ilk buluşmağğ

ne değişti peki 2. buluşmada
Haha zaten efendi adamdır benim eşim enerjimiz uymadı gibi gelmişti. 2. Buluşmada baktım ısrarcı sen beni niye engelledin manitin mi var falan dedi hahash biraz daha rahat geçti yani nedn olmasın dedim ben de

Canım PDF şeklinde atar mısın sana zahmet

Doğrudur en son ilk bulusmam esimleydi evlendik ikinci bebe bile geliyor MSN vardı ama
Msn kanayan yaramdir, keske yine ciksa gelse aniden. Bir gun son titresimi yolladik, son sarkimizi dinledik son oldugunu hic fark etmeden.

Geri gel kaykayli cocuk, geri gel gitar parcalayan robot, geri gel sacma sapan isimle kaydettiğimiz icin cumle icinde alakasiz sekilde cikan emoji...

Kesinlikle... Yenilerin hiç tadı yok... O dönem gaslighting mis love bombingmis falan hiç biri yok..kontör yoktu ya biz çağrı atar kapardik zorlu kosullarda flortlesmisiz. Emek var emekk... Kimse ondan kolay kolay birakmiyo. Hoop hemen ikinci buluşmaya geciliyo

Bence bir buluşmanın iyi geçtiğini zamanın nasıl aktığını anlamamandan, karşındakinin tüm dikkatini sana vermesinden seni can kulağıyla dinlemesinden anlarsın. Ama benim için en önemlisi ilk mesajı yazan o olmazsa ben asla harekete geçmem. Mesela nişanlım ilk buluşmada heyecandan eli ayağına dolandığı için doğru düzgün konuşamamıştı mesajlarda gayet konuşkandı halbuki bu tavrı bana o kadar tatlı ve farklı gelmişti ki kalbimi direkt orada kazandı, çünkü o zamana kadar görüştüğüm ve engellediğim tüm erkekler daha ilk günden el kol tutma çabası içindeyken onun o çekingenliği ve saygısı benim için çok kıymetli oldu

`