Maalesef hayır2. cocuk için tüp bebeği ve aşılamayı devlet destekliyor mu bilen var mı?
Rapor çıkmayınca hiçbirşeyi desteklemiyorPeki ilaçları destekliyor mu yumurta buyutucu iğne ve ovitirelle catlatma iğnesini biliyo musunuz
Anladim teşekkür ederim neden 2.cocuga rapor çıkmıyor ya ne saçma hani 3 çocuk yapacaktıkRapor çıkmayınca hiçbirşeyi desteklemiyor
Bizde sizin gibi dusunuyoruz sukur bir evladimiz var diyoruz6.gun blastokist transferi yapildi. Tek embriyo kalmisti. O da tuttu cok sukur. Sizin de gonlunuze gore olur insallah. O gunleri hatirlayinca bi tuhaf oluyor insan. Birbirimize teaelli veriyorduk esimle.Cok sukur bir tane var, napalim olmazsa da diye.
Yap deniyor ama masrafina karismiyorAnladim teşekkür ederim neden 2.cocuga rapor çıkmıyor ya ne saçma hani 3 çocuk yapacaktık
Biz hepsini kendimiz aldıkPeki ilaçları destekliyor mu yumurta buyutucu iğne ve ovitirelle catlatma iğnesini biliyo musunuz
Biz hepsini kendimiz aldık
O işlere eşim baktı ama tahmini 6500 gibi toplamNe kadar ödediniz merak ettim
Tüp bebekse normal ben sadece gonal f ve ovitirelle fiyatını merak etmiştim allah tamamina erdirsin bu arada :)O işlere eşim baktı ama tahmini 6500 gibi toplam
canım ben aşılamada ganol f 450 kalemden iki tane almıştım 760 tl verdim çatlatma iğneside 80 tl idiTüp bebekse normal ben sadece gonal f ve ovitirelle fiyatını merak etmiştim allah tamamina erdirsin bu arada :)
Saol canım tuttu mu aşılaman ilk çocuğun tedaviyle mi olducanım ben aşılamada ganol f 450 kalemden iki tane almıştım 760 tl verdim çatlatma iğneside 80 tl idi
yok canım tutmadı geçen ağustosta oldu aşılamaSaol canım tuttu mu aşılaman ilk çocuğun tedaviyle mi oldu
Allah bağışlasınyok canım tutmadı geçen ağustosta oldu aşılama
oğlum doğal süreçte oldu oğlum 10 yaşında
Merhaba benimde 2. Olmuyor ilki normal hamile kaldım 1.5 senedir ikinci olmadi sizin hikâyeniz yakın geldi bana ikinci çocuklarıniz oldumu insalah olmuştur. Nedense ben kendimi hiç olmayacak givi düşünüyorum sanki çok uzak yada hiç giviBenim de 4,5 yaşında bir kızım var o normal oldu 2. 2senedir olmadı hiç bir sebep yok ne eşimde ne bende bizde tüp bebeğe başladık bugün adetin 2.günü şu an yoldayız izmir eurfertile gidiyoruz iğneler bugün ya da yarın başlıyacak
Merhaba sizin ikinci oldumu acababende ikinci çocuğu için tüp bebek sürecindeyim arkadaşlar allah yardımcımız olsun
Günaydın yani kalamama nedeniniz sadece çikolata kistimi bildiğim kadarıyla onu ilaçla eritiyilar yada alıyorlar neden tüp bebek yaptınız hemen kisti oluo kalan var ama işte biryandan da iyi etmişsiniz ınslaah kalırsınız sonucu buraya da Yzarmisnjz yaa rabbim nasip etsin insalah hepimizeMerhaba benimde ilk çocuğum hemen olmuştu
2. Ye 2,5 yıldır hamile kalamadım
Çikolata kistim var
Tüp bebek tedavisi gördüm Perşembe test günüm
İnşallah sağlıkla hayırla bir evlat daha nasip olur hepimize de
İlki dogal yoldan olmustu 5 yil sonra ikinci için ikizlere tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım ancak düşük oldu düşük sonrası doğal yoldan hamile kaldım şimdi 19 haftalık olduk Rabbime hamd olsunMe
Merhaba sizin ikinci oldumu acaba
Hayırlı haberlerini alırız inşallahMerhaba benimde ilk çocuğum hemen olmuştu
2. Ye 2,5 yıldır hamile kalamadım
Çikolata kistim var
Tüp bebek tedavisi gördüm Perşembe test günüm
İnşallah sağlıkla hayırla bir evlat daha nasip olur hepimize de
Bildiğim kadarıyla ikizlere tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldı ya doğum yaptı yapmak üzereMerhaba benimde 2. Olmuyor ilki normal hamile kaldım 1.5 senedir ikinci olmadi sizin hikâyeniz yakın geldi bana ikinci çocuklarıniz oldumu insalah olmuştur. Nedense ben kendimi hiç olmayacak givi düşünüyorum sanki çok uzak yada hiç givi
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?