İlk cinsel ilişki

Kızlar merhaba, kısa bir süre önce evlendim ama iki kez denememize rağmen ilişkiye giremedik. Etrafımda herkes korkulacak bir şey olmadığını kolay olduğunu söyleyince ben kendimi fazla rahat bir şeye hazırladım sanırım. Eşim penisini biraz itince yanmaya ve acımaya başlıyor ve devam edemiyoruz. Yanlış bir şey yapıyoruz bu yüzden acıyor gibi geliyor ve devam etmek istemiyorum. İlk seferde bu kadar dar olması kolayca girmemesi, yanma ve acıma hissi normal mi ? Bir de doğru pozisyon ne olmalı ? Misyoner pozisyonunda yapamadık bu da garip geliyor çünkü sanırıö herkes bu pozisyonda yapıyor. Gerginliği üzerimden atamıyorum ilk denememiz kötü geçtiği için. Deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız
Ben de zorlananlardan biriyim.İlk gece çok acı hissettiğim için olmamıştı.Birkaç gün sonra eşime acı da duysam olsun bitsin dedim.Sonraki ilişkilerde de uzun süre ağrı hissettim.2 sene oldu hala ilk girişte ağrım oluyor.

Kullanıyoruz ama yıne kolayca olmuyor ki aşılması gereken bir duvar varmış gibi geliyor . Vajınısmus olduğumu da düşünmüyorum çünkü bir yere kadar izin veriyorum. Eğer bı kac denemede daha yapamazsam doktora gideceğim
Ben de bir duvar varmış gibi hissediyordum.Hatta eşime niye olmuyor demiştim 😂

Ben de zorlananlardan biriyim.İlk gece çok acı hissettiğim için olmamıştı.Birkaç gün sonra eşime acı da duysam olsun bitsin dedim.Sonraki ilişkilerde de uzun süre ağrı hissettim.2 sene oldu hala ilk girişte ağrım oluyor.
Acı duysanız da yaptınız mı yani?

Acıdan zevk alan biri olarak durumu fazla anlayamasam da yardımcı olmaya çalışıcam 👩‍🏭 Travmam yok demişsiniz ama yine de yanlış olan, üstünü kapatıp derinlere ittiğiniz bazı düşünceleriniz var belli ki. Mükemmeliyetçi misiniz? Vücudunuzdan mı memnun değilsiniz? Nasıl bir ailede yetiştiniz? Evlenene kadar kafanızda çok mu büyüttünüz yoksa sizin için tü kaka bişey miydi? Yoksa biri tarafından şaapılmayı kendinize mi yakıştıramıyorsunuz :D nedir olay? Neden kendinizi koyverip anın büyüsüne kapılamıyorsunuz? Bugüne kadar gelen tabularınız veya inanç sisteminiz bir günde aşılacak mevzu gibi görünmüyor. O yüzden hey ahbap senin sorunun ne bakalım anlat ablana 🧐 J jinquinzel

Yani aslında çok da bilemiyorum sanki hep öyle kalmalı bozulmamalıymış gibi bi düşünce . Agrı ve yanma da olunca yapamıyorum öyle

Acı duysanız da yaptınız mı yani?
Aynen.Ne kadar ertelenirse o kadar zor olacaktı benim için.Eşimden zorlamasını istedim.Çünkü sanki bir duvar da girmiyordu bir türlü.Zevk değil işkence oldu benim için ilk zamanlar.Uzun zaman sonra acı duymamaya başladım.Bende bu şekilde oldu.

Kızlar merhaba, kısa bir süre önce evlendim ama iki kez denememize rağmen ilişkiye giremedik. Etrafımda herkes korkulacak bir şey olmadığını kolay olduğunu söyleyince ben kendimi fazla rahat bir şeye hazırladım sanırım. Eşim penisini biraz itince yanmaya ve acımaya başlıyor ve devam edemiyoruz. Yanlış bir şey yapıyoruz bu yüzden acıyor gibi geliyor ve devam etmek istemiyorum. İlk seferde bu kadar dar olması kolayca girmemesi, yanma ve acıma hissi normal mi ? Bir de doğru pozisyon ne olmalı ? Misyoner pozisyonunda yapamadık bu da garip geliyor çünkü sanırıö herkes bu pozisyonda yapıyor. Gerginliği üzerimden atamıyorum ilk denememiz kötü geçtiği için. Deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız
Ön sevişmeyi biraz uzun tutun siz kıvama gelince hazır olursunuz zaten olmadı kayganlaitırıcı var. Kendinizi bu kadar kasmayın ilk seferde illaki acır sonrakiler kolay olur

Eşim bi tık acele ediyor gibi geliyor evet ama iki saat de ugrassak ben yıne hazır olmam gıbı gelıyor artık. Nefes egzersızlerı yanmasına bir fayda etmez ki yani yanma hissetsem de mi devam edelim demeye calıstınız
Öncelikle Allah yardımcınız olsun bence herkezinki kesinlikle bir degil
Benimde ilk ilişkimde canım çok acımıştı ama partnerim acıya rağmen durmadi ve devam etti sanırım yapmazsa zaten o an bıda zor olurdu 😄😄 2,3 hafta ilişki esnasında hep acı çektim sonra alıştı Allah'tan ama o ilk günler aklıma gelince şuan bile tüylerim dikeliyor 😫 size verebileceğim tek tavsiye alkol kullanıyorsanız için rahatlarsınız yoksa diyer türlü kastiginiz için canınız çok yanar travma oluşur

Bende de oyle oluyordu 1aydır evliyim alkol almayı dnee bıraz etkısı oluyor ben yarıya kadar alıyorm yınede acıyor bı sprey var yarın onunla deneyeceğiz

Back
X