İlk Çatı Muayenesi

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Adet tarihime göre 33+2 , bebeğimin ultrason gelişimine göre ise 34+2 haftalık hamileyim.

Haftaya cuma günü doktora randevum var. Sizce doktor alt muayene yapar mı? Bir de arkadaşlar afedersiniz genital bölgeye ulaşmakta artık çok zorlanır oldum.Sizler genital temizliği nasıl yapıyorsunuz?Yani ben ağda yapan biriydim ama artık ayna karşısında bile yapamaz oldum,göbeğime baskı oluşuyor eğilince.Kuaföre mi gideyim,acıtmaz mı? :S

Adet tarihime göre 33+2 , bebeğimin ultrason gelişimine göre ise 34+2 haftalık hamileyim.

Haftaya cuma günü doktora randevum var. Sizce doktor alt muayene yapar mı? Bir de arkadaşlar afedersiniz genital bölgeye ulaşmakta artık çok zorlanır oldum.Sizler genital temizliği nasıl yapıyorsunuz?Yani ben ağda yapan biriydim ama artık ayna karşısında bile yapamaz oldum,göbeğime baskı oluşuyor eğilince.Kuaföre mi gideyim,acıtmaz mı? :S

Ben oldum cati muaynesi cnm kendini kasarsan aciyor hatta bana kasma kendini olur mu dedi biliordu ilk kez cati olacagimi soylemistim..meshur koltugumuza oturdum doktor eline eldiven gecirdi sari bu su ile parmagini yikadi sonra vajinaya soktu bas parmagini sag sol yapti ve ileri ittirdi sonra cikardi acilma yok catinda guzel dedi bitti 1 dk bile surmuyor ama ben asiri kastim kendimi acidi muayneden sonra.
Kendini sakin kasma

Kuafor icinde tatil icin 16 mayista agda yaptirdim ama karnim okadar kasildi ki aksamina sanci cektim ve vajina derim okadar hassas ki tuy cikis yerleri kanadi kipkirmizi kapardi esim asla bir daha agdayla aldirma bune ya dedi krem surdu ben goremiyorum die :KK43:

Napıcaz peki?tüy dökücü kremi de hamilelikte önermiyorlar,jilet mi kullanmalıyız?

Napıcaz peki?tüy dökücü kremi de hamilelikte önermiyorlar,jilet mi kullanmalıyız?
Ben jiletle alicam muayneye giderken ne yapiyim eldivenle alamam onun icin asiri uzatmak gerek + orayi gormemiz lazim ben goremiyorum.
jilet icinde ayna koyuyorum karsiya onla aliyorum
yada eslerden yardim isteriz benim esim bir kere almisti. :oops:

Bende ağdaya gidiyordum kızlar ama sanki çatı ağrısıyla derim bile hassaslaştı çok acı çekerim gibi geliyor bende ne yapayım bilmiyorum

Ben yurt disindayim ve hamileligimin ilk aylarinda kese kücükken hep alttan bakiyorlardi bebege. Hatta ilk korkmustu ve doktor sasirmisti.Bir tek biz Türk kizlari bundan korkuyoruz. Her seferinde cekinirdim ama herkes bu da ne sacmaliyor bakislari atarlardi hep. Doktor, yardimcisi falan.. Aylarca hep alltan baktilar karnim büyüyünce ultrasonra baktilar karnima.
Yani kafaniza takmayin, korkmayin. Kesinlikle beynimizle alakali bir durum bu. Yabancilarin cani yok mu, onlar niye hic korkmuyorlar.. Konuyu saptirdim kusura bakmayin. Ah bizi böyle hasta eden büyütülme seklimiz..
Ben asagisini göremedigim zaman zor da olsa jiletle aldim mecburen aynaya bakarak, yani cekinecek birsey yok. Elinden geldigini yap ama cok dert etme. Mükemmel olamayiz.

Bence de doktorun sık sık alttan muayene yapması doğru değil.Acaba sizin erken doğum riskiniz vardı da o yüzden zorunlu mu kontrol ediyor?

Ayrıca ağdayla alakalı notlar için teşekkürler:) Bence de jilet en iyi yol gibi gözüküyor.

Üst kısım jilet,diğer yerler eldiven :)

Çatı muayenesi genelde 37-38. haftalarda oluyor... Ben de karnım büyüdükten sonra aynanın karşısında jiletle aldım canım başka bişi yapamadım... Çatı muayenesi de ilk gittim aşırı korkuyordum... Doktor eldiveni giydi eline kaygan bişi sürdü ilk denedi ben kendimi geri çektim böyle yaparsan olmaz rahatla biraz kasma dedi gerçekten çok rahat olmaya odaklarım kendimi doktor baktı 5-6 saniye... Gayet de rahatmış.. Hayırlı doğumlar..

X