine oldugu icin heyecanlaniyorum. Kadin ben seni cek begeniyorum gelinim olsan cok sevinirim diyo

Kadini iki senedir taniyorum oyle herseye karisan bi kadin degil ama tabiki icine girmeyince kimse kimsenin nasil oldugunu bilemez
Aynen kimse kimsenin içine girmeyince bilemiyor. Ilk görüşmede o anlatsın sen dinle, sonra sen sorular sor. Zaten birbirinizden hoslanirsaniz devamı gelir :)

Aynen kimse kimsenin içine girmeyince bilemiyor. Ilk görüşmede o anlatsın sen dinle, sonra sen sorular sor. Zaten birbirinizden hoslanirsaniz devamı gelir :)
Sagol canim. Kadin nerdeyse herseyini anlatti oglunun cevabini bildigim sorularida soramam ben simdi :)

Sagol canim. Kadin nerdeyse herseyini anlatti oglunun cevabini bildigim sorularida soramam ben simdi :)
Bende eşimle ilk tanışmamda yüzüne zor baktım. O anlattı ben dinledim, hatta adam aynı şeyleri kaç kez anlattı :KK70: sakin ol diyeceğim ama ben senden beterdim. Şimdi 4 yıllık evli bi evlat sahibiyim:sampiyon: darısı sana ;)

Kizlar calistigim yerde bi abla var iki senedir surekli oglumla bi tanis oturun bi cay icin diye soylenip duruyo.Bigun getirecek oglunu sanirim bu hafta gelecek. Ilk bulusmada ne konusulur yardimci olun lutfen. Ben cok heyecan yapiyorum ne konusacagimi bilemem. Acill yardimmm edin

Ben 2 senedir soyleyipte simdi oglunun gelecek olmasina takildim asil. Cocuk sevgilisinden ayrildi da mi gelip seni gorecek acaba, yada senin fikrini degistiren ne oldu ?

Yahu ne konuscan ki?
Hangi okuldan mezunsun isin gücün ne kac seneden beri bu isi yapiyorsundan gir muhabet acilir zaten.

Ben 2 senedir soyleyipte simdi oglunun gelecek olmasina takildim asil. Cocuk sevgilisinden ayrildi da mi gelip seni gorecek acaba, yada senin fikrini degistiren ne oldu ?
Kadin soyluyodu zaten ama ogluna konuyu yeni acacak benden cevap alamayinca ogluna soyleyemiyodu.bende evliligi dusunmuyodum pek acikcasi ama artik istiyorum. Arkadaslariminda bikere oturun belki olur israrlariyla bende kabul ettim

acilma sacilma az konus ama gerilme rahat ol

Kadin soyluyodu zaten ama ogluna konuyu yeni acacak benden cevap alamayinca ogluna soyleyemiyodu.bende evliligi dusunmuyodum pek acikcasi ama artik istiyorum. Arkadaslariminda bikere oturun belki olur israrlariyla bende kabul ettim

hi hi kesin oyledir, kadin sana mi daha yakin oglunami bir dusun bakalim. cidden bu derece naif olunmaz. Ogluna kirk kere gostermistir 2 senede seni.

Görücü usulü iyidir.en azından niyetler bellidir iş çok uzamaz birbirinizden hoşlanırsanız.
Bence , mini ya da dekolte giyme.abartı makyaj yapma sade yap.kırmızı Ruj sürme.yüksek kahkahalar atıp abartılı davranma.sade ol kendin ol.konuşurken gözlerini dikip iyice gözüne bakma.bi alttan bak bi bakma , hafiften göz süz yani :)). Bunlar ilk tanışmada 2.şans yoktur diye bi yazı vardı . Ordan

Görücü usulü iyidir.en azından niyetler bellidir iş çok uzamaz birbirinizden hoşlanırsanız.
Bence , mini ya da dekolte giyme.abartı makyaj yapma sade yap.kırmızı Ruj sürme.yüksek kahkahalar atıp abartılı davranma.sade ol kendin ol.konuşurken gözlerini dikip iyice gözüne bakma.bi alttan bak bi bakma , hafiften göz süz yani :)). Bunlar ilk tanışmada 2.şans yoktur diye bi yazı vardı . Ordan
Tavsiyelerin icin cok sagol :)) ruj kullanmiyorum zaten kapaliyim pek makyaj yapmam. Ayrica yuksek kahkahayla gulenlerdende pek hoslanmam :)

Oglu hic gelmedi isyerimize ayrica kadinda fotografimda yok
Facebook falanda yok sizin, gizlice çekemez de zaten. Oğlu madem 2 yıldır aranıyordu bulsaydı birisini. 2 koskoca yıl bulamadı mı yani. Ben pek parlak görmedim durumu.

Back
X