Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb canım benimde bir kızım var 4 yasında haftaya bende tedaviye başlıyorum insallahBenim oglum da 5 yaşını gecti çok istiyor bir kardeşi olsun. Çok hareketli oglum bu hafta tedaviye başlayacağız inş.
Çok heyecanlıyım. Herşeyi düşünüyorum simdiden
İlk denemeler de.mi oldu cnm olmaz.diye çok korkuyorum hayırlı sağlıklı bi daha olsun maddi manevi bi daha hazır olamayızBenim de oglm 3 yasinda simdi kardesi olcak insallah :)
Bana ve tük isteyenlere de dua eder misinİlk denemeler de.mi oldu cnm olmaz.diye çok korkuyorum hayırlı sağlıklı bi daha olsun maddi manevi bi daha hazır olamayız
Ne zaman başlıyor sun cnm Rabbim yüzümüze baksın inş.Mrb canım benimde bir kızım var 4 yasında haftaya bende tedaviye başlıyorum insallah
Evet cok sukur ikisi de ilk denemede olduİlk denemeler de.mi oldu cnm olmaz.diye çok korkuyorum hayırlı sağlıklı bi daha olsun maddi manevi bi daha hazır olamayız
Ederim elbette canm benim.. Rabbim kimseye aratmasin.. cok zordur bilirimBana ve tük isteyenlere de dua eder misin
İnşallah benim de senin gibi olur cnm yaaEderim elbette canm benim.. Rabbim kimseye aratmasin.. cok zordur bilirim
Sukur oyle bi skntim olmadi .. ilk 3 ay progestanin her turlusunu kullandm.. fitil mantar yapti.. tablet seklnde bulanti yapti.. ignesi de delik desik yapti.. devamli bulantm vardi.. 9 kilo aldm toplamda.. 3500 oglum dogdu ama hamd olsn cektigim skntilara degdiİnşallah benim de senin gibi olur cnm yaa
hamilelik nasıldı senin ben hiç is yapamadım kanama dan
Hayırlı ugurlu olsun cnm çok sevindim.Merhaba kızlar...benim de tüp bebek denemesi ile ikiz kızlarım oldu.. ama bu hafta mucize bir şekilde hamile olduğumu öğrendim..kader mi,imtihan mı,kısmet mi bilemedim...yaşadığım şoku tarif edemem..Dilerim Rabbim den sizler de ikinci bir tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız❤
Teşekkür ederim canım ❤ herhangi bir sorun yoktu. .sebepsiz infertilite demişti dr canım..ben de hiç ama hiç ihtimal vermiyordum meğer hamileymisim..inşallah sen de tedaviye gerek kalmadan hamile haberini alırsın ❤❤Hayırlı ugurlu olsun cnm çok sevindim.
sizin sorununuz neydi inşallah bende hamileyimdir tedaviye başlayacaktım adetim çok geçti