- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
Merhabalar. Ben bi arkadaşım aracılığıyla biri ile tanıştım 10 gün konuştuk ciddi olarak başladık ve hemen evlilik olayı konuşuldu ne seversin ne sevmezsin vs. 23 yasindayiz bu arada işimiz gücümüz var. Daha sonra buluştuk bi iki saat geç ben başımı omzuna koydum elini attı oda omzuma daha sonra bende elini tuttum parmaklarını yani. Sonra hızlı olduğunu düşündü. Mesajda öpücük kalp vs atınca bende samimi buldum Hoşlantida olmuştu içimden geldi yaptım. Sonra da kendime kızdım neden yaptım keşke biraz daha ağırdan alsaydım diye düşündüm..
Sonuç olarak 20 gün sürdü ve bitti. Bitişi bu yüzden değildi ama bununda etkisi varmış. İlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş.
Ee evlilik vs konuş mesajda sonra öpücük kalp at bunları yaparken bisey yok ben öyle yaptım diye mi kötü oldum? Anlamadim yani.. sonrasında her şey normal gitti iyiydi bi anda bitti.
Ha bu arada her şey çok hızlı gitti dedi sanki ben istedim ben yaptım.. kendi açtı ailesini tanıttı fotoğraflarını falan gösterdi. Kendi kendime gelin güvey olmadım. Anlamadim yani.
Sonuç olarak 20 gün sürdü ve bitti. Bitişi bu yüzden değildi ama bununda etkisi varmış. İlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş.
Ee evlilik vs konuş mesajda sonra öpücük kalp at bunları yaparken bisey yok ben öyle yaptım diye mi kötü oldum? Anlamadim yani.. sonrasında her şey normal gitti iyiydi bi anda bitti.
Ha bu arada her şey çok hızlı gitti dedi sanki ben istedim ben yaptım.. kendi açtı ailesini tanıttı fotoğraflarını falan gösterdi. Kendi kendime gelin güvey olmadım. Anlamadim yani.