ilk çocuğu normal yolla olupda ikinci tüp bebek yaptıran varmı?

Bizde sizin gibi dusunuyoruz sukur bir evladimiz var diyoruz

Tüp bebekse normal ben sadece gonal f ve ovitirelle fiyatını merak etmiştim allah tamamina erdirsin bu arada :)
canım ben aşılamada ganol f 450 kalemden iki tane almıştım 760 tl verdim çatlatma iğneside 80 tl idi

Merhaba benimde 2. Olmuyor ilki normal hamile kaldım 1.5 senedir ikinci olmadi sizin hikâyeniz yakın geldi bana ikinci çocuklarıniz oldumu insalah olmuştur. Nedense ben kendimi hiç olmayacak givi düşünüyorum sanki çok uzak yada hiç givi
..

Merhaba benimde ilk çocuğum hemen olmuştu
2. Ye 2,5 yıldır hamile kalamadım
Çikolata kistim var
Tüp bebek tedavisi gördüm Perşembe test günüm
İnşallah sağlıkla hayırla bir evlat daha nasip olur hepimize de

Günaydın yani kalamama nedeniniz sadece çikolata kistimi bildiğim kadarıyla onu ilaçla eritiyilar yada alıyorlar neden tüp bebek yaptınız hemen kisti oluo kalan var ama işte biryandan da iyi etmişsiniz ınslaah kalırsınız sonucu buraya da Yzarmisnjz yaa rabbim nasip etsin insalah hepimize

Me

Merhaba sizin ikinci oldumu acaba
İlki dogal yoldan olmustu 5 yil sonra ikinci için ikizlere tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım ancak düşük oldu düşük sonrası doğal yoldan hamile kaldım şimdi 19 haftalık olduk Rabbime hamd olsun
Darısı size olsun hayırlısı ile

Hayırlı haberlerini alırız inşallah

Bildiğim kadarıyla ikizlere tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldı ya doğum yaptı yapmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…