Bende de bitse keşke bu durum, yani bu kadar rahat bir yapım varken söz konusu ilk tanışma dönemi olunca böyle gerilmeme cok şaşırıyorum. Benim de mideme kramplar giriyor stresten kendimi anlamlandıramıyorumPlanli bulusmalar yapmamaya calisin mumkun mu bilemem ama, aksam is cikisi kendinizi rahat hissettiginiz bir anda hadi bulusalim diyebilirsiniz tabi karsi tarafa da uyarsa. Planli bulusmalar beni de cok gererdi ama universite zamanlarimda, midem bulanirdi sabahlari kusardim hastayim diyip bulusmazdim sonra birden iyilesirdimsonra nasil bitti bu durum acaba buyudum galiba bilmem
Bu ara aynen bu cümleyi kuruyorum kendime açıkcası, beni ancak bu cümle kurtarır gibiDurumu kafanızda indirgeyin. En fazla ne olabilir ki diye.
Sanırım sonucun ne olacağına fazla odaklanıp anı kaçırıyorum. Karşımdakini tanımaya odaklanırken gerginliğimle olaydan koptuğumu hissediyorum ya da fazlaca olumsuz tecrübe sonucu yine olumsuz olcak nasılsa diyip enerjimi düşürüp geriliyorum. Aslında her şey kafamda bitiyor biliyorum ama aşamadım sorunu bir türlüBeğendiğiniz kişiler daha mı fazla oluyor, sizi ne geriyor tam olarak bunun üzerine biraz dusunseniz, yanlış bir şey yaparsanız istenilmeme düşüncesi mi , yetersizlik duygusu vs mi bı bakin neler var altında
Kendim gibi olsam cok daha verimli buluşmalar yaşayacağımdan hiçbir şüphem yok ama gerilimimi düşüremedim bir türlü son zamanlarda daha yoğun olmaya başladı buBu işler ulkemizde biraz fazla abartılıyor bence.
Yani kimse kendisi gibi olamıyor ilk bulusmada
Sürekli bunun üzerine carsaf çarşaf makaleler yazildigi için dengesi bozuldu artık insanlarin.
Çok gulersem hafif meşrep mi olurum ? ,
Fazla somurtursam kezban mi olurum ?
Karşı tarafı tanıyıp zevk almaya çalışmaktan ziyade olmadığımız bir şeyi satmaya çalışmak için çabalıyoruz.
Sana tavsiyem neysen onu yansitman olur.
Karşı taraf bunu yadirgayabilir,belki rahatsız edebilir yahut çok samimi bulup sana kapilabilir.
Birde bulustugun kişiyle sakın el sıkışma..
Sanki bir sözleşme üzerine mutabakat sağlanmış gibi tuhaf bir hava olusuyor
El sıkışmazsak nasıl selamlaşacağız ya da vedalaşacağızBirde bulustugun kişiyle sakın el sıkışma..
Şöyle düşünseniz yeni bir arkadaş tanıyor gibi davransaniz. Spontan olmak çok zor , çok geriliyoruz ama şunu gördüm sürekli sonucu düşünerek yapildiginda güzel şeylerin önüne gecilebiliyor. Biz kadınlar biraz aceleci davranıyoruz olacak mı olmayacak mı acaba ne hissetti ne düşündü ? Sürekli karşı tarafın aklını okumaya çalışıyoruz, siz sadece kendinize odaklanmaya çalışsanız siz ne hissediyorsunuz, ne düşünüyorsunuz, sizin için yeterli biri gibi mi vs . Beğenilme kaygısına düşüp beğenip beğenmediğimizi bile fark etmiyoruzSanırım sonucun ne olacağına fazla odaklanıp anı kaçırıyorum. Karşımdakini tanımaya odaklanırken gerginliğimle olaydan koptuğumu hissediyorum ya da fazlaca olumsuz tecrübe sonucu yine olumsuz olcak nasılsa diyip enerjimi düşürüp geriliyorum. Aslında her şey kafamda bitiyor biliyorum ama aşamadım sorunu bir türlü
Yahu ben şimdiye kadar hiç el sikmadim.El sıkışmazsak nasıl selamlaşacağız ya da vedalaşacağız
Çoook doğru söylüyorsunuz, kaygılar maalesef ki beni buluşmalarda dibe çekiyor. Dediğiniz gibi kendime odaklanıp stres yapmamaya çalısmalıyımŞöyle düşünseniz yeni bir arkadaş tanıyor gibi davransaniz. Spontan olmak çok zor , çok geriliyoruz ama şunu gördüm sürekli sonucu düşünerek yapildiginda güzel şeylerin önüne gecilebiliyor. Biz kadınlar biraz aceleci davranıyoruz olacak mı olmayacak mı acaba ne hissetti ne düşündü ? Sürekli karşı tarafın aklını okumaya çalışıyoruz, siz sadece kendinize odaklanmaya çalışsanız siz ne hissediyorsunuz, ne düşünüyorsunuz, sizin için yeterli biri gibi mi vs . Beğenilme kaygısına düşüp beğenip beğenmediğimizi bile fark etmiyoruz
Ayy ben hep merhaba diyip normal el sıkışırımYahu ben şimdiye kadar hiç el sikmadim.
Şimdiye kadar dediysem öyle çok talibim,kapımı asindiran da olmadı.
Merhaba deyip,oturuyorum sadece.
Öbür türlü kurban pazarlığı yapar gibi oluyor.
Bazısi tokalasmayi da bilmiyor,kolunuz çıkacak sanıyorsunuz
Erkolar bu strese değmiyor. Bunu düşünerek rahatlayabilirsin
Ona pembe dizi etkisi diyoruz..Kendim gibi olsam cok daha verimli buluşmalar yaşayacağımdan hiçbir şüphem yok ama gerilimimi düşüremedim bir türlü son zamanlarda daha yoğun olmaya başladı bu
Tabiki işin özü o aslında. Kimse kusursuz olmadığı gibi kusursuz birini arayan da benden uzak dursa iyi olur. Kusursuz olmaya çalışmak değil de dert sanırım sürekli olumsuz tecrübelerle bir kodlama yapmışım içimde. Onun gerilimini yaşıyorum anlayamıyorum bazen kendimiOna pembe dizi etkisi diyoruz..
Her sevisilecek erkek yahut kadın fit olacakmis gibi bir olgu var bu milletin kafasında,seninkisi de o hesap.
Yani o t-shirt çıktığında her erkekte six pack olmuyor,siz neden fit olmaya çalışıyorsunuz ?
Rahat olun,kimse kusursuz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?