- 28 Ekim 2010
- 475
- 205
- 83
- Konu Sahibi ceyhan01gs
Gülümsemesi, o muhteşem ses tonu ve birde heyecandan olmalıydı sanırım arabayı çalıştıramaması:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk Buluşmamızda 4 ocaktı, ertesi gün de doğum günümdü, hediye almıştı Bana, doğum günümü ilk günden hatırlamıştı.. sonra oturduk, gözleri kaz ayakları gülüşü sıcacıktı.. sonra öyle Bir sohBet Başladı ki önümüzde eski sevgilim oturuyomuş farkına Bile varmadım.. =)) gözüm ondan Başkasını görmüyodu çünkü.. Bi iki saat oturduktan sonra Bi de ne göreyim önümüzde eski sevgilim pofur pofur sigara içiyo stresten =)) sonra eve geldik, eski sevgilimden msj aldım Bu ne acele ne cabuk unuttun Beni Ben senin yüzünden hastanelik oldum Bilmemne diye, valla hiiiç umrumda olmadı =)
Biz arkadaş hatta dosttuk..
onun ilgisi varmış tabi bunu bi kaza sonucu öğrendim. öğrendikten sonra ki ilk buluşmamızda,
eli ayağına dolaşmış, masaya benim için sözler yazmış, bişey sorarsam hemen cevaplarım heyecanıyla hazır ola geçmiş bi hali vardı :)) yıllardır tanıssanda dostunla sevgili olarak görüşmek çok farklıydı..
bende çok heyecanlıydım ama daha rahat davranıyordum, o ise bakışlarımdan kaçıyordu..
bana karşı hissettiklerinden dolayı suçlu suçlu bakıyordu..işimdi diyorum iyi ki o kaza olmuş, iyi ki beni sevmiş.. canım kocammm
Bizde dosttuk aynı sınıftaydık üniversitede hep birlikteydik anlayamamıştım bana aşık olduğunu sonra biz farklı bir ülkedeyken buluştuk çok değişikti herşey karşımda oturuyordu ama o yıllardır tanıdığım kişi gitmişti sanki utangaç eli ayağına dolanan biri vardı karşımda o kadar aşk dolu bakıyorduki ay canım sevgilim benimm..![]()