- 4 Mayıs 2021
- 193
- 149
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Saat kaçta ayrıldınız? Öğlende buluştunuz ve beş saat geçti sanırım. Ben ilk buluşmada böyle her şeyi konuşanları samimi bulmuyorum açıkçasıAracı vesilesiyle görüştük evlilik niyetiyle yani. Çok ilgiliydi sürekli sordu bir isteğim var mı diye çayım bitti çay aldı. Öksürdüm direk dedi ki isterseniz su alalım. Nazikti kısaca. Her şeyi sordu evlilikle ilgili 2 buçuk saat konuştuk ama üzerinden 5 saat geçti yazmadı hala. Çok ilgisi olsa yazmaz mıydı?
Beklentiye girip heyecanlanmıştım acaba beni beğenmedi mi ? Böyle durumlarda ne zaman cevap geliyor
Bence de yazardı direkt. " Ne yapıyorsun, ne düşünüyorsun,sence görüşme nasıl geçti " tarzı sorular sorabilirdi. Belki de görücü usulü görüşme olduğu için çekiniyor da olabilir bilemedim. Siz şuan başka şeylere odaklanmaya çalışın, biraz bekleyin acele etmeyin.Aracı vesilesiyle görüştük evlilik niyetiyle yani. Çok ilgiliydi sürekli sordu bir isteğim var mı diye çayım bitti çay aldı. Öksürdüm direk dedi ki isterseniz su alalım. Nazikti kısaca. Her şeyi sordu evlilikle ilgili 2 buçuk saat konuştuk ama üzerinden 5 saat geçti yazmadı hala. Çok ilgisi olsa yazmaz mıydı?
Beklentiye girip heyecanlanmıştım acaba beni beğenmedi mi ? Böyle durumlarda ne zaman cevap geliyor
Bekar halimi dusunuyorum da sanirim bende eve vardin mi vs. bir mesaj beklerdimAracı vesilesiyle görüştük evlilik niyetiyle yani. Çok ilgiliydi sürekli sordu bir isteğim var mı diye çayım bitti çay aldı. Öksürdüm direk dedi ki isterseniz su alalım. Nazikti kısaca. Her şeyi sordu evlilikle ilgili 2 buçuk saat konuştuk ama üzerinden 5 saat geçti yazmadı hala. Çok ilgisi olsa yazmaz mıydı?
5 saatte kim ne yazacak yaBeğenen erkek neden beklesin ki yazardı
Aynen eve gittin mi ne yaptın vs.Yazması gerekiyordu.Hepimiz bu yollardan geçtik.Yapılması gereken şeyler bunlar.Bekar halimi dusunuyorum da sanirim bende eve vardin mi vs. bir mesaj beklerdimnormal sartlarda hersey yolundaysa trafik var mi, gidebildin mi vs konuya giris yapacak bir mesaj gelmeliydi.
BeğenmemiştirAracı vesilesiyle görüştük evlilik niyetiyle yani. Çok ilgiliydi sürekli sordu bir isteğim var mı diye çayım bitti çay aldı. Öksürdüm direk dedi ki isterseniz su alalım. Nazikti kısaca. Her şeyi sordu evlilikle ilgili 2 buçuk saat konuştuk ama üzerinden 5 saat geçti yazmadı hala. Çok ilgisi olsa yazmaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?