İlk buluşmada eve çağıran erkek ?

Disarida gorusulen adamin evde manyak çıkmayacağı da garanti değil. Sonucta disarida haza beyfendi olup evde aslina donen cok manyak var.
Tabi orasıda var ama en azından kendine kızmaszın hiç tanımadan neden gittim demezsin .Genede az çok belli eder dışarıda görüşünce...Ama kızda yani gideyim mi diye soruyor. Yürek yemiş sanırım hiç mi korkmuyon ...

Ne haliniz varsa görün, kiminle yatıp kalkıyorsanız da yatıp kalkın. Gerçekten midemi bulandırıyorsunuz hem yaşam tarzınızla hem düşüncelerinizle.

Tam şu anda bile sevgilisiyle sevişen bir dünya insan var.
İnsanlar sevişiyor diye niye mideniz bulanıyor ki? Psikolojik bir rahatsızlığınız olabilir. Bir doktora görünün isterseniz. Böyle mide bulana bulana hayat geçmez.

Tam şu anda bile sevgilisiyle sevişen bir dünya insan var.
İnsanlar sevişiyor diye niye mideniz bulanıyor ki? Psikolojik bir rahatsızlığınız olabilir. Bir doktora görünün isterseniz. Böyle mide bulana bulana hayat geçmez.
Boş yapma, kaybol lütfen.

Sevişmemi geliyor aklınıza hemen benim aklıma adam psikopat olabilir ,kadına zorla tecavüz edebilir ,kesip biçebilir geliyor .Ben mi paranoyağım bilemedim ki.Önce dışarıda bir görüş ne demek eve gitmek sonra haberlerde duyuyoz Allah korusun .En azından hal ve hareketlerine bir baksın davranışlarına göre karar versin .Bu kadar basit canım
İş arkadaşı olduğu için olabilir mi acaba? Paranoyanın anlamı yok.

Burda konu bence evlilik öncesi cinsellik yaşanır mı yaşanmaz mı değil ki
Herkes birbirine girmiş
Bu kişisel birşey isteyen Yaşar istemeyen yaşamaz bu kadar basit!
Burda adı konulmamış bir şey var.Sevgili değiller zaten
Kız beklentiye girip üzülebilir sonrasında adam takıldım geçtim der
Bu tip olaylar oluyor kadınlar beklentiye giriyor hemen

Back
X