ilk cinsel deneyimden sonraki piskolojik korku

papatyaa2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
1
0
35
Merhabalar,

Dün 5 aylik sevgilimle cinsel iliskiye girdim. Ilk defa. Bekaretim bozuldu. Aslinda evlenmeden önce böyle bir seyi asla yapmayacagimi düsünüyordum ama oldu iste. Son zamanlarda aramiz çok iyi degildi. Sanki benden sogumus gibiydi. Belki iliskimize heyecan gekir, belki bana daha fazla baglanir belki beni arzular diye düsündüm aslinda. Uzun süredir ima ediyordu zaten istedigini ve bende birden istedigimi söyleyince oldu (prezervatif ile). Yalniz eve geldigimde içimde tuhaf bir seyler oldu. En yakin arkadasima anlattim o da bana salak misin sen senden istedigini aldi ya artik asla evlenmez seninle seni basit olarak görecek artik onun gözünde eskisi gibi degerin kalmayacak gibisinden seyler dedi. Ondan sonra düsünmeye basladim ve korktum. Tam o esnada bana mesaj atti. Nasilsin askim diye sordu iyiyim dedim ve telefonumu kapattim. Taaa sabah açtim telefonumu ve bir kac sey yazmis gunaydin gibi seyler, ama ben çok korkuyorum. Onunla konusmaktan cekiniyorum ve korkuyorum terk falan eder diye. Bu dusuncelerden nasil kurtulacagimi bilmiyorum ama dünden beri bir sey yazmadim en son ögle saatlerinde noldu bir sey mi var yazmis ona bile cevap vermedim gerçekten bir sey yazmak istedigimde parmaklarim geri geri gidiyor. Nasil kurtulacagim ben bu psikolojiden??

Şuan çok mantıksız hareket ediyorsun .
Olan olmuş terk etmek istese konuşmayarak ona engel olamazsın ki .
Normal eskisi gibi davran zaman gösterir.
Baktın soğuk davranıyor bi kızlık için adamı çekecek halin yok ver yolu gitsin .

Heycan katalım derken mokunu a çıkarmışsın şimdi de napim diyorsun yapacak bişey yok ikinizde istemiştiniz ve olan olmuş korkunun ecele faydası mı var ayrıca terk ederse etsin ne olacak kıçını kaldırma hiçbir erkegin ve yaptığın şeyin arkasında dur istedin oldu ve bundan utanma senin bedenin senin kararın en önemlisi senin hhayatın!!!!!

Merhabalar,

Dün 5 aylik sevgilimle cinsel iliskiye girdim. Ilk defa. Bekaretim bozuldu. Aslinda evlenmeden önce böyle bir seyi asla yapmayacagimi düsünüyordum ama oldu iste. Son zamanlarda aramiz çok iyi degildi. Sanki benden sogumus gibiydi. Belki iliskimize heyecan gekir, belki bana daha fazla baglanir belki beni arzular diye düsündüm aslinda. Uzun süredir ima ediyordu zaten istedigini ve bende birden istedigimi söyleyince oldu (prezervatif ile). Yalniz eve geldigimde içimde tuhaf bir seyler oldu. En yakin arkadasima anlattim o da bana salak misin sen senden istedigini aldi ya artik asla evlenmez seninle seni basit olarak görecek artik onun gözünde eskisi gibi degerin kalmayacak gibisinden seyler dedi. Ondan sonra düsünmeye basladim ve korktum. Tam o esnada bana mesaj atti. Nasilsin askim diye sordu iyiyim dedim ve telefonumu kapattim. Taaa sabah açtim telefonumu ve bir kac sey yazmis gunaydin gibi seyler, ama ben çok korkuyorum. Onunla konusmaktan cekiniyorum ve korkuyorum terk falan eder diye. Bu dusuncelerden nasil kurtulacagimi bilmiyorum ama dünden beri bir sey yazmadim en son ögle saatlerinde noldu bir sey mi var yazmis ona bile cevap vermedim gerçekten bir sey yazmak istedigimde parmaklarim geri geri gidiyor. Nasil kurtulacagim ben bu psikolojiden??
Basindan hemen atmaz, bir sure kullanir oyle atar.
Madem araniz sogudu niye boyle bir sey yaptin? Seksle baglanacak olan hic yaklasmasin daha iyi.

Cok iyi heycan katmissin iliskine hayran kaldim dogrusu ..

Madem yapmissin bir heycan macerasi , suan neden sessiz duruyosun?
Sessiz durarak cevap vermiyerek onu eldemi tutacaksin?
Boyle yaparak zaten ilerde terk edilirsin.

yhaa canım ıstedı yaptım deseydın kımsenın dıyecek bı lafı olmazdı

sen sırf bana baglansın dıye yapmıssın işte burda buyuk hata yaptın umarım bedelını ağır ödemessin

Sen sevgilin sana bağlansın diye mi onunla cinsellik yaşadın :KK14: bakınız cinsellik yaşamanızın benim için zerre önemi yok, cinsellik yaşadın diye seni basit göreceğini söyleyen arkadaşının da ağzına kürekle vurasım var, ama en çok takıldığım sana bağlansın diye bunu yaşaman. Keşke kendin de arzuladığın,istediğin için yaşasaydın bunu. Korkmana gerek yok, sevgilinle mutlu mesut yaşamaya bak. Ayrıca seninle sadece cinsellik yaşadığı için devam edecek bir erkeği kabullenme. Ayrılırsa ayrılır, zorla sennle olması daha mı iyi? Ayrıca ortada ayrılanacak bir durum yok, boş yere evrene negatif enerji yollama bence :KK14:

Ya daha önce istedi yapmadım demişsin ya bana "gel sevişelim" diyen erkek çok itici geliyor. Bu doğaçlama olmalı ne bileyim. Sana gel sevişelim diyen birisi ile neden seviştin ki? Hele ki ilşkiyi kutarmak adına?
Ben onunla birlikte oldun diye yargılamıyorum yanlış anlama. Zaten bu tür yargılama insanlardan hiç haz etmiyorum. Bir şey yaşanacaksa içinde duygu olmalı.
Olan olmuş artık bunları düşünmenin anlamı yok. Terk ederse eder dünyanın sonu değil... Şu alacağını almış seni kullanmış kelimesinden de nefret ediyorum. Bunları kadınların kullanmasından ayrı bir nefret ediyorum. Lütfen kendinizi erkeklerin eşyası gibi görmekten, et parçası gibi görmekten vazgeçin. Kullanmak ne ya? Eşya mısınız siz? İki taraf birden sevişiyor yani iki kişilik bir şey bu nesiniz siz şişme bebek mi? Kullanmak nedir?

5 aylık ilişkide seni sevmediğini ve her an gideceğini düşündüğün adamla birlikte olduktan sonra,seni sevmeyen biriyle evlilik hayali kurmak...korkma hemen ayrılmaz,bir kaç kez daha seni kullanır,sonra soğudum triplerine girer sonra gider.bulmuşken hemen gideceğini düşünmüyorum.pişman olacağın şeyleri ya yapmayacaksın ya da pişman olmayacaksın nokta

X