İlk buluşmaaaa :( yardım

Nvbianprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
180
98
Bugün başka şehirden bi çocuk geldi yanıma doğum günüm ayrıca bugün onu kutlarız dedi durabildiğimiz kadar duralım demişti telefonda. Buluşunca birden bi bahane buldu zorluyorlarmış falan kusura bakmazsın sorun olmaz dimi falan dedi bana bahane gibi geldi yarın görüşürüz belki falan dedi bence beni beğenmedi sizce? Ve yüzüme çok az baktı sürekli mesajlaştı

Surekli mesajlasti ise demek ki zaten sIkIlmis ve kacmaya yer aramis. Yol ver gitsin, bir daha bulusma bence. Ilk bulusma da surekli telefonunda mesajlasan kisiye ben zaten gunun sonunda eyvallah derdim, o ne oyle saygisizlik.
O bana eyvallah dedi resmen. Eve gittin mi falan ya da teşekkür ederim gibi bi mesaj bile atmadı. Görmek istiyorduö burayı bahane oldu bu da dedi

Bi daha da doğum gününü doğru düzgün tanımadığın bi adamla heba etme, adam gibi sevdiklerinle geçir, ders olarak al bu durumu.

[="Nvbianprincess, post: 40931721, member: 629091"]Yani denicek şey mi bu[/QUOTE]

Kurtulmussun tez zamanda sadece doğum gününe denk gelmesi hos olmamış.
Neyse mutlu yaslar sana :) tanimadigin gormedigin insanlari boyle hayatina sokma.

Doğum gününüz kutlu olsun :KK73::KK31::KK6:

Muhtemelen çocuk sizi beğenmedi. Aranizda nasıl bir sohbet muhabbet vardi ki oncesinde yani bu bi iliski baslangici görüşmesi miydi?

Neyse sonuc olarak begenmemis ama olsun, siz de önünüzdeki maclara bakarsiniz, herkes herkesi begenecek diye bi kaide yok. Misal biz de onun yaptığı saygisizligi hic begenmedik

Valla beni eskiden arkadaslar biriyle tanıştırmıştı yani cok uyumlusunuz şöyle de böyle de diye. Neyse bulustuk yemek yiyeceğiz ama çocuk bi kere benden kısa, hic hoşuma gitmeyecek bi tip, konuştukça daha da uyumsuz olduğumuzu anladık zaten. Ona ragmen oturmuş ve sohbet etmiştim ben o çocukla. Hatta güzel de bi sohbetti ama dedigim gibi bir gram heyecan etkilenme olmadi bende. Hatta icimden dertlendim bayagi şimdi ben buna nasil hayir diyecegim, off mesaj atip mi soylesem yok yok hic umutlanmasin filan derken lafi tanistirilma sebebimize getirdim tam soylemeye hazirlaniyorum, bana "cok iyi bi insansin ama bu konuda ben pek etkilenemedim umarim yanlis anlamazsin" filan dedi:KK57: ben şok :KK70: dedim bende ayni seyi diyecektim ya sansa bak vs, o da rahatladi sonra :KK70:hatta beraber güldük hic uyumlu degiliz bunlar niye bizi tanıştırdı diye :KK70:

Afedersin ama "Oha" cidden. Yani ne saygisiz insanlar var. Ben olsam, telefonla oynuyor diye sirf bahane bulup giderdim yanindan. En nefret ettigim sey bu. Ayrica "Gormek istiyordum burayi bahane oldu" ne demek? Sen de keske, "sorma benim de bugunum boştu sen geldin biraz kafam dagildi bana da bahane oldu" falan deseydin. Nabza gore serbet misali. Senin yerinde olsam, onu her yerden silerim. İletisimi kesinlikle keserim. Begenmemis olabilir seni ama bu kalkip da seni kucuk gorecegi saygisiz davranacagi anlamina gelmez. Allah'in dag ayisi.

X