- Konu Sahibi jinquinzel
İnternetten bakabilirsin canım. Ben lazere girerken bikaç defa kullandım genitalime. O acıyı hissetmemek için.Uyusturucu krem nasıl oluyor ismi ne bilginiz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten bakabilirsin canım. Ben lazere girerken bikaç defa kullandım genitalime. O acıyı hissetmemek için.Uyusturucu krem nasıl oluyor ismi ne bilginiz var mı
İşe yaradı mı lazer acısı içinİnternetten bakabilirsin canım. Ben lazere girerken bikaç defa kullandım genitalime. O acıyı hissetmemek için.
Evet azaltıyordu ağrıyıİşe yaradı mı lazer acısı için
Acı zamanla yerini zevke bıraktı 5. 6. denemede. Zar tamamen açılana kadar (5. denememizde açıldı) acı hissetmen çok normal. Sonra yaradan ötürü azıcık acıya iniyor ve artık 8. seferde harika bir zevk hissedeceksin, acı 0 lanıyor. Gerçekten çok güzel bir şey.Daha sonra yine acı oldu mu yoksa hep böyle devam mı edecek. Hafif acısa sorun yok ama gercekten cok acıyor. Yoksa sınırlerımın bu ladar yıpranmasındansa katlanmayı tercıh edecegım inanın.
Bu arada eşim hekim ve fizyoloji bilgisine dayanarak zarımın kalın ve az delikli olduğunu, bundan dolayı acının çok normal olduğunu söyledi. Burada yazan acı anormal, tabu yüzünden şöyle böyle diye ahkam kesenleri boşver. Herkesin anatomisi farklı. Rahat olAcı zamanla yerini zevke bıraktı 5. 6. denemede. Zar tamamen açılana kadar (5. denememizde açıldı) acı hissetmen çok normal. Sonra yaradan ötürü azıcık acıya iniyor ve artık 8. seferde harika bir zevk hissedeceksin, acı 0 lanıyor. Gerçekten çok güzel bir şey.
Acı zamanla yerini zevke bıraktı 5. 6. denemede. Zar tamamen açılana kadar (5. denememizde açıldı) acı hissetmen çok normal. Sonra yaradan ötürü azıcık acıya iniyor ve artık 8. seferde harika bir zevk hissedeceksin, acı 0 lanıyor. Gerçekten çok güzel bir şey.
Pekı her denemenızde yarıya kadar mı alıyodunz zmanla mı tamamı oldu?Acı zamanla yerini zevke bıraktı 5. 6. denemede. Zar tamamen açılana kadar (5. denememizde açıldı) acı hissetmen çok normal. Sonra yaradan ötürü azıcık acıya iniyor ve artık 8. seferde harika bir zevk hissedeceksin, acı 0 lanıyor. Gerçekten çok güzel bir şey.
Emla diyorlar ama vemcaine sprey de etkılı diyorlar bende seninle aynı durumdayım ondan aldık deneyecgızUyusturucu krem nasıl oluyor ismi ne bilginiz var mı
2. haftada falan tamamı oldu. Ondan öncesinde tamamı çok acırıyordu ama sonlara doğru biraz esneyince daha kolay oluyordu. Ancak 2. haftada artık ilk girişte de tamamını almak daha kolaylaştı. Hala pozisyona göre tamamını alamadığım canımın acıdığı oluyor.Pekı her denemenızde yarıya kadar mı alıyodunz zmanla mı tamamı oldu?
Cok ıyı ılerlemıssınız bizde spreye baslamayı dusunuyoruz2. haftada falan tamamı oldu. Ondan öncesinde tamamı çok acırıyordu ama sonlara doğru biraz esneyince daha kolay oluyordu. Ancak 2. haftada artık ilk girişte de tamamını almak daha kolaylaştı. Hala pozisyona göre tamamını alamadığım canımın acıdığı oluyor.
Ön sevişmeyi uzatın altına yastık koyabilriisnizKızlar merhaba, kısa bir süre önce evlendim ama iki kez denememize rağmen ilişkiye giremedik. Etrafımda herkes korkulacak bir şey olmadığını kolay olduğunu söyleyince ben kendimi fazla rahat bir şeye hazırladım sanırım. Eşim penisini biraz itince yanmaya ve acımaya başlıyor ve devam edemiyoruz. Yanlış bir şey yapıyoruz bu yüzden acıyor gibi geliyor ve devam etmek istemiyorum. İlk seferde bu kadar dar olması kolayca girmemesi, yanma ve acıma hissi normal mi ? Bir de doğru pozisyon ne olmalı ? Misyoner pozisyonunda yapamadık bu da garip geliyor çünkü sanırıö herkes bu pozisyonda yapıyor. Gerginliği üzerimden atamıyorum ilk denememiz kötü geçtiği için. Deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız
Merhabaa, bende benzer bişey yaşadım. 4 sene kadar oluyor. Öncelikle psikolojik olarak oraya biseyin girebileceği gerçeğine alışman lazim. Bunun içinde eşin ya da kendin bir parmağınızı vajina içerisine sokmaya çalışın. Burda kasmamaniz önemli. Alkol kullaniyorsan hafif cakirkeyif olmak işini görür. Kas gevşetici de kullanabilirsin. Eğer eşin yaparsa sadece parmak sokma değil seni biraz moda da sokabilirBi ilkini yapabilseydik hayırlısıylaben o acıya da katlanamıyorum ki
Denediniz mi kremleriEvet azaltıyordu ağrıyı
Hayır maalesefDenediniz mi kremleri![]()