• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşmanızda sizi en çok etkileyen şey neydi ?

Gülümsemesi, o muhteşem ses tonu ve birde heyecandan olmalıydı sanırım arabayı çalıştıramaması:)

köpek sevgisi.ve köpeğimle ilgilenmesiydi.. :) :70:

hayalimdeki koca zaten aşırı hayvansever olmalıydı :54:
içimden (bulduuum seni bulduuummdedim:) :16:

Son düzenleme:
gülüsü, samimi ve cok dogal olusu.. :69:
ve benden daha heyecanli olmasiydi..
saatlerce konusmustuk, hadi gidelim gec oldu dedigimde, niye ne güzel yildizlarin altinda geziyoruz demisti oysa hava bulutluydu tek bir yildiz bile yoktu... :9: :9: :9:

ilk Buluşmamızda 4 ocaktı, ertesi gün de doğum günümdü, hediye almıştı Bana, doğum günümü ilk günden hatırlamıştı.. sonra oturduk, gözleri kaz ayakları gülüşü sıcacıktı.. sonra öyle Bir sohBet Başladı ki önümüzde eski sevgilim oturuyomuş farkına Bile varmadım.. =)) gözüm ondan Başkasını görmüyodu çünkü.. Bi iki saat oturduktan sonra Bi de ne göreyim önümüzde eski sevgilim pofur pofur sigara içiyo stresten =)) sonra eve geldik, eski sevgilimden msj aldım Bu ne acele ne cabuk unuttun Beni Ben senin yüzünden hastanelik oldum Bilmemne diye, valla hiiiç umrumda olmadı =)

kendine guvenli olusu,oturusu,konusması ve tatlı tatlı gulumsemesi erkekim ya :)) bu arada biz arkadastık zaten gorusuyorduk ama sevgili olarak ilk bulusma da yine etkilendim yine etkilendim.. hey gidi gunler hey..

ilk Buluşmamızda 4 ocaktı, ertesi gün de doğum günümdü, hediye almıştı Bana, doğum günümü ilk günden hatırlamıştı.. sonra oturduk, gözleri kaz ayakları gülüşü sıcacıktı.. sonra öyle Bir sohBet Başladı ki önümüzde eski sevgilim oturuyomuş farkına Bile varmadım.. =)) gözüm ondan Başkasını görmüyodu çünkü.. Bi iki saat oturduktan sonra Bi de ne göreyim önümüzde eski sevgilim pofur pofur sigara içiyo stresten =)) sonra eve geldik, eski sevgilimden msj aldım Bu ne acele ne cabuk unuttun Beni Ben senin yüzünden hastanelik oldum Bilmemne diye, valla hiiiç umrumda olmadı =)

canım " ,lk görüşte aşk " böyle birşey olmalı

Havuzdaydık geldi yanımdaki şezlonga yattı göz ucuyla baktım aynı anda o anda ondan etkilenmiştim çocuklarla çok ilgileniyordu merhameti çok hoşuma gitmişti ordan buralara geldik işte :)

o kadar ukalaydıki beni etkileyen bu oldu. tabi benimki sinir etkileyişiydi. nefret ettim ondan.
ama büyük aşklar nefretle başlarmış :69:

konuşurken heyecandan yüzüme bakamaması oysa ben konuşurken onun gözlerinin içine bakıyordum iyice utanmıştı ama sonra kabak çiçeği gibi açılmıştı

Biz arkadaş hatta dosttuk..
onun ilgisi varmış tabi bunu bi kaza sonucu öğrendim. öğrendikten sonra ki ilk buluşmamızda,
eli ayağına dolaşmış, masaya benim için sözler yazmış, bişey sorarsam hemen cevaplarım heyecanıyla hazır ola geçmiş bi hali vardı :)) yıllardır tanıssanda dostunla sevgili olarak görüşmek çok farklıydı..
bende çok heyecanlıydım ama daha rahat davranıyordum, o ise bakışlarımdan kaçıyordu..
bana karşı hissettiklerinden dolayı suçlu suçlu bakıyordu..işimdi diyorum iyi ki o kaza olmuş, iyi ki beni sevmiş.. canım kocammm

Tipine vurulmuştum ben eşimin. İlk görüşte aşka işte o an inandım. O kadar bebk yüzlü, temiz yüzlü, dişleri ne kdr güzel demiştim içimden, boyu posu tam benlikti. Canım kocam. Çok mahsun, napıcağını bilemez haldeydi çekingen, utangaç:39: ya yerim ben onu.:98:

Son düzenleme:
ilk buluştuğumuzda kendine güvenen hali beni çok şaşırtmıştı. ben ne konuşacağım teleşıyla gitmiştim. acayip kendine güveniyordu daha ilk görüşmemizde elimi tutmuştu :))

İlk buluşmamızda aşkımın gözleri etkilemişti beni..Mavi bir kol saatim vardı aa bakıyım demiştii bide espiri yapmıştı..yaa niye öyle diyorsun derken aynı anda iki elimizde saatimde ve gözlerimizde birbirine bakıyorduu ayyyy çok heyecanlanmıştım..Ogün bugündür beraberiz ve nişanlıyızz çok şükür..:81:

Biz arkadaş hatta dosttuk..
onun ilgisi varmış tabi bunu bi kaza sonucu öğrendim. öğrendikten sonra ki ilk buluşmamızda,
eli ayağına dolaşmış, masaya benim için sözler yazmış, bişey sorarsam hemen cevaplarım heyecanıyla hazır ola geçmiş bi hali vardı :)) yıllardır tanıssanda dostunla sevgili olarak görüşmek çok farklıydı..
bende çok heyecanlıydım ama daha rahat davranıyordum, o ise bakışlarımdan kaçıyordu..
bana karşı hissettiklerinden dolayı suçlu suçlu bakıyordu..işimdi diyorum iyi ki o kaza olmuş, iyi ki beni sevmiş.. canım kocammm

Bizde dosttuk aynı sınıftaydık üniversitede hep birlikteydik anlayamamıştım bana aşık olduğunu sonra biz farklı bir ülkedeyken buluştuk çok değişikti herşey karşımda oturuyordu ama o yıllardır tanıdığım kişi gitmişti sanki utangaç eli ayağına dolanan biri vardı karşımda o kadar aşk dolu bakıyorduki ay canım sevgilim benimm..:69:

Bizde dosttuk aynı sınıftaydık üniversitede hep birlikteydik anlayamamıştım bana aşık olduğunu sonra biz farklı bir ülkedeyken buluştuk çok değişikti herşey karşımda oturuyordu ama o yıllardır tanıdığım kişi gitmişti sanki utangaç eli ayağına dolanan biri vardı karşımda o kadar aşk dolu bakıyorduki ay canım sevgilim benimm..:69:

evet öyle hissediyor insan,
sana her zaman ki gibi bakmıyo, hiç bakmamış zaten :D
şimdi düşünce bile tuhaf oldum... :17:

benim erkek arkadasım biraz fazla odundur ama ilk konusmaya basladık bir ay falan sürekli msj atıyordu görüstük bi arkadas ortamında sahilde oturuyorduk arkadslar bahaneyle bizi yanlı bıraktı be yere bakıyordum o da bana bakıyordu ee konus dedi bende kafamı salladım o da dilim tutuldu sanki fotograflarından daha da güzelsin gözlerimi alamıyorum dedi :28:

Back
X