ilk çocuğu tupbebek olup da 2.bebeği düşünenler var mı benim gibi???

Benim de ilk tüp bebek.3.5 yaşında kızım vsr.bu yıl bir kardeş istedik.nisanda olduğum ikinci tedavide de ikinci bebeğime hamileyim.inşallah sizlere de nasip olur.ve inşallah doğal yoldan olur. Bir bir yıl kadar bekledik dogsl belki olur diye.baktık yine dr yolları görünüyor .uzatmadan tıpış tıpış gittik

Benim oglum da 5 yaşını gecti çok istiyor bir kardeşi olsun. Çok hareketli oglum bu hafta tedaviye başlayacağız inş.
Çok heyecanlıyım. Herşeyi düşünüyorum simdiden

İnşallah benim de senin gibi olur cnm yaa
hamilelik nasıldı senin ben hiç is yapamadım kanama dan
Sukur oyle bi skntim olmadi .. ilk 3 ay progestanin her turlusunu kullandm.. fitil mantar yapti.. tablet seklnde bulanti yapti.. ignesi de delik desik yapti.. devamli bulantm vardi.. 9 kilo aldm toplamda.. 3500 oglum dogdu ama hamd olsn cektigim skntilara degdi

bende varım arkadaşım.tüp bebekle olan kızım 2.5 yaşında .martta bi deneme yaptık tutmadı.şimdi nasip olırsa eylül ekim gibi takrar deneycğiz inşallah tekrardan hamile kalabilirz kardeş gelir yavrularımıza hayırlısyla

Merhaba kızlar...benim de tüp bebek denemesi ile ikiz kızlarım oldu.. ama bu hafta mucize bir şekilde hamile olduğumu öğrendim..kader mi,imtihan mı,kısmet mi bilemedim...yaşadığım şoku tarif edemem..Dilerim Rabbim den sizler de ikinci bir tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız❤

Hayırlı ugurlu olsun cnm çok sevindim.
sizin sorununuz neydi inşallah bende hamileyimdir tedaviye başlayacaktım adetim çok geçti

Hayırlı ugurlu olsun cnm çok sevindim.
sizin sorununuz neydi inşallah bende hamileyimdir tedaviye başlayacaktım adetim çok geçti
Teşekkür ederim canım ❤ herhangi bir sorun yoktu. .sebepsiz infertilite demişti dr canım..ben de hiç ama hiç ihtimal vermiyordum meğer hamileymisim..inşallah sen de tedaviye gerek kalmadan hamile haberini alırsın ❤❤

Selam kızlar 1 oğlum var tüp bebek ilk denemede oldu 3yaşında,artık kardeş zamanı geldiğini düşünerek 7aydır bebek düşündük ama gelen giden olmayınca test yaptırdık gelişme yok bizde bu nedenle zaman kaybetmeden dondurulmuş bebeklerimizi 2017 ocak ayında transfer ettirmek istiyoruz inşallh tutar.benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar varsa yazssın aynı zamanda destek oluruz birbirimize

Selam kızlar bende sizdenim. Kızım ilk tüp denemesinde oldu şuan 5 yaşına girdi. Bu ay ikinci için tedaviye başlayacaktık ancak izinler iptal olunca kaldı malesef. Bizde ara tatilde veya gelecek yaza erteledik. Hakkımızda hayırlısı artık. Bizim sorun azospermiydi ilkinde. Şimdi sperm var ancak hızlar çok çok düşük. Normal yoldan olması ancak bir mucizeye bağlı. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak yoktur tabi. heidi1017 canım inşAllah sende hamilesindir. Bellimi olur. Haber bekliyoruz yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…