İlk buluşmadan sonra yazmayan erkek

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
193
149
53
Aracı vesilesiyle görüştük evlilik niyetiyle yani. Çok ilgiliydi sürekli sordu bir isteğim var mı diye çayım bitti çay aldı. Öksürdüm direk dedi ki isterseniz su alalım. Nazikti kısaca. Her şeyi sordu evlilikle ilgili 2 buçuk saat konuştuk ama üzerinden 5 saat geçti yazmadı hala. Çok ilgisi olsa yazmaz mıydı?

Beklentiye girip heyecanlanmıştım acaba beni beğenmedi mi ? Böyle durumlarda ne zaman cevap geliyor

Kaç yaşınızdasınız bilemiyorum ama panik heyecanlı hallerinizden belli ki baya gençsiniz. Sakin olun durun bakalım paniğe gerek yok nasılsa çıkar kokusu :)

Saat kaçta ayrıldınız? Öğlende buluştunuz ve beş saat geçti sanırım. Ben ilk buluşmada böyle her şeyi konuşanları samimi bulmuyorum açıkçası

Bence de yazardı direkt. " Ne yapıyorsun, ne düşünüyorsun,sence görüşme nasıl geçti " tarzı sorular sorabilirdi. Belki de görücü usulü görüşme olduğu için çekiniyor da olabilir bilemedim. Siz şuan başka şeylere odaklanmaya çalışın, biraz bekleyin acele etmeyin.

Buluşmadan önce bu kişiyle mesajlaşmanız oldu mu? Eğer olduysa size daha sık yazar mıydı? Cevap hayırsa bekleyin derim. Beğenip beğenmediğini bilemem belki bir işi çıktı ya da sizi darlamak istemedi. Zaten önümüzdeki günlerde bir adım gelmezse o zaman karşı tarafın istemediğini anlarsınız zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun

Aracıya söyleyebilir olumsuzsa. Yazmamışsa şöyle de diyebilir “acaba yazsam ayıp olur mu, o mı yazsa” vs böyle de olabilir. Neden illa olumsuzluk?

Bekar halimi dusunuyorum da sanirim bende eve vardin mi vs. bir mesaj beklerdim normal sartlarda hersey yolundaysa trafik var mi, gidebildin mi vs konuya giris yapacak bir mesaj gelmeliydi.

5 saat mi?? Ayy çok gecikmişş ! Kesin beğenmemiştir sizi .Yahu bırakın bi hazım edin buluşmayı.Bu kadar çabuk başlayan, ilgi bombasına sokan erkek zaten sağlıklı bi ilişki kurmaz .Ne kadar çok seviyorsunuz yazışmayı ,şimdiden böyle beklenti içindeyseniz,ilişkinin adı konulunca ne yapacaksınız? Erkeklerin en istemediği ,yoran kadın tipi,kendi hayatınıza odaklanın.Akışa bırakın.Kimseyi dünyanın merkezine koymayın bu kadar.

Bir bekleyin daha ilk buluşma,belki o da o buluşmanın bıraktığı etkiyi düşünüyordur.Bugün belki öyle geçer ama olumlu bir durum varsa yarın yazar bir şekilde.Beş saat çok uzun bir zaman dilimi değil birşeylere yeni adım atan biri için.

Bekar halimi dusunuyorum da sanirim bende eve vardin mi vs. bir mesaj beklerdim normal sartlarda hersey yolundaysa trafik var mi, gidebildin mi vs konuya giris yapacak bir mesaj gelmeliydi.
Aynen eve gittin mi ne yaptın vs.Yazması gerekiyordu.Hepimiz bu yollardan geçtik.Yapılması gereken şeyler bunlar.

Beğenmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…