Ayni durumun degisini yasadik bizde kaynanam benim dun calistigimi bildigi halde bana solemeden plan yapmis. Saat 2de oglunu arayip size gelcem demis. Iyi dedim apar topar gittim hazirlik yaptim 3de aradi ben yegenime geldim onlarla teyzenlrr falan gelcez dedi yaklasik 20 kisi ona da tamam dedim. Sonra kayinpeder kucuk kaynim ve yegen geldiler. Saat 6oldu yok 7 oldu yok aradik biz gelmiyoruz ben size gelmicem diye trip atti. Neymiş bizi oraya cagirmis onu almaya gitcekmisiz ve hepbirlikte alsam geri doncekmisiz gelemem dedim missfirim var ki bu arada bizim arabamiz yok abimim arabasını isimiz oldukca kullaniyoruz
Kayınpeder aradi tamm dedi esim 9da gitti almaya geri gondermis biz gelmedik die. 10da bidaha aynısını yapti en sonunda ben arayip ne ölüme ne ölüne oglunu da beni arama sana hakkkm helal degil dedim icin oglunu arayip cagirmis tabi farkli anlatmis esim de bana bagirdi cagirdi bizde ilk defa büyük kavgamizi ettik gece 12de yine cayinu meyvesini koydum yatağını hazirladim. Bu son bidaha sizle gorusmek istemiyorum huzurumu bozuyosunuz dedim diye agladi yikti ortaligi yalandan gece 3gibi yattik 11de kalktim diye solendi salonda yatirmistim yatagi bile kaldirmadi. Kahvaltisinu yapti yedigi gibi oglum beni suraya getir dedi. Bende abimi arayip arabayi verme dedim diye esim bana parladi taksiyle goturum bilmemne saydi bana ki persembeden beri hergun kaynanamdayim. Is çıkışı ondayiz. Bugun planimiz vardi bizim hic oldu bende esyalarimi alip anneme geldim bosanmaya karar verdigimi belirttim. Şimdi yalvariyolar ama vazgecme gibi bi istegim yok bi kere kalp kirildimi olmuyor. Cok sabrettimbende sizi cok iyi anlıyorum.
Kusura bakmayin bende cok dolmusum.